Topknot og updo hår billeder 2018

11 november 2018

Dagens updo frisurer er meget mindre kræsen end før. Du er fri til at udforske din kreativitet mere uden at bekymre sig, at hver enkelt hår har brug for at være på sin plads.

Mens Rihannas updo har sine rødder i den klassiske frisure, sætter hun sit eget spin på det med lange, rodet pandehår og en strålende farver. Denne opfattelse fra bagsiden montrer, hvordan det er stylet tilbage dertil.

Er backcombing nødvendigt? På naturlig og / eller tykt hår, det er virkelig ikke. Plus, backcombing ofte fører til sammenfiltring, og som føles detangling når natten er forbi? Hvis du ønsker mere volumen i kronen området, tilføje en smule forlængelse hår, hvis du vil. Børste blot resten af ​​dine Lokker over det og sørg for at det er godt skjult, før du hovedet ud af døren.

load...

Ciara - stram topknot

Gel og en blød børste hjælper dig med at opnå dette Ciara look. Topknots er lavet til at blive båret på toppen af ​​din krone, i stedet for den sædvanlige bolle eller chignon, som sidder lavere. Selvom topknots brug for lidt hår til at se fuld, behøver du ikke nødvendigvis behøver at have hår efterstillede ned ad ryggen: bolle tilføjelser er overkommelig og let at finde. Når du trækker dit hår op og fastgør den med en elastik, vedhæfte et stykke for ekstra fylde, hvis det ønskes. Hvis du har længden, men blot vride dit hår rundt og rundt og derefter sikre det.

LeToya Luckett - updo med pandehår

load...

For at få LeToya Luckett udseende, starte med blødt krøllet hår. Stil bangs til den ene side, og træk resten af ​​håret på bagsiden, forsigtigt vride ind i en updo. Fastgør alt med nåle, og det er så simpelt er det.

Melanie Fiona s topknot bolle

Color gør alt mere interessant, især når der er så meget kontrast foregår, som det ses med Melanie Fionas tage på topknot bolle. Bright blond striber skiller sig ud dramatisk mod mørkere nuancer. Begge farver blande det op i denne tykke bolle. Når du vælger geler til glatte tilbage din hårgrænse, stick med højere kvalitet dem, der ikke vil tørre ud og absolut ikke vil flage; det sidste, du ønsker at ødelægge din hot 'gøre, er tørret ud gel flager over det hele.

Læs også:

Thandie Newtons opfindsomme tage på updos

Dirigere hår mod fronten er en måde at tage updo og drej den helt rundt. Thandie Newton viser, at smukt med denne krøllede to-the-front stil. Hår samles i toppen og lidt til den ene side, så sikret. Længder er derefter trukket ud vifteformet og løst fastgjort nedenunder, skabe et bredt bolle.

load...

Gabrielle Union - delvis updo

Den delvise updo giver dig det bedste fra begge verdener: elegance af en updo i front og masser af længde i ryggen. Gabrielle Union blødgør det op med store bølger og masser af bevægelse. Top længder er løst samlet i ryggen og sikret tilfældigt, hvilket giver dem en sorgløs look, der er ikke stramt. Bottom krøller får lov til at falde i alle retninger.

Ashanti s Twisty topknot

Det er nemt at vikle håret rundt om sig selv og derefter stil i en knold. En anden måde at sikre disse længder er ved at vride hår som du pak det, som vist på Ashanti. Twisting er en fantastisk måde at føje sikkerhed til meget lange eller tykke låse.

Alicia Keys' krøllet updo

Dette Alicia Keys frisure byder på masser af volumen og dimension. Mens bagsiden af ​​håret er op og ud af den måde, er det forreste blødt krøllet og lov til at falde fremad. Den ekstremt høje krone gør denne stil et godt valg til runde-faced kvinder, der har brug for højden på dette område for at minimere fylde.

Jill Scotts combo updo

Start med en base af fletninger, ligesom Jill Scott gør, og lade de nederste længder løst krøllet. Direkte alt til den ene side, og du har denne unikke stil. Lange fletninger er blidt pinned i cirkulære mønstre, blødgøring op udseendet.

Mary J. Blige - klassiske updo

Mary J. Blige har slidt mange forskellige frisurer gennem årene, men denne ene kombinerer en favorit farve med en klassisk 'gøre. Hendes updo hår har en retro vibe til det, med sine side-fejede pandehår og utrolig høj krone. En let dug med hårspray og denne stil vil vare gennem hvert øjeblik af dagen eller om natten.

load...