Salon perfekt blowout er muligt

9 november 2018

Du ved, hvordan det er: du forlader frisørsalon efter en klippe og blowout, og du kan bare ikke holde op med at røre dit hår; Det er blødt, skinnende og fuld af kroppen. Hvilken slags trolddom er din stylist bruger til at få dit hår til at føle sådan, og hvorfor din indsats mislykkes, når du forsøger at genskabe den blowout derhjemme? Det er to dele produkt, en del værktøj, og en del dygtighed. Selv hvis du mangler i færdighed, kan disse trin hjælpe dig med at komme tættere på en salon-perfekt blowout derhjemme.

Det starter med en rigtig god shampoo

Mærket af shampoo, du bruger, er faktisk sekundært til, hvordan du bruger det. Vidste du, at du sandsynligvis indsæbning dit hår forkert helt? Din frisør er at få dit hår til at se godt ud, fordi hun at sikre dit hår er shampooed korrekt, og at opbygningen og urenheder fjernes ved at skrubbe og skylning virkelig godt. Hvis du ikke har brugt en afklaring shampoo i et stykke tid, kan det være tid til at befri din hår af alle de produkter og klister, at dit hår indsamler.

load...

Conditioner tæller

Stol på os, dit hår og din hovedbund udseende og generelle sundhed i høj grad afhængig af brugen af ​​den rigtige balsam. Når folk hader balsam, vi typisk finde det er fordi de ikke skylle det godt nok, der forårsager opbygning og gøre håret får fedtet og fladt. Det er ikke balsam skyld. Vælg den rigtige balsam til din hårtype og være sikker på at skylle meget, meget godt.

Bring på trylledrikke

Nu hvor du har fundet ud af, hvordan man kan vaske og håret som en rigtig professionel, skal du bruge et produkt. Virkelig og alvorligt, er din stylist få dit hår til at føle sig fantastisk ved hjælp af mere end et produkt på dit hår. Selvfølgelig alles hår har brug for et andet produkt kombination, og vi ville være her hele dagen, hvis vi forsøgte at dække det, men langt de fleste mennesker kan få en stor blowout med tre produkter:

load...
  1. Hår olie
  2. Krus reducere / udjævning serum
  3. Blow-tørsprøjt

Jeg bruger netop denne kombination af produkter på 90% af mine klienter i salonen og altid få imponerende resultater. De nøjagtige produkter og brands kan variere efter hårtype, personlige præferencer, og tilgængelighed. Hvis du elsker den måde dit hår føles efter din stylist er færdig med dit hår, spørger hende, hvad hun bruger til at gøre dit hår føler på den måde.

Alle bør bruge hår olie

Hår olie hydrater, blødgør, udglatter, reducerer krus og tæmmer uregerligt hår. Jeg sætter det i mit hår efter håndklæde tørring og før du rører mit hår med en kam eller andre produkter, og det samme gælder for mine klienter. Påfør hår olie primært til enderne af dit hår ved hjælp af en meget lille mængde i midshaft og mod hovedbunden. Hvis dit hår har en tendens til at få fedtet eller fedtet, holde produktet væk fra din hovedbund.

Læs også:

Glat sera til alle hårtyper

load...

Selv hvis dit hår er ikke særlig kruset eller uregerlige, kan en udglattende serum gøre hele forskellen i din blowout, og tage dit hår fra gennemsnit til utroligt. Ganske vist jeg springe dette trin på de få kunder, jeg har, der har super glat, nul krus hår, men disse mennesker er temmelig langt mellem. De fleste mennesker kæmper en form for krus, krølle, eller uregerlighed og kan drage fordel af en lille udjævning serum.

Anvend din udjævning serum på frisk kæmmet hår. Du behøver ikke en masse. Jeg kan lide at lade mit hår lufttørre lidt, før du bruger en udglattende serum. Det hjælper til at holde produktet fra udtynding på grund af overskydende vand i håret. Hvis du vil anvende, gnide produktet mellem håndfladerne og arbejde gennem håret med fingerspidserne. Kam igennem for at sikre, at produktet er jævnt fordelt.

Vores foretrukne udjævning sera lige nu:

Hvis du ikke har opdaget et slag tør spray endnu. Holde på dit hår gør

Efter at anvende din udjævning serum, anvende et par sprøjt af slag tør spray til håret. Koncentrer produktet ved dine ender og kam igennem for at sikre, at produktet er jævnt fordelt. Den ekstra fugt og glans, at mine favorit blæse tørre spray giver gøre sådan en forskel i den måde min klients hår føles. De sker også at lugte fantastisk.

De rigtige værktøjer gør hele forskellen

Kom godt i en stor salon-perfekte blowout er oftest resultatet af fantastiske produkter, men de rigtige værktøjer vil sikre bedre resultater. Du skal bruge to ting:

  1. En virkelig stor keramisk rund børste eller lufte børste
  2. En professionel kvalitet hårtørrer

Jeg ser kvinder sparer på hår værktøjer hele tiden. At træt plastik hårbørste i dit badeværelse skuffe ikke gør dig en tjeneste, mine damer, og investere i en professionel kvalitet hårtørrer vil gøre en større forskel end du nogensinde kunne forestille sig.

load...