Sådan vokser du dit hår: 6 tips til mænd

12 november 2018

Nogensinde vil vokse ud dit hår, men du havde aldrig den frækhed at gå igennem med det? Bare et par korte år siden, ville kun en bestemt type mand blive fanget med langt hår eller en episk skæg. Disse dage, ikke så meget. Langt hår og lange skæg er så populære som de nogensinde har været. Og nu, hvor flere mennesker er modtagelige for dem, du er mindre tilbøjelige til at blive dømt for at have enten. Sikke en tid til at være en mand!

Hvordan at vokse ud dit hår og ser godt ud

Hvis du har været tanker om at vokse dit hår ud, er der ingen bedre tid end nu at starte. Du ville blive overrasket over, hvor nemt det er at trække ud det lange hår look.

Her er nogle ting, du skal vide, før du går i gang vokser ud, at løvens manke.

load...

1. Form dit hår op

Du kunne bare lade dit hår begynder at vokse på egen hånd uden nogen som helst styling, men det er sandsynligvis ikke kommer til at se godt ud. Forestil dig, hvordan du kommer til at se ud, hvis dit hår vokser hurtigere på bagsiden og siderne af hovedet i stedet for toppen. Det ville betyde, at du er iført en multe, og det er aldrig en god idé.

Så hvordan kan du stoppe fra den voksende ud de berygtede 80'erne multe? Holde din ryg og sider lidt kortere end din top - bare for en lille smule. Når dit hår på toppen har fået et par ekstra inches på resten, kan du stoppe have dit hår trimmet og lade naturen gå sin gang.

2. Vænne sig til nogle venlige drillerier

Din forældre, bedsteforældre, tanter, onkler, og stort set alle andre, der er et årti ældre end du sandsynligvis vil drille dig lidt for dit lange hår. Du må ikke tage det personligt. De kommer fra en tid, hvor det ikke var så acceptabelt for mænd at vokse ud af deres hår.

load...

3. Vær blid med dit hår

Du ved, hvad langt hår værste fjende er? Din ru adfærd. Konstant tandbørstning og gnide dit hår, samt tørre den nogenlunde med et håndklæde, vil svække håret over tid og forårsage tråde til at bryde væk. Også, hvis du kommer til at trække dit hår tilbage, kun bruge ordentlige hår bånd. Binde dit hår med en elastik er en opskrift på katastrofe - dit hår vil bryde.

Læs også:

4. Tænk over disse højspændingskabler frisurer

Er du vokser dit hår ud, så du kan bære fletninger, dreadlocks, eller en mand bolle? Du vil måske genoverveje, fordi frisurer, der trækker dit hår kan forårsage skaldethed over tid. Det hedder trækkraft alopeci, og det kan forårsage uoprettelige skader på dit hår hårsække.

Den bedste måde at forhindre trækkraft alopeci påvirker dig, er at holde sig væk fra højspændingskabler frisurer. Men hvis du er indstillet på at bære dit hår på en bestemt måde, der trækker det tilbage, bære det så løs som muligt. Hvis styling dit hår gør ondt så er du skabe for meget spænding og din frisure kan forårsage hårtab (trækkraft alopeci).

load...

5. Shampoo dit hår, men glem ikke conditioner

Indsæbning dit hår er selvfølgelig en god idé. Det holder dit hår fedt fri, kan slippe af sebum opbygge, og holder dig lugte frisk. Men når det bruges for meget, kan shampoo forårsage dit hår til at tørre ud og blive beskadiget. Typisk indsæbning en gang om dagen, efter at du træning er en god frekvens.

Overvej at bruge en god balsam så godt. Ikke blot vil balsam give dit hår en strålende glød og en silkeblød konsistens, er det også fyldt med værdifulde næringsstoffer er nødvendige for at opretholde stærke hår og en sund hovedbund.

6. Hold altid et hår slips handy

Når dit hår bliver officielt lang, bliver det også mere af en irritation. Medmindre du nyde børste dit hår væk fra øjnene, hver gang du tænder dit hoved, vil du ønsker at være i stand til at trække det tilbage til de tidspunkter, hvor du har haft nok med dit hår. Du kan bruge en bøjle, hvis du vil (tror professionel fodboldspiller), eller du kan binde det tilbage med en elastisk hår slips. Bare husk ikke at trække dit hår for stramt.

Lad det vokse

Nu hvor du ved lidt om, hvordan man dyrker dit hår ud, er du klar til at give det en chance. Stort set enhver fyr kan trække ud det lange hår ser forudsat at de holde sig væk fra to no-nos: multe og den moussed op 80'erne rockstjerne.

load...