Sådan rocker du snavset, uvasket hår

9 november 2018

Hvis der er én lektie, vi har alle hørt tusind gange, det er at holde op med daglig hårvask. Jeg har en tilståelse at gøre. Selv om jeg har været en frisør i flere år nu, har jeg altid vaskede mit hår dagligt. Jeg hader dag gamle hår. Jeg hader fedtet hår. Jeg træning hver dag, og jeg vil have mit hår til at være glat, og skinnende, og knirkende ren smuk hver eneste dag.

Jeg ved også bedre.

Tid til at komme over det, kære. Hvis du vil have lange, sundere, eller farvet hår, daglig hårvask er som at tage dine penge og skyller det ud i toilettet. Ikke alene din farve falme, men dit hår aldre tidligt forårsager brud og kompromitterer sundheden for dit hår. Ved blot at vaske dit hår to til fire dage om ugen i stedet for dagligt (eller flere gange om dagen), kan du forlænge levetiden af ​​din hårfarve og forbedre den generelle sundhed i dit hår eksponentielt.

load...

Udover alt det, vi alle har brug for meget mere tid. Styling nyvasket hår er en tidskrævende proces. Hvis du træner om morgenen eller i løbet af frokost og har en tidsplan at vedligeholde, som har tid til at vaske, tørre, og stil?

Jeg anbefaler altid begyndt at eksperimentere med ikke at vaske dit hår på en dag, som du ikke behøver at blevet set offentligt, ligesom en weekend. Det tager en vis finesse at finde ud af, hvad der virker bedst for dit hår. Du har også at få din hovedbund vant til ikke at blive vasket og have det naturlige olier skrællet væk. Jo mere du vasker dit hår, idet mere sebum (olie) dit hår producerer for at kompensere for frataget naturlige olier med sæbe og shampoo. Når du lader dit hår komme ind i en mere naturlig sebum producerer cyklus, vil du finde at gå en dag eller to mellem shampoo er meget lettere.

load...

Følg disse værdifulde tips til at tage en dag eller to off mellem hårvask mens der stadig er stor hår, der ikke ser beskidt, fedtet, eller endda flad.

Køl ned

Du har lige haft en god træning, og dit hoved er et varmt rod (bogstaveligt talt), det første skridt i processen er at sørge for, at dit hoved er afkølet. En varm hoved er lig med en svedig hoved, og tilføje yderligere sved til din allerede beskidt hår kommer ikke til at gøre nogen en tjeneste.

Her er et par tips til at få dit hoved så cool som en agurk:

Brug en tør shampoo

load...

Tørre shampoo er en glimrende måde at skille dig af fedt, snavs og sved af dagen samt en hård træning. Du kan købe tør shampoo i to forskellige former, et pulver eller i en aerosolspray. Begge typer arbejde for at absorbere olie, men afhængigt af din hårtype skal du eksperimentere med forskellige mærker for at se, hvad der fungerer bedst for dit hår.

Læs også:

Hvis du har mørkt hår, anbefaler jeg at prøve Redken Powder Refresh Aerosol Dry Shampoo, da det er lavet til alle hår farver og vil tørre uden at forlade dit hår hvid. Køb på Amazon.com.

Hvis du ønsker at prøve en tør shampoo i en pulverform, anbefaler jeg at prøve Oscar Blandi Pronto Dry Shampoo Powder. Den spidse hætte gør det nemt at adskille hår i sektioner og presse pulveret direkte på dine rødder. Køb Oscar Blandi Pronto Dry Shampoo på Amazon.com.

Hvordan du får mest ud af din tørre shampoo:

Massage og vente

Efter at anvende din tørre shampoo, skal du bruge spidsen af ​​fingrene til at massere den tørre shampoo ind i din hovedbund. Dette trin er vigtigt at fordele den tørre shampoo ind i din hovedbund ordentligt.

Så vente. Rør ikke dit hoved for de næste tre til fem minutter. Dette er den del af min ikke-hår-vask morgen, som jeg bruge et par minutter på min makeup eller få min næste kop kaffe. At tillade den tørre shampoo til at sidde på din hovedbund tørrer fugt, talg, og sved ud af dit hår.

Det er også her du nødt til at komme til livs med det faktum, at dit hår sandsynligvis ikke kommer til at føle sig ren. Det kommer ikke til at føles blød, smuk, eller gerne noget, du ønsker at køre dine hænder gennem. Mindst det er, hvordan jeg føler om situationen. Det var nok det sværeste for mig at komme over. Jeg ønsker frisk, ren, blød, og nyvasket hår. I sidste ende, ville jeg hellere have et sundt hår. Så jeg vil nøjes.

Pensel og stil

Efter at lade den tørre shampoo sæt i et par minutter, børste grundigt og stil som sædvanlig. Til denne stil, jeg brugte en flad jern til at udglatte et par stykker, og nogle volumizing hårspray at give mit hår nogle tekstur og hold. Her er et par tips til stilarter, der fungerer bedst med beskidt hår:

load...