Reese Witherspons bedste frisurer

10 november 2018

Reese Witherspoon er en Hollywood skønhed og klassiske blondine der har prydet den røde løber i mange forskellige frisurer fra super lange og lige til super kort og krøllet og alle typer i mellem.

Som et typisk hjerteformet ansigt, Reese ser bedst ud i frisurer, der viser off hendes øjne og spille ned hendes stærke hage. Enhver klipning med pandehår eller lange bølger vil blødgøre en barsk hage. Alle de følgende nedskæringer på Reese er snarere flatterende (ikke overraskende, da hun gør har penge nok til at råd til de bedste frisører.

load...

Hvis du gør det til slutningen af ​​galleriet, vil du endda komme til at se Reese som en brunette tilbage i 2004.

Frisurer til hjerteformede ansigter: 20 smigrende Cuts

Reese Witherspoon super blondine i en lagdelt snit

Frisurer til hjerteformede ansigter: 20 smigrende Cuts

Skjule et ar

Tilbage i 2012, Reese Witherspoon trådte ud på den røde løber med de mest fantastiske pandehår (billedet her), og da hun afslørede "The Graham Norton Show," hendes nye pandehår var ikke en skønhed erklæring eller en frisk forandring, blev de faktisk gemmer sig et ar hun fik den tidligere September, da hun blev ramt af en 84-årig chauffør, mens hun var ude og løbe i Santa Monica.

load...

Jeg besluttede at gøre lidt af efterforskning og fundet flere billeder af Witherspoon tilbage i oktober med en meget diskret forbinding på panden (se billede her). Hvad jeg elsker ved denne historie er ikke de nye pandehår, eller at Witherspoon gik ud og omkring med hendes hår trukket tilbage i en hestehale blot en måned efter hændelsen, men at skuespillerinden håndterede situationen med ynde. Witherspoon ikke trykker afgifter (driveren blev citeret for ikke at give efter for en fodgænger i en fodgængerovergang), og hun ikke gå til pressen med historien. I stedet måneder senere, hun er i stand til at grine af det.

"Jeg landede lige på mit hoved, og jeg har et ar, derfor min nye frisure Jeg husker ikke meget om det, men på mirakuløs vis -. Og gudskelov -! Jeg er fint," sagde Witherspoon på showet. "De sagde, at jeg er meget nøgtern."

En anden grund til at elske en af ​​Amerikas kærester.

Reese Witherspoon med krøllet hår

load...

Frisurer til hjerteformede ansigter: 20 smigrende Cuts

Reese Witherspoon med flatironed hår

Frisurer til hjerteformede ansigter: 20 smigrende Cuts

Reese Witherspoon vokser ud af hendes pandehår

Læs også:

Frisurer til hjerteformede ansigter: 20 smigrende Cuts

Reese med lag skåret i langs hendes jawline

Frisurer til hjerteformede ansigter: 20 smigrende Cuts

Reese Witherspoon bølger og pandehår

Jeg begære Reese s pandehår. Faktisk har jeg begære dem så meget, jeg engang fik vokset ud version af hendes meget populære klipning. Det er vokset ud, fordi så meget som jeg elsker pandehår, de vokser for hurtigt, og jeg er for doven til at få hver anden måned bang trim (meget til min ven Jims ærgrelse: "Men du er en skønhed redaktør De formodes at se! lægge sammen!"). For dem af jer er villige til at sætte indsatsen i den tilspidsede bang udseende, her er hendes stylist hemmeligheder, høflighed af InStyle Magazine:

Original text