Nemlige vedligeholdelses frisurer til mænd 2019

13 november 2018

Easy Care frisurer til mænd

Mange aktive mænd foretrækker en let frisure, der ser flot ud med lidt vedligeholdelse. For aktive mænd året rundt, eller til enhver tid af året, hvor hatte er nødvendigt, alle disse stilarter har brug for er en hurtig gennemgang med fingrene.

For endnu flere billeder af mænds haircuts, gennemse vores frisure gallerier og sørg for at læse vores mænds produktvejledninger og lad os vise dig hvordan du får en stor mænds haircut og hvordan du vælger den bedste hårlængde for dig.

load...

Dette er en stor mulighed for en fyr på udkig efter stil med næsten intet arbejde. Håret er beskåret kort over hele hovedet med en smule ekstra længde på toppen. Stilen er opnået ved at anvende en DAB af pomade og blot kører fra side til side over toppen af ​​hovedet til at tilføje tekstur og adskillelse. 15 sekunder og så er du færdig.

Casual pjusket stil

Formentlig det hotteste fyr på tv, Chace Crawford er altid elegant, men det ser ud som om han sparker meget lille indsats i den. For en fyr med glat hår, en DAB af efterbehandling fløde og en hurtig shake er alt hvad du behøver. Chace, dog har en lille bølge på hans hår, så de lige adskilte udseende opnås ved hjælp af en flad jern på forsiden.

load...

Touchable tekstur

Denne stil er opnået ved at anvende en smule gel til håret og tørre det ved børstning håret tilbage med fingrene. Når tør, kan en lille smule gel anvendes til at sno enderne af sektionerne for at skabe en smule mere tekstur på toppen. Udført korrekt, kan denne stil opnås på mindre end to minutter. Når en hat er nødvendigt, vil de korte sider minimerer hat hoved og stilen kan sættes tilbage på plads med blot en smule vand på fugtige hænder til at genaktivere gelen. Som en hurtigere alternativ, kan du bruge gel i fugtigt hår og lad den stil tørre helt og simpelthen rive igennem med fingrene for at give et tørt udseende.

Luke Macfarlane er let stil

Luke Macfarlane fra tv'ets Brothers & Sisters ser afslappet med denne korte shag. For at opnå det udseende, anvende en smule efterbehandling creme i fugtigt hår og give det en hurtig kast. Det er det. For nemt.

load...

Klassisk kort stil

Når du søger efter en lav pleje stil, kort er næsten altid den bedste vej at gå. Til denne enkle korte Cæsar, håret skæres ved hjælp af et nummer to klinge på siderne og tilbage og efterlod to finger længde på toppen. Bare lidt af pomade tilføjer glans og adskillelse. For dem, der har brug for at bære en hat eller strik cap, denne stil fungerer godt som de korte sider minimerer "hat hoved", mens den øverste forbliver flad.

Læs også:

Korte sider og en længere top

Til denne nedskæring, håret skæres til omkring tre fjerdedele af en tomme på siderne og tilbage med omkring tre inches af længden på toppen. For at opnå dette "sov i" se, anvende en smule tekstur creme eller efterbehandling creme til tørt hår og kaste den rundt lidt med fingrene. Denne "ud af sengen" stil kan bare gøre nogen ønsker at hoppe i seng med dig.

Gossip Girl Ed Westwick

På TV Gossip Girl, Ed Westwick karakter Chuck Bass fastholder, at lidt uhyggelig "kæmmet med en kotelet udseende." Off sættet, han er alt stil med denne klassiske Cæsar snit. Påfør en smule pomade til separation og glans og kaste det lidt rundt med fingrene med en afsluttende glat fremad. Stor ser på under et minut - perfekt til den fyr på farten.

En klassisk karseklippede

Skær med en nummer fire klinge over hele hovedet, denne klassiske karseklippede er super nemt. Lidt af pomade tilføjer glans. Dette er en stor stil for fyre, der ønsker næsten ingen vedligeholdelse eller for dem, hvor hatte er en nødvendighed.

En lang buzzcut

Dette er din typisk nummer fem buzzcut. Ingen produkt eller vedligeholdelse er påkrævet til at trække ud dette look, selv om en dejlig tyk leder af hår hjælper.

Stor tekstur og en lille bølge

For en fyr med en lille naturlig tekstur til hans hår, er dette en perfekt stil. Du skal blot smide i en lille styling creme i fugtigt hår og køre fingrene igennem det, indtil du opnår den ønskede effekt. Ingen kam påkrævet.

Den klassiske tilspidsning

For hans sædvanlige frisure, skuespiller Colton Haynes bærer en klassisk tilspidset klipning. Håret er klippet kort i siderne og tilbage og tilspidset til nul på halsen. Håret efterlades omkring to og en halv inches lang på toppen og kan bæres henkastet fejet tilbage wit fingrene (som han er iført det på billedet ovenfor) eller pænt skiltes og kæmmet for en formel look.

load...