Let indgroet hår hjem retsmidler og behandling

12 november 2018

Indgroede hår hjem retsmidler kan anvendes til behandling af rødme, irritation og ofte infektion, der kommer med dette irriterende problem. Disse bump er en udfordring, for at sige det mildt, for mange efter fjernelse hairespecially hvor håret er tykt eller krøllet. Disse tips vil hjælpe dig med at opnå glattere hud og samtidig spare penge too.Most af løsningerne nedenfor indeholder en form for eksfoliering til at slippe af med døde hudceller og hjælper håret frigive vores i huden og pege op, i stedet for at vokse tilbage ind i huden. Kemiske exfoliators er en af ​​de vigtigste ingredienser i detailprodukter gjort for at hjælpe håret frigivelse.

Vi har nogle naturlige alternativer til kemikalier. Lige tilrådes at naturlige løsninger ofte tager lidt mere tid til at arbejde, og ofte skal gøres regelmæssigt på grund af deres blide natur. Betragtninger, produkter fremstillet til at kæmpe hår vokser tilbage i brugen huden stærke kemikalier og kan være mere hurtigt virkende på grund af deres aggressive natur.

load...

Salt

Salt er en vidunderlig exfoliator og hudrensemiddel. Det er især gavnligt for dem, der har fedtet hud og grove hår.

Alle har salt derhjemme! Det er bredt tilgængelige, billige og meget let at bruge i at hjælpe huden skubbe den indgroede hår, mens kæmper for at undgå infektion. Få vores opskrift og finde ud af at bruge et salt blanding på dit ansigt og krop til at bekæmpe de grimme bump. Det er nemt at lave og bruge.

Sukker scrub

Sukker scrubs er en meget varmt emne, fordi de blidt eksfolierer huden og lad den silkeglat, præcis hvad vi har brug for at slippe indgroede hår. Du sikkert har din pick af gangene og gangene af sukker scrubs med en lang række priser. Vores opskrift indeholder æteriske olier specielt til at bekæmpe indgroede hår. Så hvorfor ikke gøre dig selv en derhjemme og spare tonsvis af penge?

load...

Aspirin maske

De fleste af de populære indgroede hår produkter indeholder et derivat af aspirin, fordi det eksfolierer huden og slagsmål betændelse. Du kan lave din egen maske hjemme på den billige. Dette er især nyttigt, når du har et stort område som ansigtet eller bikinilinjen at behandle. Vores opskrift har trin for trin instruktioner om, hvordan man laver og bruge denne enestående maske.

Læs også:

Ayate vaskeklud

Vi foreslår kun at bruge dette på ansigt eller krop, hvis området ikke er betændt eller inficeret. Den er lavet af den Agave plante (den samme plante, der bringer os tequila) og forsigtigt eksfolierer huden bruges af sig selv våd eller med din favorit Body Wash eller sæbe.

Vi elsker, at det er mere mug resistent end en loofah det varer et år eller to. Bare smid det ind med dine andre vasketøj at vaske det. Brug den hver dag i en uge, medmindre din hud bliver rød eller irriteret, og derefter hver anden dag for at afværge indgroet.

load...

Fysisk Fjern indgroet hår

Nogle gange håret er allerede lang og vokser ind i huden og fysisk kan fjernes fra huden. Det er en god mulighed, hvis du bare har et par her og der, og du vil have dem ud nu. Vi fortæller dig, hvordan du prep din hud og tage sig af det bagefter til langt bedre resultater.

Tør børstning

Tør børstning er godt for huden og kroppen på mange måder. Det tilskynder slag flow og siges at være vidunderligt for lymfesystemet.

Det eksfolierer også og kan fysisk direkte hår på den rigtige måde at vokse, hvilket er grunden til det er vidunderligt for at forhindre indgroede hår. Du skal bruge en speciel børste lavet for kroppen, hårbørster er ud-de er for groft.

Det er bedst at tørre børste din hud før dit bad eller brusebad. Start ved dine fødder bevæger sig op ved hjælp af acircular bevægelse. Hvis du er i et kapløb eller ønsker at bruge det meste for at forhindre hår vokser tilbage ind i huden, så bare børste det pågældende område.

Brusebad eller karbad, når du er færdig. Gør dette før hver brusebad eller skære ned til et par gange om ugen, hvis det bliver for meget for din hud.

load...