Lang frisurer til mænd billedgalleri 2019

15 november 2018

Volumous og frit flydende, slid din bølget manke med stolte ved at bære det længe. Jo længere længde vil demonstrere din krølle på sit fineste, men vær sikker på og få din stylist klippe form til din manke. Du vil stadig ønsker at bevare kontrollen, fordi en en-længde stil ikke komplimentere krøller bedst. Når formet, kan du bære bølgerne au naturlige, eller til en variation, som vist på dette billede, skal du oprette en off-midterste del, tage en flad og sender børste til brag område og blæse ud foran glat. Dette vil slappe af over-all effekten af ​​en bølget stil. Brug produkter, der vil bekæmpe fugt og kontrollerer krus. Afslut looket med et par dråber af en væske glans produkt dispenseres i håndfladerne og derefter spredt gennem dine bølget låse.

Beachy

Du behøver ikke at leve på stranden for at have strand-lignende hår som på skuespilleren Taylor Kitsch. Dyrk dit hår ud til omkring hagen længde og for det meste en længde overalt. Har din stylist chip i bunden med en let lagdeling eller teksturering til at skabe ekstra bevægelse. Hvis du ikke har adgang til solrige klima, hvor solen naturligt kysser dit hår, skal du oprette en sol-kysset look til håret ved at bede din stylist for en Ombre højdepunkt (som går lysere i bunden opgradere til mørkere ved roden) eller har et par højdepunkter malet tilfældigt til dine tråde kaldet en BALAYAGE. Nøglen til at huske er, at det skal se så naturligt sol-lettet som muligt. Kom godt i en traditionel højdepunkt ved en foliering eller mesh cap metode ser også strategisk placeret. Spray dit hår med en havsalt spray til ekstra tekstur og du vil se ud som du har hængt ti hele dagen!

load...

Tyk og skinnende

Hvis du har været så heldig at blive velsignet med en tyk, fuld hår, vise det frem ved at dyrke det ud. Vis din smukke manke ved at have lange lag skåret over det hele, med lagdeling også indramme dit ansigt. Du kan gøre en alvorlig del som i dette billede ved føntørre håret i den ene retning tungt ud til siden, der naturligt flyder. Du kan groft føntørre det resterende hår ved at smide fingrene i dit hår, mens det tørrer under varmen. Det vil skabe naturlig bevægelse. Typisk er den lysere dit hår, jo mindre det skinner og den mørkere dit hår, jo mere glans kommer igennem. Hvis du føler du har brug for ekstra glans, så brug en shampoo og balsam, der specifikt tilføjer glans. Når tør, skal du bruge et let hold glans pomade til kontrol og tilføjede glans for at sikre dit tykke hår ser ikke kedeligt og tørt.

load...

Simpelthen lige og lange

Klassisk langt glat hår kan se godt på alle alderstrin. Det vigtigste at huske er teksturen af ​​dit hår. Hvis du udtynding, enten på toppen eller i dimension, skal du ikke forsøge at trække ud langt hår. Lang trævlet, kedelig hår ser forfærdeligt på nogen. Men så længe du har en sund leder af hår, kan langt glat hår ser mystisk, smuk og sexet! Vær sikker på at holde din manke ser sund ved regelmæssigt at vaske og konditionering med fugtgivende produkter. Regelmæssige trim er også vigtigt, som du vil være modtagelige for spaltede spidser, der fører til brud på håret. Mindre er mere i styling dit hår, så brug bare en simpel leave-in creme conditioner, der er let og fokuseret på enderne. Sørg for at dine hår produkter lugter godt, som du kan garanteres, at beundrende hænder vil finde vej til at løbe gennem dine længes tråde.

Måske lidt langhåret

load...

Faktisk lidt langhåret er sexet, så længe du ikke gentage Scooby Doo karakter Shaggy. Hvis du har naturlige bølge til dit hår, er dette en glimrende mulighed for at oprette stil med en længere længde. Du kan spille med at bære dine pandehår frem, ud til siden, eller skubbe tilbage. Bær stil fuld omkring dit ansigt eller guffe siderne bag ørerne. Længere længder gør det muligt at skifte din stil alle med samme frisure. Din stylist bør skære lange lag til bevægelse og siderne er lidt kortere, dimitteret i en længere nakken længde. Denne stil bør være temmelig lav vedligeholdelse for dig; dog kan større længder vise olier lettere. For at undgå en fedtet søger moppe af hår, skal du sørge for at vaske dit hår regelmæssigt og tilstand enderne, som du vil være tilbøjelig til at splitte slutter med større længder. Arbejde en let hold grooming creme til at styre; ellers en lidt rodet moppe er målet i at bære dette look.

Hold kontrol

Du ønsker at afgive en erklæring med dit lange hår, der giver en positiv reaktion. Langt hår kan gøre en stor erklæring, men væsentlige, langt hår er gamle hår. Med alderen, det er udsat for miljøet skader, spaltede spidser og brud fra binde håret op med elastikker. Eliminer chancerne for skader ved at tage sig af dine Lokker. Tilfører fugt til håret med en fugtgivende shampoo og balsam. Må ikke springe ud på balsam, når du har længere længder af hår! Hvis du tilfældigvis er tilbøjelige til fedtet ophobning på din hovedbund, derefter erstatte en creme skylles ud balsam med en let spray leave-in en, som du koncentrere sig om enderne af dit hår. Traditionelle elastikker vil absolut forårsage brud, derfor, hvis du skal binde dit hår tilbage, forhindre brud ved hjælp af hår bånd, der er designet til at være mindre skadelig. Varme vil også forårsage skader på dit hår, så se efter en føntørrer, der er lavet med en keramisk varmeelement. Den interne keramiske enhed glatter ned håret neglebånd snarere derefter blæser det åbne, og faktisk skærer ned på tørretid! Efter dit hår er tørt, tilføje et par dråber af en væske glans produkt i dine hænder og arbejde gennem håret.

Tidy og skiltes på siden

Langt hår behøver ikke at se rodet eller ligne en hippie. Du kan have en velplejet slank stil selv med langt hår. Hold håret trimmet omkring skulder-længde med et let lagdeling gennem enderne. Længere kan være sværere at styre. Efter vask og konditionering med fugtgivende produkter, der er nødvendige for længere længder af hår, dispensere en let hold gel gennem dit hår. Du ønsker kontrol, ikke stykket, så vær sikker på at det er en let bedrift gel. Lav en overdrevet side del med en fintandet kam, går lige tilbage med den del, der ikke vinklet. Når dit produkt er i, og din side er blevet oprettet, tage en ventileret børste og føntørre håret, mens du arbejder for at holde håret skiltes. Du har nu dit hår skulpturelle og låst i form. Med et let hold pomade; arbejde nogle gennem dit hår til at kontrollere enhver frizzing og polering off slanke effekt.

Manden-bob

En traditionel bob er én længde hele vejen rundt, hvilket betyder ingen lag, men kan vinkles lige rundt eller på en omvendt vinkel. For en mand, kan det se freakishly ligesom Johnny Depp version af Willy Wonka, så for manden-bob, lagdeling og naturlig bølge hjælp til at trække ud denne ser stilfuldt. Holde bob ser maskulin, bør længden falde lige på kæben linje. Derfra kan din stylist forme håret til din naturlige tekstur. I dette billede, modellen har naturlige bølger, hvor bagsiden og siderne er blevet lidt stablet med lag. Fronten er stadig lang, hvilket gør det skelnes fra at blive en shag klipning. Du kan også trække fra menneskeskabte bob med glat hår. Tucking trådene bag ørerne til at vise kæben linje vil holde Willy Wonka se i skak. Style med et let hold gel eller styling creme til kontrol og definition.

Læs også:

Gemt bag øret

Denne stil er afslappet holdes ryddelige ved tucking trådene bag øret. For at opnå dette udseende, har din stylist klippe håret til hagen længde og lag i toppen med et brag. Det er vigtigt ikke at gå for meget ind i en shag frisure, som du har brug for hår omkring dit ansigt til at være lang nok til at putte bag ørerne. Ikke alene tucking giver kontrol, holde dit hår ud af dit ansigt, er det faktisk ser utrolig maskulin, da det viser off kvadratet på din kæbe linje. Sætte for meget produkt kan gøre dette ser lean mod det feminine, så holde det enkelt. Brug en let hold gel i fugtigt hår for lidt kontrol. Når tør, skal du bruge et let hold pomade til at stykke ud lagene i front og ryg, og derefter stikke væk!

Rock og rul

Langt hår er beregnet til at være sjovt og der har mere sjov end en rockstjerne! Heldigvis dagen for big-hår bands er overstået, så ingen grund til at løbe ud og perm at lange hår. , Synes I stedet tendensen til at være slick lige længere tråde, der falder omkring skulder længde. Du kan vælge at klippe dit hår en længde, eller har en lys lagdeling omkring ansigtet som afbilledet på denne model. Når styling dit hår, vil du ønsker at bruge en glatning balsam eller serum. Dette vil bidrage til at udjævne enhver krølle eller bølge til håret. Hvis du ønsker at tage det et skridt videre og få dit hår super straight, når tør, skal du bruge en flad jern på dit hår. Afsnit håret ud i en halv tomme sektioner, der starter ved nakken, og arbejde dig op til toppen. Hold flatiron bevæger sig på håret, arbejder det fra roden og løber ned til spidserne af håret streng. Gør denne teknik til hele hovedet af hår og en gang færdig, vil du have holde sig glat hår! Stykke ud tips ved at anvende en hår voks gennem enderne. Du vil være klar til at rocke og rulle!

Trukket tilbage

Der er tidspunkter, hvor du har brug for dit hår trukket ud af dit ansigt, mens du arbejder på noget eller dyrker sport, men at trække i håret tilbage kan også se meget elegant. Hvis dit hår længde falder omkring kæben linje, trække sig tilbage bare den øverste halvdel af håret i en lav hestehale, som afbilledet på denne model. Hvis dit hår er længere, gå videre og trække alle hår tilbage. Nøglen til at huske er at holde ponytails lav. Træk ikke dit hår højt oppe på kronen af ​​dit hoved, ellers vil du se helt feminin. Høje ponytails bør være forbeholdt damerne. Sørg for at tage stor omhu i at trække dit hår tilbage. Traditionelle elastikker tilføje stor spænding på håret og vil forårsage brud til håret, snapper tråde fra. Der er mange snag-fri hårelastikker på markedet let tilgængelige at undgå at beskadige håret. Nogle er lavet af elastisk, der er glat og trækker let fra håret, mens andre fjerne eventuelle metal lukninger på hårbånd. De kommer i mange forskellige farver fra klare, brune, sorte og sjove farver også, selvom jeg vil anbefale, at du matche hårbånd med din naturlige farve.

Bevidst Messy

Denne stil kan trækkes på kort, mellemlang eller lange længder. Nøglen til at huske er at have din stylist tungt lag dit hår over. Lag og tekstur vil være din ven i at skabe en bevidst bare rulles ud af sengen look. Når du tørrer dit hår, bruge fingrene til at kaste håret, mens under varmen. Du ønsker ikke nogen endelige inddelinger på håret, bare naturlig bevægelse. En havsalt spray kan også være en god idé at bruge på fugtigt hår før tørring at tilføje tekstur til håret. Når tør, skal du bruge et trægt produkt som et hår pasta eller mørtel, fungerer godt ind i håndfladerne, indtil det er klart, og derefter distribuere gennem dine låse, kastede dit hår som du går. En ubesværet stil, der vil holde dig på kanten af ​​mode.

Layered

Lagdeling er et hår skæring teknik, der anvendes på håret for at skabe blandede varierende længder af hår. Lagdeling kan finde sted på kort, mellemlang eller lange længder af hår, som igen, det er simpelthen den teknik involveret at klippe håret. Lag kan i høj grad variere, men. Du kan have en længde hår hele vejen rundt, og kun få hår indrammer dit ansigt lag fra top til bund. Du kan have en over hele lag, som hjælper med til at skabe bevægelse og tekstur samtidig fjerne bulk. Eller som billede på denne model, kan du have en all-over lag ud over at lagdeling ramme dit ansigt. Afhængigt af den effekt, du vil oprette, kan din stylist lag dit hår i overensstemmelse hermed. Lag vil se mere defineret på glat hår, mens du er på krøllet hår det giver hele udseendet facon og form. Kun i en bob vil håret være helt alle én længde. De fleste stilarter vil kræve en vis mængde af lagdeling, hvad enten konservativt eller stærkt lagdelt, vil afhænge af den stil, du er skydning for. Ved hjælp af pomader, voks, mudder og pastaer vil hjælpe stykke ud lag, skaber definition og dimension.

Dreadlocks

Siden 1970'erne har dreadlocks været en populær måde at bære langt hår, især af afrikanske amerikanske mænd. Dreadlocks er hovedsagelig hvor dit hår er sammenfiltret eller knyttede i tråde af spoler. Selvom nemmere at oprette måtten proces om strammere krøllede teksturer som kan findes på African American mænd, kan enhver hårtype blive lokket med noget arbejde i en dreadlock, selv de mest lige teksturer. De sammenfiltret bredbånd kan være smal eller bred, afhængigt af dine præferencer. Du kan helt sikkert give dit hår til mat naturligt over en længere periode ved at forsømme at passe til dit hår med en børste, kam eller balsam, men at bære en sund leder af dreadlocks, der er elegant, er det bedst at søge en stylist der har specialiseret sig i dreadlocks, spoler og drejninger. For at holde dine dreads søger friske, du ønsker at regelmæssigt vaske dem med shampoo. En pebermynte shampoo vil hjælpe med at holde hovedbunden følelse kløe fri. Sørg for at styre fri af shea butter og bivoks produkter, da de kan skabe oprustning. Husk, at hvis du beslutter at du ikke længere ønsker at sporten dine dreads, vil låsene skal skæres ud, så du vil typisk to inches af hår tilbage hele vejen rundt.

Windblown

At have en fan på dig hele tiden er ikke, hvad jeg anbefale at producere en vindblæst effekt på dit hår. I stedet efter at have din stylist klippe dit hår med lange lag hele vejen rundt, du ønsker at style håret væk fra ansigtet, mens definere lagene. Dette look er beregnet til at se let og luftig. Spray en strukturering spray såsom en havsalt tåge i dit hår, derefter vende dit hår på hovedet og føntørre dit hår, mens kaste med fingrene. Når det meste tørt, bladre frem opad og ved hjælp af en udluftet børste, føntør mens du trækker håret tilbage og væk fra dit ansigt. Når tørringen er færdig, gnide en letvægts voks i dine hænder og sprede gennem håret, holder med bevægelsen går væk fra dit ansigt. Slutresultatet vil se ud som du hurtigere ned landingsbanen i stil!

load...