Ingroede hårprodukter til ansigt og krop, mænd og kvinder

14 november 2018

Indgroede hår produkter kan virkelig være en hjælp i slaget ved bump. Behandling indgroede hår betyder ikke bare at trække dem ud. Du kan forhindre dem, før de vises eller stoppe dem i deres spor med lidt hjælp. Særligt udviklede produkter dybt exfoliate lade håret for at frigøre og fugter huden, hvilket gør det mere smidigt.

Sørg for at læse alle anvisninger før brug for at forhindre farlige reaktioner. Pas på, hvis du i øjeblikket bruger stærke hudplejeprodukter, der indeholder glykolsyre eller andre syrer til acne eller anti-aging som også anvender noget at kæmpe bump kunne exfoliere huden for meget. Hvis du er allergisk over for aspirin læse etiketter omhyggeligt, da mange af produkterne indeholder et stof fremstillet af it salicylsyre.

load...

Tendens hud væske

Den Tendens Hud formel var et uheld opdaget, da en tandlæge gav sin patient smertestillende middel, der ryddet op hans barbermaskine bump. En yderst populære produkt det bruges til forebyggelse og behandling indgroede hår, barbermaskine bump, barbermaskiner brænde og rødme især fra barbering, voksbehandling, og elektrolyse (læs anmeldelse).

Sally Hansen nul bump

Praktisk, økonomisk overkommelige og kan afhentes på apotek med ingredienser som aloe og orange blomst. Det er lavet til at blive sprøjtet på efter barbering, voksbehandling og bruge hårfjerning cremer til øjeblikkeligt dulme, forhindre stød og irritation, mens de kæmper indgroede hår.

load...

Jeg har en ven prøve dette, der har meget følsom hud og har til at være yderst forsigtige med, hvad hun bruger til at barbere. Næsten altid, ender hun med nogle irritation. For hende, det arbejdede meget med det samme kæmper for at undgå rødme, knopper og forebygge indgroede hår.

Shobha indgroet relief lotion

Shobha saloner specialiserer sig i hårfjerning. Det er ingen overraskelse, at de har deres egen bump-fighter, for en af ​​de mest almindelige indlæg hår fjernelse bivirkninger.

Deres produkt er fri for parabener, farve og kunstig duft. De hårfjerning eksperter på Shobha skabt denne indgroet lettelse lotion til at bekæmpe indgroede hår før de vises eller zappe dem væk.

Læs også:

Lavet med vitamin A, kamille og tea tree olie til at hjælpe exfoliate, fugter og beroliger huden. Brug dagligt for at forhindre indgroede hår eller stoppe små bump, eller to gange om dagen for mere alvorlige problemer (læs anmeldelse).

PrinceReigns indgroet relief serum

Den bikini zone er berygtet for at få buler efter barbering eller voksning. Model Gisele Bundchen har pralede dette produkt som en af ​​hendes hjælpere for bump-fri hud ved badedragt fotooptagelser. Serummet beroliger, blødgør og fugter og hjælper håret til at pege ud af huden.

load...

Slap af og voks få bump outta her

En professionel virksomhed med sine produkter på hylderne i mange saloner og kurbade til at bekæmpe indgroede hår, barbermaskine udslæt og bump fra hårfjerning. Dens roll-on-formulering er lavet til følsom hud og efterlader den brændende og irritation ud. Det skal rulles på to til tre gange om dagen før hårfjerning og derefter dagligt (to gange om dagen for svære betingelser) for at opretholde bump-fri hud. Læs min assistent Nicole gennemgang.

MIN opløsning 2 Rollerball

Påføres med en meget cool tysk manipuleret rollerball organisk grøn mynte at rydde overbelastet hud, at aspirin exfoliate og propolyene glycol til at bekæmpe infektioner. Rullet på lige før barbering det giver mulighed for en tættere barbering samtidig hjælpe hår til at stå mere oprejst, hvilket skaber stumpere ender, forhindrer håret i at vokse ind i theskin.Roll væk, hvis at behandle rødme og bump, når de bagerste deres grimhed.

Whish fejlfri indgroet hår serum

Dette serum er fri for parabener og sulfatesbut lavet med naturlige og økologiske ingredienser. Hvid birkebark ekstrakt slagsmål betændelse, hvedekim ekstrakt beroliger huden og gærekstrakt regenererer. Det virker hurtigt med at komme af irriterende bump og redness- alle med en stor duft. Læs mere om dette produkt, der fik fem stjerner i vores gennemgang.

Home retsmidler til behandling af indgroet hår

Du kan spare en masse købe over at købe detailprodukter og pisk op dine egne med nogle ingredienser, som du sikkert allerede har i dit skab som salt, sukker, og aspirin. Aspirin? Yes.you'll se, hvorfor de fleste detail produkter til at bekæmpe indgroede hår indeholder det.

load...