Hvordan vælger du den rigtige hårlængde for dig

12 november 2018

Hvis du overvejer en hårlængde ændring, men er uforstående over dine valg, her er en hemmelighed tip: prøv på en paryk. Prøv på flere parykker. Du vil hurtigt lære, hvad længder fladere dig mest, og hvilke der fungerer bedst med din ansigtsform, kropsbygning og personlighed.

Du kan endda lære at din personlighed ændrer sig med hver hårlængde. Måske du bliver sassier med kort hår, sultrier med lang. Under alle omstændigheder er det en sjov test.

Endnu en paryk vil ikke fortælle dig alt. Her er fem faktorer toconsider når du vælger din bedste hår længde:

load...
 1. Dit hår tekstur
 2. Din ansigtsform
 3. Din personlighed
 4. Whichcuts du er tiltrukket af
 5. Din livsstil

Hvordan hår tekstur påvirker hårlængde

Hvis du har normalt hår, der ikke er for tyk og ikke for tynd og lufttørrer pænt, springe frem. Hår tekstur vil ikke noget for dig, når det kommer til hår længde.

Men hvis du har fint hår, kruset hår eller super krøllet hår, så læs videre.

For at score en klipning, der ikke vil være høj vedligeholdelse (Hej flad strygning hår hver dag) eller super lidet flatterende (Hej hår, der falder som en slatten klud), overveje disse grundlæggende regler.

 1. Hvis du har fint, tyndt hår, har du sandsynligvis ikke ønsker at dyrke det meget længe, ​​fordi det vil falde fladt og selv de dyreste mousse kommer ikke til at give det krop.
 2. Fint, tyndt hår ser bedst skåret til hagen eller kortere. Lag vil hjælpe med at sætte krop, men for mange lag kan også tynde ud hår for meget. Sørg for, at din stylist ikke går tungt på razoring.
 3. Hvis du har tykt, krøllet hår, jo længere du går, jo bedre dit hår falde.
 4. Du kruset og krøllet piger vil sandsynligvis undgå juletræet udseende (bred i bunden, lean på toppen). For at gøre dette, har din stylist skåret i lag, så tykkelsen er ikke i slutningen.
 5. Krøllet hår kan virkelig være en problemfri slidt kort. Selvom Audrey Tautou er krøllet hår klippe i en nisse kan gøre dig græde frispark på denne regel.

Der er sixbasic hår teksturer (fint, lige, bølget, grove, krøllet og kruset) og med hver enkelt kommer en masse regler.

load...

Hvorfor din ansigtsform spørgsmål

Når det kommer til hår længde, din ansigtsform virkelig kun spørgsmål, hvis du har en super oplagt ansigtsform, der er enten rund, lang, firkantet eller hjerteformet.

Hvis du ikke er sikker på, hvad din ansigtsform er og dine venner kan ikke finde ud af det, enten, chancer er at du ikke behøver at bekymre sig om det, og du kan springe frem.

Men for dem med stærke ansigtsformer, vel vidende, hvad der flatterende kan være super hjælpsom. For eksempel Rihanna har en lang ansigt. Rihanna ændrer hendes hår mere end nogen othercelebrity. Hun bærer det kort, lang, barberet, hage-længde og i en regnbue af farver.

Læs også:

Men her er de ting: hendes frisurer er altid smigrende. Selvfølgelig hjælper det at have en sværm af stylister på hånden, men hun ved også, hvad der ser godt ud på hende. Her er nogle regler hår længde for nogle ansigtsformer:

 1. Lange ansigter bør undgå lange hår, medmindre de har krøllet hår, som tilføjer volumen til siderne af ansigtet.
 2. Skulder-længde nedskæringer ser godt ud på alle, uanset deres ansigtsform.
 3. Alle kan bære en nisse, men hvis du har en lang ansigt, ikke spike toppen eller blæse det op i en Pompadour, lad disse udseende til din runde-konfronteret søstre, der har brug for at tilføje højde.
 4. Undgå en bob, der rammer på hagen, hvis du har et rundt ansigt, vil det kun gøre dit ansigt ser rundere. Gå efter en lang bob i stedet. Og siden fejede pandehår tilføje vinkler til dit ansigt som offset rundhed.
 5. Pas på hårde vinkler, firkantede ansigter! Blødgør dit look med lag, bølger og krøller.
 6. Hjerteformede ansigter bør undgå enhver nedskæring, der rammer i deres pointiest stedet: hagen. Længere er bedre.

Hvordan personlighed bør spille en faktor i hårlængde

Din personlighed kan afspejles i din frisure. Kan du selv forestille sangeren Pink i lang, flad stryges hår likeGwyneth Paltrow? Ingen måde. Pink skulle rock Pompadour. Ligesom Anna Wintour bærer hendes underskrift magt bob for en grund: det konnoterer magt.

load...

Kort hår konnoterer styrke, uafhængighed og i nogle tilfælde, ligesom Audrey Tautou s, adorableness.

Mellemlange hår kan være sexet, sjov eller endda atletisk. Det kan være trendy og alsidig og kan være den mindst høj vedligeholdelse af threelengths. Bær den op eller bære det ned. Vask det og lad det lufttørre eller primp og krølle det i perfekt bølget lob.

Langt hår kan være heppekor-in-a-hestehale nuttet eller bombe sexet. Det sjældent skriger: "Jeg er en professionel, stærk kvinde," dog. Hvis du er på udkig efter job eller ønsker at starte en ny karriere, kan du holde dit lange hår, men du måske overveje at hakke til en længde, der er tættere på dine skuldre i stedet for din brystkasse.

Hvorfor skal du lytte til din tarm

At vælge en frisure baseret på de nedskæringer, du er tiltrukket af en stor tommelfingerregel, fordi hvis du føler dig fantastisk i din frisure, vil at tilliden radiateoutward, tegning folk til dig i stedet for at afvise dem.

Din livsstil spiller en faktor

Tro det eller ej, kan kort hår være høj vedligeholdelse, primært fordi du er nødt til at få det skåret hver fire til seks uger.

Hvis du er vask-og-slip-type, så skal du vælge en frisure, der vil lufttørre smukt. Hvis du kan lide at primp, derefter overveje en frisure, der er alsidig og kan være bøjet, slidte bølget eller flad-stryges lige. Hvis du er en travl mor eller bor i et varmt klima, vil en hestehale være din bedste ven.

load...