Hvordan man vælger et hårklipp, der smigrer dit ansigtsform

13 november 2018

Ligegyldigt din ansigtsform, vil der være haircuts, der ser bedst på dig og et par, der ikke er så flatterende. Dette kan være grunden til du har været mindre end begejstrede i fortiden med en ellers perfekt frisure.

Det betyder bestemt ikke, der er noget galt med dig. Det er bare et simpelt spørgsmål om at finde den rigtige frisure, der supplerer dine individuelle funktioner.

Nøglen til en flatterende frisure er at finde en, der skaber den illusion, at du har et ovalt ansigt. Der er nedskæringer, der hjælpe med at gøre et rundt ansigt synes længere, en lang ansigt synes bredere, en firkantet kæbe synes blødere, for eksempel. Der er også nedskæringer, der gør store pande og dobbelthager dybest set forsvinder.

load...

Mens ansigtsform er én ting at overveje, er der andre faktorer, der skal spille i din beslutning. Når du vælger en stil, tager hensyn til dit hår tekstur, personlighed, livsstil og din krop type så godt.

Oplev din ansigtsform

Mange mennesker har adistinct ansigtsform. De er generelt kategoriseres i seks figurer: ovale, lang, firkantet, rund, diamant, og hjerteformede. Hvis du ikke kan fortælle ved at kigge i et spejl, hvilken form du er, der er en måde at måle ansigt, der kan pege dig i den rigtige retning.

Hvis du prøver det, og stadig ikke er sikker på om din ansigtsform, chancer er det er faktisk ligegyldigt, hvad din ansigtsform er. Skønhed råd om ansigtsformer er primært designet til kvinder med stærke ansigtsudtryk figurer, som de ønsker at nedtone. Generelt er det mest nyttigt for kvinder med indlysende runde, firkantede, lange, eller hjerteformede ansigter.

load...

Kvinder med ovale og diamant ansigter tendens til at se fint i alt. Du vil måske fokusere på andre faktorer som hår tekstur og din kropsform. Det samme gælder, hvis du ikke har en indlysende ansigtsform.

Måske er din personlighed eller længden af ​​dit hår er mere vigtigt for dig. Hvis du har adistinct hår tekstur ligesom super fin eller meget krøllet, udforske smigrende nedskæringer for der kan være en bedre vej at tage. Husk også, at alle er forskellige, og du behøver ikke at følge hvert skønhed regel i bogen.

Fremhæv det gode

Da der vil være mange frisurer, der passer til din ansigtsform, kan det være svært at vide, hvor man skal begynde. Den grundlæggende regel for at finde en stor klipning for din ansigtsform er at fremhæve dit bedste featuresand forsøge at skabe illusionen af ​​et ovalt ansigt.

Ifølge "regler", der er et par funktioner til at kigge efter:

Gå med, hvad der gør du føler dig godt

load...

Når man læser om frisurer og ansigtsformer, kan du føler oversvømmet af reglerne. Mens disse er retningslinjer for flatterende frisurer, de er virkelig bare forslag. Hemmeligheden til at kigge smukke er virkelig i ens holdning. Den sidste ting du ønsker at gøre, er at få en klipning, der gør du føler i modsætning til dig selv.

Hvis du vil have en frisure, der ikke overholder "reglerne" i din ansigtsform, så ved alle midler, få det klippet. Hvordan du føler om dig selv altid overtrumfer, hvad skønhed industrythinks er flatterende. Hvis du har den rette indstilling, kan du bære enhver klipning.

Følg tendenser

Den gode nyhed er, at næsten alle de mest trendy frisurer kan se godt ud på alle ansigtsformer. Bobs gør. Skulder-længde nedskæringer virkelig gør. Bangs gør. Langt hår gør. Selv nisse virker på de fleste ansigtsformer.

Med hver af disse typer af nedskæringer, kan der være elementer, der ville være mere flatterende på dig. Hvis du har dit hjerte indstillet på en bestemt klippe, fortælle din stylist. De to af jer kan arbejde på at finde den bedste stil i snit, der passer dig bedst.

Læs også:

Det haircut, der smigrer alle

Hvis der er en stil, der ser godt ud på næsten alle, det er det. Nogle kalder det den "perfekte haircut", fordi det er så flatterende på alle ansigtsformer og hår teksturer. Det kan også styles til at passe til din personlighed og livsstil.

Dette universelt flatterende snit falder mellem hagen og skuldre. Det ser godt ud lige, bølget, krøllet, lufttørret, eller blæsetørret lige.

Hvem kan bære kort hår

Kort hår har tendens til at passe til alle ansigtsformer, selv om hver ansigtsform har ting at overveje, når man går kort. Runde ansigter, for eksempel, kan se rundere med den forkerte genvej, men nogle korte frisurer kan se simpelthen fantastisk.

Er det på tide du fik pandehår?

Bangs kan opfriske en almindelig snit. De kan tage år off et ansigt og de bringer opmærksomhed på øjnene. Bedre endnu, er pandehår flatterende på næsten alle ansigtsformer.

Igen, dit mål er at få pandehår, der gør dit ansigt synes mere oval. For eksempel, hvis du har et firkantet ansigt, klippe dit stumpe pandehår længere på siderne for at blødgøre dine funktioner. Side-fejede bangsare en flatterende mulighed også.

Bangs er virkelig mere et spørgsmål om hår tekstur end ansigtsform. Krøllet hår og super bølget hår er to af de største bekymringer med pandehår, men det betyder ikke udelukke dem helt.

Den pulserende runde ansigtsform

Runde ansigter er levende og har et sundt udseende. Alligevel mange kvinder, der har et rundt ansigt ønsker at gøre deres ansigt synes længere, slankere og mindre runde.

Model Kate Upton har et rundt ansigt og ved hvordan man laver sine frisurer arbejde med hende ansigtsform. Hun typisk bærer hendes hår langt og lige eller let bølget, hvilket er en stor kigge efter runde ansigter. Hendes signatur fejer updos areperfect til at tilføje højde til hendes ansigt, visuelt forlængede den.

Det betyder ikke, at du ikke kan gå kort med et rundt ansigt. Nisser med masser af volumen og lange nejer er også meget flatterende.

Misunder firkantet ansigtsform

Square ansigter fotografere det bedste. Tilsyneladende, vinklerne i kæben og kinderne betyder firkantede ansigter ikke fotografere "flad". Denne form ser flot ud med side-fejede pandehår og skulderlangt hår. Begge disse kan blødgøre nogle af de stærkere funktioner i denne form.

Kvinder med firkantede ansigter tendens til alder bedre så godt. Square ansigter tendens til at forblive stærk og kantet og skjule fejl ligesom kalkun vralte.

Den slanke skønhed af den lange ansigtsform

Lange ansigter er magert og tilbyder mange stylepossibilities. Det er en form, der ser fantastisk med ekstra krop på siderne, så bølger og krøller er et godt valg. Overvej at tilføje pandehår, hvis du føler din hårgrænse er for høj. De er ikke blot forkorte ansigtet, men vil også fremhæve dine øjne.

Selvom du måske ikke ønsker at gå for lang eller for kort, skulderlangt hår er et godt valg. Det giver også youthe mulighed for at tilføje disse sexede bare-out-of-the-ocean bølger.

Hvis du tænker på at gå kort, forsøge at holde volumen på toppen til et minimum.

Den åh så alsidig oval ansigtsform

Ovale ansigter tendens til at se godt ud i alt, så du kan followwhatever hår trend du vil. Fra nisser til shags og rigtig lange sluser til korte, funky stilarter, de er alle på højkant. For at hjælpe dig med at indsnævre dine muligheder, koncentrere sig om stilarter, der passer dit hår tekstur, personlighed og livsstil i stedet.

Hvis dit ovale ansigt er på den lange side, mener to gange før du tilføjer højde på toppen af ​​hovedet. Dette omfatter en stor bolle, en drillet updo, eller en spikyshort snit.

Den dejlige hjerteformede ansigt

Hjerteformede ansigter er sjovt at vælge frisurer til. Det er en form, der har tendens til at have en smuk knogle struktur, der hverken er for hård eller for blød. Du vil også opleve, at mange frisurer naturligt ser meget romantisk med din form.

Bangs er virkelig rart med denne ansigtsform, men så er lange lag, der falder til siden som et gardin. Både blødgøre linjer i den helt rigtige steder. Du kan bære en sød nisse hvis du kan lide, og det er det perfekte ansigtsform, hvis du elsker lange lag.

load...