Hvordan man ser en dårlig frisør

11 november 2018

Vide, hvordan man spotte en dårlig klipning er det første skridt i at vide, hvordan man undgår at få en (og at vide, hvis det tid til at fyre din barber). Der er tre centrale områder, der udgør en stor haircut - formning, blanding, og efterbehandling. På de følgende sider, vil vi diskutere hvert område, så du ved, hvordan man bedre kommunikere med din barber eller stylist og hjælpe spot områder, hvor din haircutter kan slippe bolden.

Udformning af haircut

Længden og formen af ​​en klipning kan hjælpe trække fokus væk fra svagere ansigtstræk og forbedre dine bedste træk. En fuld, rund haircut på en fyr med et rundt ansigt kan virkelig understrege fylde ansigtet. En slankere, mere kvadreret op haircut på et rundt ansigt tilføjer balance. Det er først vigtigt at vide, hvordan man vælger den rigtige frisure til din ansigtsform og ved, hvordan en klipning kan balancere ansigtstræk. At gå til salonen med denne viden kan hjælpe dig med bedre at vælge en frisure, du ved vil være rigtigt og undgå, at bestemmelsen op til en doven eller mindre kvalificerede haircutter.

load...

Blending haircut

God blanding er afgørende for en stor leder kort frisure. En korrekt blandet klipning får ingen synlige skillelinier (som vist i dette billede). Når den ses fra siden eller ryggen, bør du se ingen linjer eller mørke pletter. Fra fronten, bør der ikke være noget stikker ud, og ingen trin i klipning. På toppen, bør du se ingen linjer som følge af din barber eller stylist afhente håret og skære det mellem fingrene - en stor haircutter vil altid krydstjekke toppen fra front-to-back og fra side til side.

Afslutning af klipning

Hvordan en klipning er færdig er afgørende for at opnå et godt resultat. Stor efterbehandling kan finpudse en middelmådig klipning, mens sjusket efterbehandling kan ødelægge en ellers stor klipning. En korrekt færdig klipning, efter min mening, opfylder følgende kriterier:

load...

1) Omridset af haircut vil følge den naturlige hårgrænse så tæt som muligt. En klipning, der er skitseret for højt i hårgrænsen (som det er i illustrationen ovenfor) vil se sjusket blot et par dage efter snittet. For mere information om halsudskæringer, foreslår jeg at læse min artikel om at vælge den rigtige halsudskæring form.

Læs også:

2) Der vil ikke være nogen hår stikker op på kronen. Din krone er, at lidt swirly del i toppen af ​​dit hoved, og det er ofte det sted, de fleste barberer eller stylister skrue op. Hvis du har fået små kviste stikker op der, det er et problem (medmindre du ønsker det stikker op). En stor haircutter vil vide, hvordan man navigerer dette område og ikke forlade dig at ligne lucerne fra The Little Rascals.

3) En stor frisure vil se godt med eller uden styling produkt. Styling produkt bør bruges til at forbedre en stil, ikke oprette en. En korrekt formet, blandet, og færdige frisure skal se godt med vores uden produkt.

Fastsættelse af en dårlig klipning

load...

Så du fik en dårlig klipning? Først de gode nyheder. Det er kun hår og det vil altid vokse tilbage. Nu er den dårlige nyhed. For at holde fra at ligne en goofball, er du nødt til at skallen ud et par bukke og få en anden haircut at reparere skaden. Fastsættelse af en forkludrede haircut tager dygtighed, så jeg ikke anbefale at prøve det selv, medmindre du har planer om at barbere dit hoved.

Hvis du stadig er i barber stol, kan du være i stand til blot at bede om et touch op. Gør det kun, hvis du er helt sikker på, barber er dygtig. Når det er sagt, hvis din haircutter er dygtig du sandsynligvis ikke kommer til at bede om et touch op, så det kan være bedst at klippe dit tab og finde en anden frisør.

Når du går ind for en touch op, lad barber eller stylist bestemme de bedste muligheder. Sikker på, du kan ende op med en meget anderledes stil end du er vant til, men en dygtig haircutter vil vide, hvad der er bedst.

Se på den lyse side. Fastsættelse af en dårlig klipning kan tvinge dig til at træde uden for din komfort zone og prøve noget anderledes for en ændring. Forandring er ikke altid en dårlig ting.

load...