Holder sundt hår med smarte vaner

12 november 2018

Kig rundt på nogle kvinder du kender med stor hår. Hvordan de får sådanne saftig låse? Er de bare heldig? Chancerne er, selv om lykke spiller en lille rolle, en større del går til, hvordan de tager sig af deres mane.Keeping sundt hår behøver ikke at være dyrt eller utroligt tidskrævende; det behøver blot at være en prioritet at you.Adopt nogle af eller alle disse fem sunde hår vaner og pisk dine låse i form.

Følg en rutine

Sundt hår begynder med rutinemæssig vedligeholdelse. Hvor let eller kompliceret din rutine er stadig op til dig, men holde sig til den ene er vigtig. Alles regime vil variere, men de bør alle inkluderer rengøring, konditionering og fugtgivende. Når du har alle de elementer på plads, er det meget vigtigt, at du følger dette regime - der er en grund til det hedder en rutine. Tilfældige pleje vil føre til hit-or-miss resultater. Kvinderne med de sundeste låsene er dem, der sætter i gang for at drage omsorg for dem.

load...

Hop på den beskyttende styling vognen

Selv hvis maksimering hårvækst er ikke en af ​​dine mål, kan beskyttende stilarter stadig gavne dig. At holde dit hår op og væk fra tørring og skadelige elementer holder fugt i, så din manke at forblive smidig og blød. Mange kvinder straks tænker "bolle", når de tror, ​​beskyttende, og sammen med idéen om et trukket tilbage bolle kommer ideen om "kedelige". Beskyttende stilarter er kun begrænset af din fantasi! Ja, en klassisk chignon værker, men andre stilarter, du kan prøve, der vil stadig holde din Lokker i fantastisk form, omfatter:

Ikke alene denne liste illustrere, hvor mange muligheder du har i beskyttende styling, men disse stilarter arbejde for fysisk eller rettede hår.

load...

Trim efter behov

Læs også:

Enderne af sorte hår kan være særligt skrøbelige. De er de ældste dele af dit hår, og de er ofte den tørreste. Du har virkelig at være særlig opmærksom på din manke s ender for at forhindre dem i at blive meget tør og skør. Selv med den bedste pleje, men trimmer er ofte en nødvendig del af en sund hårpleje. Ends kan opdele eller bare blevet så tør, at ingen mængde af daglig fugt gør en reel forskel. En trim er ikke en klippe, dog. Så længe du følger sundt hår vaner størstedelen af ​​tiden, bør du ikke behøver at trimme mere end 1/4 til 1/2 tomme med få måneders mellemrum. Jo mere du øver iført beskyttende stilarter, jo mindre skal du trimme væk.

Brug de rigtige værktøjer

Kvinder med sundt hår undgå visse redskaber, som de ved er skadelige for deres låse. Disse omfatter scrunchies eller hestehale indehavere med metalstykker, kamme med tænder afstand for tæt sammen eller med skarpe kanter, hårdt strittede børster og gammeldags varme værktøjer med metalplader. Du har mange valgmuligheder i hårplejeprodukter og tilbehør, der er designet til at være blid til din manke - de er tilgængelige i en bred prisklasse, også, så du ikke altid behøver at bruge store penge at få kvalitetsværktøj. Brug kun værktøj og tilbehør, der ikke vil slæbebåd, trække eller rip dit hår ud.

load...

Beskyt dine låse

En af de hurtigste, mest billige og nemmeste måder at holde dit hår sundt dækker det om natten. Det er simpelt, men meget effektiv. Vælg en silkeagtig eller satinagtig hår dæksel (købe på Amazon), glide den over din Lokker og sove godt, vel vidende, at dit hår ikke vil blive fanget på en bomuld pudebetræk, eller tillade bomuld til at suge væk alt dit hår fugt. Ikke alle kan lide dækker hendes hår, men, så i stedet for et hår motorhjelm, så prøv en silkeagtig eller satinagtig pudebetræk (købe på Amazon). Det er lige så effektive og vil gå en lang vej mod at sikre du vågner op med bløde hår, der ikke tørret ud.

load...