Hårtendenser 2019: 21 celebs, der prøvede den lange bob

9 november 2018

Det er tendensen i øjeblikket: afskære dit hår til det perfekte længde mellem hagen og skuldrene. Du har set det udseende af nu. Det er på den urolig side. Det ser ubesværet endnu chic på samme tid. Det er næsten altid vinklet lidt fra bagsiden (kortere) til front (længere), og det er smigrende på alle.

Hej lang bob.

I dette galleri, tjek the21 berømtheder, der tog springet og skæres deres lange hår kortere. Du vil se hår langt og kort på Sienna Miller, afbilledet her, Kim Kardashian, Emma Stone, Jenna Tatum Channing og en lang række andre berømtheder.

Den lange bob fungerer med alle hår teksturer og på alle ansigtsformer. Plus, det er ikke for kort eller lang, at du er nødt til at style det, og det ser godt krøllet, vinkede, lufttørret, flad-stryges eller blæsetørret lige. Bedhead har aldrig set bedre ud end på hår klippe denne længde.

load...

Du kan bære det skiltes på siden eller skiltes i midten, med eller uden pandehår. Og når du bliver syg af det, er det lettere at vokse ud end en traditionel bob.

Sienna Millers urolig bob

Sienna Miller hugget herhair ind i en urolig, lang bob. I sit hjemland England, de henviser til den stil som en "hage-længde undercut." Måske ingen anden berømthed har slidt denne nedskæring på så mange måder, beviser, hvor alsidig den er. Hun har en tendens til at bære det lufttørret og bølget, men også krøllet, slicked-back, skiltes både på midten og til siden og med fletninger.

Emma Stone lange bob

load...

Folk er så besat af Emma Stone 's frisurer, så forestille sig, hvordan ophidset alle var, da hun trådte ud i denne lange bob. Twittersphere lyser op.

Emma Stone

Her er endnu et kig på Stones fantastisk lang bob.

Julianne Hough lange bob

Julianne Hough tog kort hår springet tilbage i 2013 og har ikke set sig tilbage. Du kan se, hvorfor - hendes hår er meget bedre kortere end længe. Den lange, ikke-så-speciel frisure gjorde hendes ansigt synes lang, mens den kortere, fyldigere snit gør hendes ansigt ser perfekt oval.

Kate Bosworth lange bob

Kate Bosworth skære 10 inches af hendes lange hår i januar 2015 for at få denne søde, swingy bob. Og ligesom mange berømtheder, hun afslørede sin nye look på Instagram. Hun skar sigende hendes hår til at filme 90 Minutes in Heaven, der er instrueret af hendes mand, Michael Polish.

Harry Josh var stylist bag hendes snit, fortæller People Magazine, "Bobs er en trend lige nu Kates virkelig fokuseret på sit håndværk nu mere end skønhed, så denne nedskæring var om hendes film -.. Ikke en skønhed trend”

load...

Folk rapporterer Josh bruger John Frieda Beach Blonde havsalt sprayand tørrer hendes hår med en diffuser, når han stilarter hendes nye bob.

Model Jourdan Dunns lange bob

Model Jourdan Dunn afskåret sit lange hår i august 2014 og nu er hun synes at være overalt. Kunne nogle af hendes nye popularitet tilskrives hendes fantastiske klipning?

Endnu et kig på Jourdan Dunns frisure

Her er en anden version af hendes smukke snit.

Giuliana Rancic lange bob

Giuliana Rancic afbrød sit lange hår i foråret 2013 ind i en chic lang bob, der passede hendes status som en ny ung mor meget godt.

Hendes midterdel er meget frisk, og asymmetrien - med ryggen en tomme eller så kortere end forsiden - er et populært snit for den lange bob lige nu. For at få dette udseende, vil du ønsker at flad-jern hår eller spørg din stylist til at tynde ud dit tykke hår. Hvis du har bølget hår, kan du rette det med en flad-jern eller bære det bølget.

Jenna Dewan Tatum lange bob

Tilbage i november 2014, Jenna Dewan-Tatum stylist, Jen Atkin, debuterede den berømthed nye lange bob via Instagram.

”Jeg fik at give skønhed #JennaDewanTatum en frisk 'stumpe ender længe lagdelt-lige ud salonen' skære !,” Atkin skrev på Instagram.

Ifølge Atkin, de skar 4 inches off Tatum hår til en "vaske og gå" look.

Jenna Dewan Tatum

Her er et par andre versioner af Tatum store frisure.

Zosia Mamet lange bob

Zosia Mamet karakter shoshanna på hit tv-drama "Girls" er afhængig af lange hår for hendes updos, men i januar 2014 hun debuterede en lang bob på den røde løber. Hun holdt hendes hår i en version af den lange bob lige siden.

Det viser sig at flytte til NYC inspireret hende.

”Min stil Dyret blev vækket, da jeg flyttede,” sagde hun til InStyle. ”Der er en uudtalt invitation til stil frihed i NYC jeg aldrig indså, hvor meget jeg kan lide at eksperimentere, og du er velkommen til at gøre det her.”

Nicole Kidman lange bob

Læs også:

Nicole Kidman afskåret hende sindssygt lange hår lige i tide til prisuddelinger sæson i februar 2015. Hun skar angiveligt fra en kæmpestor foden af ​​hår extensions, og jeg tror at resultaterne er en væsentlig forbedring.

Rose Byrne lange frisure

Det er blevet hendes signatur look. Rose Byrne klippe hendes hår i en lang bob i februar 2014 og har ramt den røde løber med flere versioner siden da.

En anden version af Rose Byrne lange bob

Her er en version af Rose Byrne lange bob stylet i bølger.

Kim Kardashian går fra lang til en lang bob

De ting at gøre, når du hugger dit hår er at debut udseendet på Instagram, hvilket er præcis, hvad "The Keeping Up with the Kardashians" stjerne Kim gjorde i februar 2015, lige før Grammyer.

"Jeg skar mit hår kort i dag," Kardashian skrev i billedteksten til pic.

Hun fortalte Glamour Magazine tilbage i november 2014, at hun ikke vasker sit hår hver dag, og at hun er afhængig af hendes "glam team" til at style håret.

"Hvis jeg får det gjort, vil jeg få et blow-out på den første dag, og på den anden dag jeg vil tilføje bølger og krøller til det, og på den tredje dag jeg vil holde det rodet, og på den fjerde dag holde det op, og derefter vaske det om natten."

Kate Mara slående forvandling

Stylist Mara Roszak (hun er Emma Stone frisør, også, og ansvarlig for Stone højtelskede lang bob), fortalte Allure Magazine, at Kate Mara får hele æren for den lange bob hun gav hende.

"Det var Kates idé at hugge hendes hår," Roszak fortæller Allure. "Vi spillede med det i et par etaper. Først gik hun blond, og derefter gik vi en lidt kortere før de går hele vejen. Hun har virkelig tykt hår, så jeg var nødt til at tage en masse vægt ud."

En anden kig på Kate Mara lange bob

Her er endnu et kig på Kates lange bob.

Freida Pinto fantastiske forvandling

Skuespillerinden Freida Pinto klippe sit lange hår i december 2014 efter afslutning af en 6-årigt forhold med hende "Slumdog Millionaire" costar Dev Patel.

Billederne her viser bare, hvad en god beslutning, der var. Med langt hår, så hun ligesom din gennemsnitlige 20-noget. Ikke noget særligt der. Men med sin nye lange bob og røde læber, hun ser åndeløst smukke.

Jessica Alba lange bob

Stikning med tendensen til at få en lang bob og derefter fortælle verden via sociale medier, Jessica Alba gjorde netop dette i begyndelsen af ​​marts 2015, hvor hun debuterede sin nye lange bob på Instagram under den berømte South By Southwest konferencen, kommentere, "Uh oh nogen hugget hendes hår!"

Hun skar hendes hår ud for et år siden så godt, og debuterede som snit på Instagram, også takke hende stylist Jen Atkin (ja, den samme stylist Jenna Dewan Tatum brugt til hendes lange bob).

Stylist Jen Atkin og Jessica Alba

Her er billedet Jessica Alba lagt ud på Instagram for at annoncere sin snit.

Blogger Nicole Warne lange bob

Australske Nicole Warne har mere end en million tilhængere på Instagram. Grundlæggeren af ​​den stil og rejseblog Gary Pepper Girl, er Werne kendt for sin fantastiske smag i mode og stil, så det er ingen overraskelse, hun afbrød sit lange, ikke-descript hår for swingy, trendy, sofistikeret lang bob.

Blogger Nicole Warne

Her er flere versioner af Warne er smuk bob.

Zanita Whittington lange bob

Zanita Whittington er en kollega Nicole Warne, en anden Aussie mode og stil prinsesse. Tjek hendes Instagram. Hendes lange bob beviser, at selv piger med krøller kan bære deres hår kort.

Zanita Whittington

Her er endnu et kig på Whittington store frisure.

Brooklyn Decker

Brooklyn Decker var en af ​​de oprindelige lange bob adopterede tilbage i 2011.But så hun voksede hendes hår langt igen. Og farvet det brunette.

Så forestille everyone'ssurprise da hun skar hendes hår igen. Se forskellen haircut gør. Det er meget bedre.

Elizabeth Olsen

På billedet er Elizabeth Olsen i juli 2014 og derefter med en meget kortere bob i februar 2015. Selvfølgelig stylist bag denne nedskæring, Mark Townsend, debuterede den nye kortere gøre på - hvad ellers? - Instagram.

Lauren Conrad

Elsker denne nye, frisk udseende på Lauren Conrad, høflighed af hendes stylist Kristin Ess.

Lucy Hale

Hun er stjernen i Pretty Little Liars stjerne og hun afbrød hendes hår i en lang bob i slutningen af ​​2014. Stylist bag hendes nye look var ingen anden end Lauren Conrads stylist, Kristin Ess. Du vil huske, at Conrad også sportslige en lang bob.

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens tog også til sociale medier til debut sin nye bob, som hun hævder er ikke en lob, skriver på Instagram, "Hvem har brug for en lob når du kan have en bb (stumpt bob) !! Takket være min boo @kristinabarricelli @ gemini14salon."

load...