Har du en tilbagegående hårlinie? 4 måder at vide

14 november 2018

Det er en realitet, at de fleste mænd har at gøre med på et eller andet tidspunkt i deres liv - den frygtede vigende hårgrænse. Uanset om vi vil acceptere det eller ej, er det en realitet, at de fleste af os mænd kommer til at stå på et eller andet tidspunkt i vores liv. Hvis du ender med at blive en af ​​de heldige at leve et helt liv med en fuld leder af hår, har du slået de mandlige mønster skaldethed odds.

For resten af ​​os, vil der komme et tidspunkt, hvor vores hår begynder at tynde og vores pander begynder at ekspandere. I begyndelsen etaper, kan vi børste det ud og fortælle os selv, at vores hårgrænse var altid så højt. "Det Enkens peak var der altid," vi vil tænke på os selv som vi nægter at tro, at hårtab kunne ske for os. Efter alt, vore fædre og bedstefædre var ikke skaldet.

load...

Problemet med benægtelse er, at det sætter dig op for fiasko. Ja, acceptere, at du oplever mandlig skaldethed er stressende, men det er noget, der sker for de bedste af os. Og når du er i stand til at genkende symptomerne og tage en proaktiv tilgang til hårtab, så har du en bedre chance for at forhindre, at vigende hårgrænse i at vokse - og i nogle tilfælde, kan du endda få håret tilbage, at du har tabt. Disse dage, er der en række af forskellige behandlingsmetoder, der er i stand til at hjælpe dig med at holde din fuld hår. Men før du kan gøre det, du har brug for at vide, hvad man skal kigge efter.

1. En vigende hårgrænse forårsager dit hår til at handle anderledes

Du ved, hvordan til at administrere dit hår bedre end nogen anden. Du ved, hvor hver eneste lille hvirvel i håret ligger, eller hvilken retning at børste dit hår. Dog kan den mindste smule hårtab fuldstændig ændre den måde dit hår opfører sig. Hvis der hvirvel i håret pludselig er forsvundet, eller dit hår er ikke styling den måde, det bruges til, kunne det være et tegn på hårtab.

load...

2. Spotting udtynding områder i dit hår

Mange mænd begynde at udvikle en enkens peak som deres hårgrænse begynder vigende. I stedet for at miste hår jævnt over deres hoved, højre og venstre hjørner af hårgrænsen begynder at tynde den mest, hvilket skaber en hårgrænse, som til sidst efterlader en hesteskoformet skaldethed mønster.

Læs også:

Når du børster eller styling dit hår, bruge lidt tid på at kigge i hjørnerne af din hårgrænse til at se, hvis de ser tyndere end normalt. Hvis det er tilfældet, kan din hårgrænse være vigende.

3. Vær opmærksom på overdreven udgydelse

Bare fordi du finder dit hår liggende rundt i huset ikke betyder, at du er skaldet. Efter alt, den gennemsnitlige person kaster omkring 100 hår om dagen. Det er ikke før du bemærker usædvanlig meget hår i din hårbørste eller bruser bassinet, som du skal begynde at tænke på hårtab. Stadig, det er godt at lave en mental note om du kaste mere hår end normalt eller ej. For hvis du er, og dit hår er ikke styling den måde, at det bruges til, kan du være i de tidlige stadier af hårtab.

load...

4. Tag et billede af din hårgrænse

Nipper hårtab i opløbet kræver en proaktiv tilgang. Jo tidligere du tager handling, jo bedre er dine chancer for at forhindre, at vigende hårgrænse i at vokse. At holde styr på vores hårgrænse s er lettere regression sagt end gjort, selv om. Vi ser os selv i spejlet hver dag, så ændringen er så gradvis, at det ofte glider under radaren. Hvis du er usikker på, om du mister dit hår eller ej, tage et billede af din hårgrænse og sammenligne det med ældre fotos. Du vil være i stand til at vide, om din hårgrænse faktisk trækker sig tilbage... Eller hvis du forestiller ting.

Du er ved at miste dit hår, hvad nu?

Bare fordi din hårgrænse vigende betyder ikke, at du nødvendigvis behøver at kysse din hår farvel. Der er en række forskellige måder, du kan holde på håret, som du har, og i nogle tilfælde endda vokse tilbage nogle af håret, som du har mistet. Særlige DHT-blokerende shampoo og balsam, lægemidler indeholdende finasterid og minoxidil, og vitamintilskud indeholdende biotin kan alle hjælpe med at stoppe din vigende hårgrænse fra fortsat.

load...