Hair watch: disse er de 5 tidlige tegn på skaldethed

10 november 2018

Har de løse tråde af hår liggende drevet dig i panik? Må ikke bekymre dig endnu. Det er helt normalt for folk at kaste et sted mellem 100 og 150 hår om dagen. Det er, når dit hår falder i et hurtigere tempo og stopper vokser tilbage, at du har et problem.

Mens hår kaste sig selv er ikke altid tegn på mandlig skaldethed, kan det pege på hårtab, når de kombineres med andre tegn på skaldethed. Da behandlingen af ​​androgen alopeci (mandlig skaldethed) er mere vellykket, når fanget i sin vorden, vil du ønsker at få øje på disse tegn så hurtigt som muligt.

load...

Hold øje med disse tidlige tegn på skaldethed

1. Vigende hårgrænse

Dette er nok den mest almindelige tegn på hårtab, og da det sker så gradvist, er det nemt at gå glip af. Dybest set, din hårgrænse begynder at krybe længere og længere op din pande, indtil det er næsten på toppen af ​​din krone. Den bedste måde at få øje på, hvis din hårgrænse vigende er at se på dit hår omkring templerne, da det er de områder, der starter som regel tyndere den første. Hvis de ser mindre tæt end før, og det ser ud som om, du er begyndt at udvikle en enkens peak, er din hårgrænse begynder at aftage.

Problemet med hårgrænse recession er, at det sjældent stopper med templerne. For de fleste mænd, det fortsætter med at aftage, indtil de har en M-formet hårgrænse med en skaldede pletter strækker sig ind kronen fra hvert hjørne, såvel som et plaster af hår venstre midt.

load...

2. Din krone er udtynding

Når du børste eller style dit hår, din hovedbund ser mere synlig end normalt? Hvis det er tilfældet, kunne det hår på hovedet skal falde ud. Hårtab i kronen kan forekomme i en række forskellige områder. Du kan udvikle en skaldet plet på din Isse, kan du miste hår jævnt over dit hoved, eller det kunne forbinde med din vigende hårgrænse og efterlader dig med den berygtede blind vej frisure.

3. Noget om dit hår er anderledes

Dit hår begynder at ændre sig, da det begynder udtynding. Pludselig, den måde du brugte til at style dit hår bare ikke virker på samme måde, det bruges til. For nogle mænd, kan de selv begynde at udvikle yderligere bølger eller krøller i håret nær ørerne, når de begynder at miste deres hår. For andre kan det være noget i retning af en hvirvel i håret tilsyneladende forsvindende i den blå luft, eller deres hår vil pludselig falde fladt hele tiden. Uanset omstændighederne, du ved, hvordan dit hår skal styles, og det er noget, der kommer ikke til at brat forandring med undtagelse af følgende årsager: du har prøvet et nyt styling produkt, du har lempet dit hår, eller dit hår er udtynding.

Læs også:

4. Dit hår vokser langsommere

Hvis dit hår ikke vokser så hurtigt, som det plejede at, kunne det også være et tegn på, at du er i de tidlige stadier af skaldethed. En anden afslørende tegn er, hvis teksturen af ​​dit hår har ændret sig, når det gror ud igen. Tyndere hår tendens til at komme tilbage mere tjavsede og svagere end raske hårstrå.

load...

5. Hår udtynding i almindelighed

Selv om det er almindeligt at tabe en lille smule hår som du bliver ældre, en skarp forskel i volumen betyder formentlig, at du er i de tidlige stadier af mandlig skaldethed. Hold styr på dit hår tykkelse på din krone og i nærheden af ​​din hårgrænse. Hvis en af ​​disse områder til at ligne de får tyndere, kan du være at miste dit hår.

Hvad skal man gøre, når du bemærker de tidlige tegn på skaldethed

Nøglen til at forebygge mandlig skaldethed er at tage en proaktiv tilgang. Hvis du venter til du har mistet hovedparten af ​​dit hår, er du sandsynligvis ikke kommer til at få de resultater, du ønsker. Desværre, en af ​​de mest almindelige grunde til, at mænd lader deres hårtab gå ukontrolleret er på grund af benægtelse.

Mandlig mønster skaldethed er noget, der kan ske for mænd i alle aldre. Uanset om du er i din 40'erne og 50'erne, eller du er i din sene teenageår til begyndelsen af ​​20'erne, kan hårtab strejke. Så når du begynder at mærke mere end den sædvanlige mængde af hår på bunden af ​​din drain, eller dit hår er ikke helt så tyk som det plejede at være, er det vigtigt, at du tager handling. Der er en række af behandlingsprogrammer, der er videnskabeligt bevist at bremse hårtab i de fleste mænd. Nogle kan endda hjælpe dig regrow nogle af håret, du allerede har tabt! Mandlig mønster skaldethed er normal, ikke at bruge de værktøjer til at behandle det ikke er.

load...