Det bedste smil for dit ansigtsform

13 november 2018

Bangs er en fantastisk tilføjelse til enhver klipning. De gør du ser mere ungdommelig og bringe opmærksomhed til dine øjne. Bangs kan også fladere hver ansigtsform, selvom nogle stilarter er lidt mere flatterende for nogle ansigter end andre.

Før du får pandehår skåret i din næste frisure, er der et par ting at overveje. Ikke alene vil du have en stil, der smigrer dit ansigt, du også nødt til at tænke over dit hår tekstur. Bangs tendens til at være bedst for lige eller bølget hår, og kan ikke være det bedste valg forcurls.

load...

Også pandehår kræver vedligeholdelse. Du bliver nødt til at få dem trimmet regelmæssigt eller lære at gøre det selv. Det er en god idé at kende de bedste styling teknikker, includinghow at blæse tørre pandehår ordentligt.

Square ansigt: eye-græsning frynser

Hvis du har et firkantet ansigt, har du kantede funktioner og din kæbe er næsten lige så bred som dine kindben. Hvis du skulle tegne et diagram over dit ansigt, ville det ligne en firkant.

De mest flatterende pandehår vil hjælpe blødgøre dine hårdere vinkler. Lange, side-fejede pandehår, der græsser øjenbrynene er en af ​​dine bedste muligheder.

Nøglen til perfekt pandehår er at sikre, at de er tilspidsede på siderne og længere end de er over panden. Håret over panden bør ramme på pande eller lige under det og kan være wispier, så noget af din pande til at kigge igennem.

load...

Square ansigt: tunge pandehår

Langt hår med tykke, fuld fringeis dejlige. Det er en stor edgy og hip frisure og kan tage år off et ansigt.

Denne stil virker fint på firkantede ansigter, med en advarsel: siderne af frynser skal være længere end midten af ​​frynser. De længere kanter blødgøre en firkantet ansigt, hvor stumpe pandehår ville tilføje vinkler.

Heavy pandehår har tendens til at være bedst, hvis yourstylist skærer dem, mens dit hår er tørt. Ellers kan de skrumpe op efter tørring og ender kortere end du ønsker.

Runde ansigt: side-fejede pandehår

Hvis du har rundt ansigt, bredde dine kinder er den samme som din kæbe. Dette er det samme som den firkantede ansigtsform, undtagen din kæbe tendens til at være blødere og mindre kantet.

På grund af den blødhed af dit ansigt, vil du finde det bedste til at skabe nogle vinkler, der gør dit ansigt vises længere. Side-fejede pandehår, der er på tykkere side er et godt valg for at opnå dette. Du ønsker måske at undgå tjavsede pandehår, som kan være for blød.

load...

Runde ansigt: stumpe pandehår gjort rigtigt

Typisk er stump-cut pandehår ikke flatterende på et rundt ansigt. At få et lige snit på tværs den bredeste del af dit ansigt er sjældent en god idé, medmindre du får stump bangslike disse.

Hemmeligheden her er i kurven, der efterligner dine øjenbryn. De bør være længere på siderne og kortere i midten. Når parret med lange, lige hår, stilen giver ansigtet bløde features store vinkler.

Hjerteformede ansigt: super lange pandehår

Hvis du har en hjerteformet ansigt, din pande tendens til at være bredere end din jawline og hagen kommer til et særskilt punkt. Den mest flatterende hår vil balancere i bunden af ​​dit ansigt med toppen af ​​det og nedtone en pointier hage.

Med denne form, er det bedst at undgå brede stumpe pandehår, fordi de har tendens til at fremhæve panden. I stedet en flatterende snit for dig er meget lange pandehår. De feje ned under hagen, som automatisk gør øjet feje ned så godt.

Heart-Shaped ansigt: Wispy Fringe

Læs også:

Lagdelte, fjervildt pandehår er en stor mulighed for hjerteformede ansigter. De tilføjer en vinkel på toppen, der opvejer vinklen på hagen, hvilket bringer hele dit udseende i balance.

Denne stil følger også hendes side, med blot et par pandehår på den ene side og mere på den anden. Det er en fantastisk måde at tilføje ekstra volumen til tyndere hår.

Hjerteformede ansigt: lange, stykke-y Bangs

Lang frynser ser fantastisk på en hjerteformet ansigt. Det er ikke en super tyk stump klippe, og det er ikke tynd og tjavsede enten. Det er fantastisk, når det frynser fejer lige under panden og er blot en smule længere på siderne.

Oval ansigt: enhver pandehår arbejde

De fleste mennesker har anoval ansigt, som er bare en smule længere end den er bred. Den gode nyhed er, at youcan slippe af sted med stort set enhver form for pandehår.

Denne frynser er en stor mulighed, fordi det ikke er for tung. De pandehår kan børstes ned eller fejet til side, og de vil vokse ud smukt.

Ovalt ansigt: rock'n'roll Bangs

En lang shag haircut er en perfekt stil for tykke pandehår, der er tilbage til at gøre deres ting. Det er en stor stil for alle med en oval eller lang ansigt.

Det centrale her er at lufttørre, så du får den naturlige bølge, men du ønsker også at huske at style dit bang, før de tørrer. Med bølget hår, kan de nemt komme ud af kontrol.

Lang ansigt: lange pandehår

En lang ansigt betyder ofte en lang pande. Ikke kun gøre pandehår hjælpe med at dække det op, kan de også gøre dit ansigt ser bredere.

Lange pandehår er veryflattering for en lang ansigt. Du kan bære din del på midten for at få et smukt ansigt-indramning gardin, eller en del det langs siden for ekstra volumen. Enten stil er perfekt, især hvis du har lige eller let bølget hår.

Lang ansigt: tunge stumpe pandehår

Ligesom flatterende på en lang ansigt, tykt skåret stumpe pandehår er et godt valg. Fordi disse begynde på kronen af ​​hovedet, de naturligvis forkorte en længere ansigt. Disse pandehår ser godt ud på lange hår, skulderlangt hår, og selv korte hår.

Lang ansigt: frynser pandehår

Fringe pandehår er en anden fantastisk valg og de fungerer bedst på kvinder med en høj pande, der ofte kommer med en aflang ansigt. De er også et godt valg, hvis du har fint hår og kan ikke udfylde de tykkere nedskæringer.

Hvis du har en kort pande og begære frynser pandehår, er alt ikke tabt. Du skal blot bede din stylist til at klippe dit pandehår længere tilbage på hovedet.

Alle ansigter: side-fejede pandehår

Side-fejede pandehår er en gorgeousaddition toapixie klipning. Den store nyhed er, at disse pandehår gør den kortere snit arbejde med hver ansigtsform. Hvis du har en meget rundt ansigt, selvom du måske overveje at bære dit hår længere.

Den anden gode ved denne nedskæring er, at det er alsidigt. Hvis du har lyst til at gå med en Mussy vask-and-go stil en dag, kan du. Alligevel kan det også stylet mere omhyggeligt for en sød eller professionelt udseende.

Alle ansigter: ikke-helt stumpe, ikke-helt side-fejede pandehår

Disse tunge frynser pandehår er ikke helt afstumpet og ikke helt side-fejede men de er meget, meget tyk. Det er et look, der ville være fantastisk på alle ansigtsformer.

De vinklede pandehår vise smukke knoglestruktur på en firkant-faced kvinde. De vil også balancere rundhed af et rundt ansigt og forkorte længden af ​​en lang ansigt. På en hjerteformet ansigt, de trække øjet op og væk fra en spids hage. De er perfekte og højre på tendensen.

load...