Den bedste lange bob frisurer 2018

15 november 2018

Uanset om du kalder det en lang bob eller forkorte det til "lob," det er ingen hemmelighed, at denne klipning er virkelig haircut at prøve lige nu. Hvorfor er det lob så populært? Alsidighed. Det kan bæres slanke, krøllet, bølget, rodet, eller en hvilken som helst konsistens i mellem. Det er ikke for kort til at komme ind i en hestehale eller en bolle, men det er ikke så længe, ​​at det tager en time at style hver dag. Den lob haircut vil vokse ud godt uden at behøve månedlig forme vedligeholdelse.

Dette års lange bob handler om at bruge naturlige tekstur og bølger til hurtigt stil og gå. Shattered (meget ru) ender vil give dig et stykke Y mussed op look, eller få stumpe kanter til en stil, der skiller sig ud uden at være alt for travlt.

Hvis du leder efter en frisure, der er anderledes, men er ikke klar til at forpligte sig til kort hår, skal du klikke igennem for at se nogle af de mest inspirerende lob haircuts, at alle berømtheder er iført lige nu.

load...

Jessica Simpson er lob haircut

Jessica Simpson er helt nyt for den lange bob efter at have super langt hår i årevis, men du er nødt til at accepterer, at hun ser smuk med denne frisure. Selv stylet simpelthen lige, lob ser poleret. Perfekt til mor på farten!

Kerry Washingtons lob haircut

Kerry Washingtons intet besvær lob gør ser stilfuld super nemt. Tillad nogle naturlige tekstur til at skinne igennem, når styling dit lob, og ikke bekymre dig, hvis enderne er lidt pjusket. Lidt rodet giver stil personlighed, og hvem der har tid til at være perfekt?

Kristen Bells lob haircut

load...

Kristen Bell ser fantastisk med sin lav vedligeholdelse (endnu yderst chic) ​​lob klipning. Du kan bruge din naturlige tekstur og lidt tekstur pasta eller vælge at tilføje i et par flade jern krøller til at gøre dette ser alle dine egne.

Taylor Swifts lob haircut

Taylor Swift chokerede verden, da hun handlede hendes lange krøller i for et slankt bob. Hendes frisure har udviklet sig til en vinklet lob, som er fremragende til hendes lange hals. Lystfiskeri dit lange bob (hvilket gør det kortere i ryggen end i front) er en sjov måde at tilføje form uden at gå kort omkring dit ansigt. Plus, vil de længere stykker i front stadig samarbejder, når du ønsker at trække det tilbage.

Læs også:

Jennifer Aniston er lob haircut

Som om Jennifer Aniston nogensinde kunne se mindre end fantastisk, hendes valg at forkorte op hendes lange sluser i en lob var en fremragende beslutning. Dette haircut foretages nemt stylet med blot en lille brik-y tekstur, og du er ude af døren klar til at tage på verden.

load...

Miranda Lambert lob haircut

Miranda Lambert giver hende lob frisure personlighed med nogle bølget tekstur og en side fejet bang. Bangs er en rigtig god idé at give din lange bob et ungdommeligt udseende og maksimere dine styling muligheder. Et lob fungerer godt med nogen form for frynser, fra en fuld brag til en knap der siden feje.

Giuliana Rancic s lob haircut

Giuliana Rancic s stumpe kanter på hendes lob giver det udseende personlighed og en poleret kant uden at bruge timer styling. Det er den slags ser, der går fra dag til aften med ingen indsats. Blot tilføje en stor læbestift.

Reese Witherspoon lob haircut

Reese Witherspoon er blændende med hendes lange bob og bløde side-fejede pandehår, der beviser, at denne frisure kan se fantastisk med bare en lille styling pasta og din naturlige tekstur. Lad din frisør hjælpe dig vælge den rigtige frynser til din ansigtsform og din livsstil.

Nicole Richies lob haircut

Nicole Richie all-voksen lob haircut er ikke "mor" haircut på fortiden. Hendes alsidige snit og ombre farve er både ungdommelig og modnes med styling muligheder, der kan være både hurtig og sjov.

Jenny McCarthy lob haircut

Jenny McCarthy er kendt for sine ultra-glam udseende, og hun er en favorit, når det kommer til smukke hår. Hendes lob klipning er stylet med nogle bløde bølger til at forstærke den glam faktor.

load...