De 7 bedste shampooer til fedtet hår i 2018

9 november 2018

Vi er forpligtet til at forske i, afprøvning, og anbefale de bedste produkter. Vi kan modtage provision fra køb foretaget efter besøger links inden for vores indhold. Lær mere om ourreview proces.

En shampoo passer ikke alle. Hår teksturer og typer er utrolig varieret, men vi ofte skumme på for-alle-hår-type produkter, og håber, at de vil være ordentligt effektiv i bekæmpelsen vores særlige skader. Tager pleje at vælge den rigtige shampoo kan gøre en enorm forskel i sundhed og udseendet af dit hår, især når man har at gøre med en ophobning af overskydende olie. Den gode nyhed er, at der er en bred vifte af specialprodukter til at kæmpe fedt til en overkommelig pris, uden hjælp fra dyre salon mærker. Hvis du er klar til at forvandle dit hår rutine med et produkt formuleret til din fedtet hår, shoppe de top-rated picks nedenfor.

load...

Læs videre for at finde ud af om de bedste shampoo til fedtet hår.

Bedste overordnede: Maple Holistics fugt kontrol shampoo

Denne helt naturlige shampoo er det perfekte produkt for at få fedt under kontrol uden stripning hår af de nødvendige olier til at holde det ser frisk og sund. Det virker takket være en blanding af æteriske olier, der indeholder citron olie, cypres olie, rosmarin olie og basilikum olie, som genopfriske og revitalisere fedtede rødder. Derefter en blanding af jojobaolie, botanisk keratin, og fersken kerne olie rehydrere tråde at holde hår og hovedbund glat og flage-fri uden en ophobning af fedt.

Shampooen er også lavet af alle naturlige ingredienser og er sulfat og parabener, så du ved, du ikke sætte skadelige fyldstof ingredienser i dit hår. Endelig Maple Holistics er en grusomhed-fri virksomhed, så du kan føle stor omkring hvor du bruger dine penge.

load...

Bedste Drugstore: L'Oréal Paris Elvive Ekstraordinær Clay Rebalancering Shampoo

Omdan dit hår til en utrolig pris med denne rebalancering ler shampoo fra L'Oréal Paris. Denne overkommelig apotek-mærke shampoo har også høstet over tusind fem-stjernede anmeldelser på Walmart.com, hvor anmeldere rave, at det leverer på sit løfte om at kontrollere olie mens hår ser silkeagtig. I modsætning til shampoo, der foreslår, at du vasker hver dag, denne formel ikke kun bidrager til at bekæmpe de negative virkninger af overdreven vask, men holder håret rent i op til 48 timer, så du kan bryde den onde cirkel af daglig hårvask.

Ved en pris på mindre end 5 €, kan du være sikker på, at der er bogstaveligt talt ikke et bedre produkt til denne pris. Sådan fungerer det: tre raffinerede ler arbejder sammen om at afbalancere dine fedtede rødder for at give hele din frisure en frisk fornemmelse. Formlen er også fri for fyldstof ingredienser som silikone.

Bedste Letvægt: Nexxus Hydra-Light Vægtløs Moisture Shampoo til fedtet hår

load...

Hvis du leder efter en tilgængelig shampoo, som du kan samle op på din lokale Walmart, henvende sig til denne top-rated pick fra Nexxus. De mere end 100 femstjernede anmeldelser på Walmart.com garanti for, at den leverer sit løfte om at dybt fugt dit hår, mens stripning de olier, der vejer tråde ned og gøre dem ser fedtet.

Formlen er silikone-fri og er lavet med oceangående mineraler, antioxidanter og næringsstoffer, som alle er let og ultra-fugtgivende. Denne shampoo gør dine låse så let, at det endda tilføjer volumen og bevægelse, hvor oiliness engang stod i vejen. Og på mindre end 10 € det er fantastisk for folk, der ønsker at bruge mindre.

Bedst til tyndt hår: Redken ren sindssyg micellære ren touch-shampoo

Når du arbejder med en delikat blanding af tynde og fedtet hår, og du ønsker et produkt, der den rette balance, så prøv denne innovative micellær shampoo fra Redken. For dem der ikke kender, micellær vand er en super-trendy skønhed produkt, der ligner vand, men ikke har lyst til vand, takket være sin makeup af bittesmå kugler af udrensning olie molekyler, eller miceller. Anvendes i sæber og rensemidler, er molekylerne designet til at trække ud urenheder i din hud eller hår, hvilket giver dig en dybere ren, end du typisk kan få med andre shampooer.

Læs også:

I denne shampoo, den micellære formel fungerer på samme måde, ved at trække ud olier, snavs og produkt oprustning uden at være for hård ved din allerede tynde tråde. Den blide formel er også sikker for farvet hår, så det ikke for tidligt vil strippe dine låse af deres farvestof job. På lidt over 20 €, er dette absolut en af ​​de dyrere indstillinger på denne liste, men det er et ideelt valg for dem med hård hår, der har brug for lidt ekstra pleje end apotek-brand formler giver.

Bedste sulfat-fri: honningdug naturlige fedtet hår shampoo med økologisk æterisk olie

Hvis du er så interesseret i, hvad der går ind i formlen som hvad det gør ved dit hår, så prøv denne 100% naturlige shampoo fra Honeydew. Formlen er lavet uden sulfater, parabener, andre skrappe kemikalier, og indbefatter et terapeutisk og fugtgivende blanding af provitamin B5, jojobaolie, og botanisk keratin. Fem-stjernede korrekturlæsere på Amazon rose hvor hårdt det er på skæl, hvor godt det kontrollerer krus, og og hvor god formel lugter.

I stedet for hårde sæber og fyldstoffer, er den blide Honeydew formel fremstillet af en blanding af æteriske olier, herunder lavendel, rosmarin, natlysolie, og røllike, som, når de kombineres, fratage hovedbunden af ​​fedtet tilfører samtidig hydrating dine tråde fra rod til spids. På omkring 15 € det er en af ​​de pricier shampoo på denne liste, men det er perfekt for folk på udkig efter mere end, hvad de finder til en lavere pris.

Bedste Clarifying: MARC DANIELS Charcoal Clarifying Shampoo & Conditioner Set

Få en dyb detox med denne afklaring trækul shampoo. Den udrensning formel er designet til at fjerne snavs, forurening, mineraler, produkt opbygge, toksiner og alle andre urenheder fra din hovedbund og hår. Ud over at være en afgiftende middel, trækullet exfoliates de døde hudceller på hovedbunden, hvilket menes at stimulere hårvækst. Denne shampoo indeholder endda UV-beskyttelse mod solen, som kan være særligt gavnligt for beskyttelse af farvet hår. For at bruge, du shampoo to gange: én gang for at åbne håret neglebånd, og derefter den anden gang for at indgyde at hårsækken med bambus ekstrakt formel.

Ud over alle de praktiske fordele, MARC DANIELS produkter er grusomhed gratis og indeholder ingen animalske biprodukter. Denne shampoo er solgt i et sæt med balsam i næsten 25 €, så det er absolut en dyrere løsning ideel til folk på udkig efter en virkelig dyb ren af ​​deres hår. Shampooen er mere effektiv med sin condition modstykke, trods alt. MARC DANIELS er så sikker på du vil elske det, brandet tilbyder en fuld refusion, hvis du prøver det, og er ikke imponeret over resultaterne.

Bedst til beskadiget hår: Aussie shampoo rense & bedring

Hvis dit hår er fedtet og tørt og beskadiget fra varme, kan det være svært at finde et produkt, der vil gøre tripleduty. Få til roden af ​​problemet med denne formel fra Aussie, specielt lavet med ørken kalk til at hjælpe fratage væk fedt og beskytter håret mod fremtidige skader.

Formlen er lavet med en nærende kombination af australske aloe og jojoba, som er blide nok til at vaske med hver dag og vil ikke forårsage uskøn produkt oprustning. Denne shampoo har opnået mere end 100 5-stjernede anmeldelser på Aussie.com, hvor korrekturlæsere vælde om, hvordan bløde deres hår føles og hvor stor produktet lugter.

load...