De 8 bedste shampoo og balsam til tørt hår i 2018

9 november 2018

Vi er forpligtet til at forske i, afprøvning, og anbefale de bedste produkter. Vi kan modtage provision fra køb foretaget efter besøger links inden for vores indhold. Lær mere om ourreview proces.

Det er en no-brainer-hår, der er mangler fugt virkelig brug for et løft. Uanset om det er ser kedelig og flad eller skør og beskadiget, tørt hår har brug for ordentlig pleje at føle og se sit bedste. Tilføjelse af en shampoo og balsam duothat er formuleret specifikt til at give dit hår fugt den har brug for er en nem måde at bringe dit hår tilbage til livet.

load...

Når du søger efter fugtgivende hårprodukter, er det vigtigt at være opmærksom på din hårtype for at give dine låse den rigtige form for hjælp. Krøllet hår kræver en tykkere, mere tunge balsam mens fint hår har brug for en shampoo eller balsam thatdoesn't veje din manke ned, mens det stadig giver den med hydrering det så desperat har brug for.

Her finde de bedste shampoo og vilkår for reparation tørre, trætte tråde.

Bedste samlede: Maui Moisture Heal & hydrat + sheasmør shampoo og balsam

Hår kan begynde at føle sig tør og skør af mange årsager, herunder vejr, varmeskader, og farve. Som håret svækkes, mister det sin naturlige fugtighed og liv, så det er bedst at vælge produkter, der er formuleret til at reparere håret samtidig med at tilføje fugt. Maui Fugt produkter er lavet med en 100% ren aloe vera juice som base i stedet for vand til at give håret den næring den har brug for. Maui Fugt Heal & Hydrate + Shea Butter Conditioner formel har en blanding af shea smør, kokosolie, og macadamia olie til dyb tilstand håret og reparere skader.

load...

Brugere, der anmeldt dette produkt synes, at det hjælper med at gøre farvet hår blødt og selv reducerer spaltede spidser. Par den med Maui Moisture Heal & Hydrate + Shea Butter Shampoo at få den fulde fugtgivende og nærende effekt.

Bedste apotek: L'Oréal Paris elvive ekstraordinær olie nærende shampoo

Mens ingen ønsker deres hår eller hovedbund til at se fedtet, er vigtig for at holde det hydreret tilføje olier i tørt hår. Theadded letvægts hydrering kan nære tråde uden at gøre hår ser fedtet. L'Oréal Paris Elvive Ekstraordinær Oil Nourishing Shampoo er formuleret med blomst olie og kamelia at gøre håret skinnende og glat.

Par den med sin partner, L'Oréal Paris Elvive Ekstraordinær Oil Nærende Conditioner, for en endnu mere luksuriøs følelse efter bruser. En korrekturlæser, der bruger begge produkter kommenterede, at efter blegning, deres hår begyndte at føle sig som halm, men denne prisbillige apotek duo bragte den tilbage til livet.

load...

Bedst til grove hår: Redken alle bløde shampoo til tørt skørt hår

Navnet siger det hele. Dette forsøgt og sand klassiker shampoo blev skabt specielt til at gøre tørt hår blødt og skinnende. Den Argan olie hjælper hår ser saftig mens sojaprotein øger hårets fylde og volumen, så du ligner du bare gik ind i en real-life hår kommercielle. Parre den med Redken All Soft Conditioner for endnu sundere hår.

”Jeg har set en bemærkelsesværdig forskel i mine spaltede spidser. Jeg har aldrig stolede frisøren, da hun sagde en pænere shampoo ville hjælpe dit hår, men jeg er nu en troende. Det er blødere, mindre flad, og [er] mindre spaltede spidser,”sagde en anmelder.

Bedst til langt hår: Carols Daughter sort vanille fugt og glød conditioner

Langt hår kan tendens til at få virkelig sammenfiltrede og tørt, hvis du ikke tage sig af det fra rødderne til spidserne. Tørt, skørt ender kan tendens til at splitte og brække, hvilket forårsager en ujævn længde og tilsyneladende langsommere vækst. Det er derfor, at holde langt hår som hydreret som muligt, er vigtigt og samtidig tilføjer glans kan gøre det ser sundere. Den Carols Daughter Black Vanilla Moisture & Shine Hydrating Conditioner arbejder som Detangler samt en balsam, der hjælper til at holde håret håndterbare og blødt.

Læs også:

Det er formuleret med biotin til at holde håret stærkt, så det ikke vil snap, og det er vægtløs nok, at det ikke gør langt hår tung og halte. En korrekturlæser var forbløffet, at det virker bedre end de professionelle produkter, de har prøvet og virkelig infunderes deres tykke hår med ekstra fugt.

Par din Carols datter balsam med Carols DaughterBlack Vanilla Moisture & Shine Sulfate-Free Shampoo til endnu flere fugt-pakning fordele.

Bedste blid: Gliss hår reparation ultra fugt sæt med shampoo og balsam

Der er øjeblikke, hvor vi alle føler stressede. Og ligesom mening, kan dit hår har det på samme måde. Overanstrengt, stresset hår har brug for produkter, der er skånsom for at holde håret næring. Dette Gliss shampoo og balsam duo er formuleret til at reparere tørt, skadet hår indefra med Keratin-19-kompleks. Keratin arbejder for at knytte bånd brudt hår og beskytte det mod yderligere skader. En korrekturlæser sagde, at det reddede hendes hår mod skader forårsaget af for meget farve. Det gav dem en Shiner, sundere udseende og lugter utroligt.

Bedst til krøllet hår: ouidad krølle quencher fugtgivende balsam

Ud af enhver hårtype, krøllet hår har brug for det mest fugt. Det er derfor, dybe conditioning behandlinger, leave-in balsam, og co-vasker er så vigtige. For en dagligdags fugtgivende balsam, Ouidad Curl Quencher Moisturizing Conditioner er en afprøvede og sande favorit. Det er lavet til at holde krøller fugtes, hoppende, og defineret uden at tynge dem ned. Og den større størrelse af denne flaske er ideel for alle med en hel masse hår til at tage sig af.

Formuleret med alger ekstrakt og hvede aminosyrer, balsam hjælper forsegle hår kutikula at holde det ser slanke snarere end kruset, låsning i fugt. Anvend det i sektioner i bruser, belægning håret fra rod til spids, mens jævnt distribuere det igennem med en bred tand kam for at sikre alle streng er gennemblødt før skylning det ud efter et par minutter.

Du kan også hage en flaske theOuidad Curl QuencherMoisturizing Shampoo for at fuldføre din krølle behandling.

Bedst til farvet hår: Pureology hydrat shampoo

Så let og tilgængelig som farve dit hår er blevet med forskellige muligheder som at-home formler og semi-permeant farvestoffer, disse former for kemiske processer har en tendens til virkelig tørt hår ud. Det er vigtigt at vælge produkter formuleret til farvet hår, ikke kun for at holde farven lyse og levende, men at give håret de ingredienser, den har brug for at forblive raske. Dette mærke blev oprettet for at forbedre farvet hår ved hjælp af de reneste ingredienser og indeholder tilsatte sulfater. Den Pureology Hydrate Shampoo bruger jojoba, grøn te og salvie for at konditionere håret uden stripning farven. Du kan parre denne shampoo med thePureology Hydrate Conditioner for maksimal hydrering.

Det er også formuleret med en afslappende aromaterapi blanding af ylang ylang, bergamot, og patchouli dufte, så du kan forvandle dit brusebad i en spa-lignende oplevelse.

Bedst til flad hår: Aveeno Nourish + volumize letvægts shampoo

Det er nemt at veje fint hår ned i et forsøg på at holde det hydreret. Anvendelse tykke conditioning behandlinger virker som en oplagt løsning, men ved at tilføje tunge produkter, kan hår ender med at se livløs.

I stedet kigge efter produkter, der fremmer volumen og fugt. Den Aveeno Nourish + Volumize Letvægts Shampoo er formuleret med mærkets Aktiv Naturals Hvede Complex at give håret krop, mens nærende håret for at holde det glat og hydreret. Korrekturlæsere hævder, at det er fantastisk til udglatning krus og beroligende en tør hovedbund om vinteren også. TheAveeno Nourish + Volumize Letvægts Conditioner fås også til at parre med shampoo.

load...