De 8 bedste hårpensler i 2018

11 november 2018

Vi er forpligtet til at forske i, afprøvning, og anbefale de bedste produkter. Vi kan modtage provision fra køb foretaget efter besøger links inden for vores indhold. Lær mere om ourreview proces.

Det er nemt at bare købe den første hårbørste, du ser i Target, apotek eller endda købmand skønhed midtergangen, men har du nogensinde holder op med at tænke på, hvor din pensel påvirker dit hår? Den forkerte børste kan forårsage mere brud, hvis det er for groft eller forlade dit hår i knob, hvis det ikke er ru nok. Der er forskellige børster til hver hårtype og chancerne er, at du bruger den forkert type til dine specifikke hår behov.

load...

Når man ser for den rigtige hår børste til dig, takeinto overvejelse formen på børsten, materialet af børstehårene, og kurspoint. I stedet for at afhente den første børste, der fanger dit øje, købe en baseret på disse kriterier.

Læs videre for at lære mere om de bedste hårbørster på markedet nu.

Bedste samlede: Harry Josh Pro Tools præmie ovale pensel

For de fleste mennesker, er deres hår ikke falder ind under en bestemt kategori, eller deres tråde falder ind under mere end en kategori. Hvis du ikke er sikker på, hvor du falder, er det bedst at bruge en pensel, der klarer det hele. Harry Josh, berømthed frisør og grundlægger af hans navnebror linje, skabte disse produkter til at give kunderne den bedst muligt på at genskabe salon værdige stilarter derhjemme chance. Denne børste har både nylon og orne børster, der kan arbejde til alle hårtyper, især hvis du er mellem teksturer og hårlængder. Puden tilpasser sig formen på dit hoved, og børsterne fordele olien fra toppen af ​​dit hår til enderne, mens du arbejder børsten gennem håret. Plus, det er en smuk mint grøn farve, så det vil se godt ud på enhver kommode.

load...

Bedste budget: Conair Velvet touch-pude børste

Hvis en dyr pensel ikke er i dit budget, der er masser af pensler derude, der kan gøre det trick. Denne børste er en # 1 bedste sælger på Amazon med over 800 femstjernede anmeldelser. Selvom det er så billigt, korrekturlæsere sige det har varet dem lige så længe som deres højere ende pensler og fungerer fint til alle hårtyper. Børsten er ekstra polstret, så det giver mulighed for mere komfort, når du børster og mindre træk. Børstehårene er lavet af plastik, men fordi de er kugle spids, de stadig glider gennem håret uden trækker eller forårsage brud.

Bedst til fint hår: Mason Pearson Pocket Bristle Hair Brush

Når du har tyndt hår, de fleste børster er alt for hårde. Orne børster glide gennem håret uden at trække eller hænge fast, og holder din hovedbund smerte-fri. Børstehårene er lavet til at distribuere de naturlige olier i hele håret for at holde dit hår fra at se fedtet hvor du skille det.

load...

Børsten kommer også i forskellige størrelser-store, mellemstore, handy og lomme-for hver personlig præference. Typisk, at du køber den børste, der passer bedst i din hånd, så det er behageligt, når styling hver dag. Mason Pearson børsten er den hellige gral af sender stritter pensler, for at sige det mildt. Dyr, ja, men på grund af hvordan høje ende børsten er, har du det i årevis.

Læs også:

Bedst til krøllet hår: Wet Brush Original Detangler

Hvis du har krøllet hår, chancerne er, at du ikke børste dit hår tørt da dette ødelægger den krølle mønster og gør det kruset. Wet Brush er specielt konstrueret som en detangling pensel til dit hår når det er vådt. Dit hår er på sit svageste punkt når det er vådt, selv om, der forårsager ekstra brud at forekomme. Det er derfor, Wet Brush er så specielt. Det har en innovativ teknologi kaldet IntelliFlex® børster. Disse særlige børster tillade børsten til at guide gennem håret uden det hænge fast eller trække. Brud kan forekomme let, når du bruger den forkerte pensel, så for at spare de ekstra spaltede spidser, prøve denne børste specielt til vådt hår.

Bedst til tykt hår: Denman Cushion børste nylon børster

Når du har tykt hår, det nogle gange føles som intet kan helt komme igennem din manke og fjerne enhver virvaret. På grund af, hvordan blid børster med orne børster er, er det bedst at gå med noget hård, ligesom nylon, i stedet. Denne børste har næsten 2.000 fem stjernede anmeldelser på Amazon og kommer stærkt anbefales til selv de tykkeste af hår. Det kan hjælpe glatte og forme håret på grund af sin buede form og fleksibel base. Børsten kommer i 3 forskellige størrelser, men hvis du vuggende langt hår, helt sikkert prøve den 9 rækken version, fordi det vil være lettere at komme igennem dine tråde uden problemer.

Bedst til kavitation: Drybar halv pint lille rund børste

For en salon kvalitet blæse ud, du har brug for den rigtige børste. Drybar, der har specialiseret sig i at give kunder kavitation, skabte denne børste, som er velegnet til alle hårtyper og kan hjælpe dig med at opnå den perfekte at-home blowout.

Den runde form gør det lettere for dig at få den slanke og glatte styling du ønsker uden nogen problemer. Den keramiske tønde, som er designet med ventilationshuller, så dit hår tørrer hurtigere, varmer op, mens tørring for at hjælpe lås i din stil. Drybar varemærker dette værktøj som et krøllejern indersiden af ​​en pensel. Den halve pint version er bedre for kort til mellemlangt hår, så hvis du har længere hår, afprøve deres Drybar Fuld Pint Round Brush.

Bedst til kort hår: Conair Velvet Touch lufte pensel

Uanset om du bruger varme eller ej, kan kort hår få oppustede super nemt, hvis det ikke behandles ordentligt. Når du bruger en føntørrer, vil en børste med ventilationskanaler som Conair s Velvet Touch tillader luft at cirkulere gennem håret i stedet for bare at blæse på det.

Ventilationsåbningerne også give mulighed for bredere børster der er fantastisk til detangling men også hjælpe dig med at style dit hår uden at ekstra fluffiness. De kugle spids plastik børster tillade børste til at glide gennem håret uden at hænge fast og forårsage brud, især hvis du børste dit hår vådt. Mere "

Bedst til mænd: Kent for mænd gel styler børste

Kent designet denne linje af pensler specielt til at imødekomme mænds behov. Børsten indeholder stærke ioner, der hjælper fjerne miljøskader fra håret og stimulere en sund hårvækst. Børstehårene er hårde nok til at komme igennem selv de mest filtrede hår. Det er lavet for alle mænds hår, uanset længden eller konsistens, så du kan bruge det, uanset din hårtype.

load...