Alt om hårfarvning 2019

10 november 2018

I denne artikel:

Sundhedsrisikoen ved hårfarve

load...

Forskning har vist, at i dag, er der en høj bekymring for, at hårfarver fremkalde kræft. Resultatet viser et flertal af mennesker i Europa og USA, der bruger hårfarver. Ud af disse, mere end en tredjedel af kvinder over atten år, og omkring 10 procent af mænd over en alder af fyrre bruge nogle form for hårfarve.

Hårfarver er lavet med over 5.000 forskellige kemikalier, hvoraf nogle er endda rapporteret at være kræftfremkaldende eller medføre kræftfremkaldende hos dyr. Da mange mennesker bruger disse hårfarver, har forskellige forskere forsøgt at bestemme, om udsættelse for kemikalier i hårfarveprodukter er forbundet med en øget risiko for kræft i mennesker eller ej.

load...

Et forhold er fundet mellem personlig brug for hårfarvningsmidler og risikoen for NHL. Denne undersøgelse viste, at kvinder, der begyndte at bruge hårfarve før 1980 havde en lidt (ca. 30 procent) øget risiko for NHL i forhold til de kvinder, der aldrig havde brugt det.

Da forskerne analyserede i detaljer risikoen for de mange NHL undertyper, fandt de ud af, at de hårfarvningsmidler brugere havde øget risiko for både follikulært lymfom og kronisk lymfatisk leukæmi / lille lymfatisk lymfom.

Bortset fra hårfarver er forbundet med sygdomme såsom leukæmi, brug af personlige hårfarve er også forbundet med risiko for blærekræft; selvom forskningen på personlig hårfarve brug fører til en risiko for blærekræft har dannet forskellige resultater.

Mens en analyse af de data, samlet fra tolv studier af personlig hårfarve brug fandt ingen beviser for en øget risiko for blærekræft, har et forskningsprojekt om brugen af ​​permanente hårfarver givet et modstridende resultat. Endvidere har nogle nyere undersøgelser rapporteret en øget risiko for blærekræft, der er forbundet med brugen af ​​disse permanente hårfarver.

load...

Undersøgelser, der har vist, at professionelle frisører har en øget risiko for blærekræft viser chancerne for at udvikle blærekræft som følge af erhvervsmæssig eksponering for hårfarve.

For så vidt angår beviser til hårfarve være årsag til andre kræftformer er bekymret, forskere gennemgået data fra fjorten studier af kvindelige brystkræft og hårfarve brug, der blev offentliggjort mellem 1977 og 2002, og fandt ud af, at farvestof brugere havde ingen stigning i risikoen for brystkræft sammenlignet med ikke-brugere.

Et andet punkt, der skal bemærkes, er, at forskning i brugen hårfarve og risikoen for andre kræftformer har været begrænset. Selv om nogle undersøgelser har vist sammenhænge mellem hårfarve brug og risikoen for at udvikle eller dø af specifikke kræftformer, har disse foreninger ikke er set i andre undersøgelser om samme emne. På grund af disse forskelle i studiedesign, har det ikke været muligt at indsamle resultaterne af disse undersøgelser af de fleste kræftformer til at øge muligheden for at påvise associationer med den hårfarve brug.

Genopdag kærlighed til dit hår med disse hår farve metoder

I dag, forskellige typer af semi-permanente og midlertidige farvelægning metoder er til rådighed. Men glamourøse de kan se, kan hår farvestoffer og farvestoffer forårsage en masse skader på håret.

Hvis der anvendes lys farve på mørk hår, blegeprocessen der begynder betyder derefter ekstra skader fra rod til spids.

Permanente og semipermanente farver

Permanente farvestoffer og farver virker ved at ændre strukturen i håret. De faktisk strip off det yderste lag, kutikula sig i forskellig grad, for at kunne trænge det indre lag. Det er den neglebånd, som beskytter håret og bidrager til dens glans. Skader på neglebånd gør håret mere sårbare over for brud og tab. Semi-permanente farvestoffer metoder som hår skylninger og cremer sidste i 4 til 6 shampoo. De arbejder som regel ved at trænge ind i hårstrået, eller yderste lag af håret.

Midlertidige farver

Moderne farvestoffer fremstillet af vegetabilske farvestoffer er tilgængelige i form af hår mascaraer. Hår mascaraer er ligesom farveblyanter, som bruges til at streak dele af håret. De er midlertidige metoder til farvning hår. De er nemmere at bruge og fjerne og effekten varer indtil næste shampoo. De forsikre sikkerhed fra skader på håret.

Striber

Ved denne fremgangsmåde, er nogle tråde bleget eller farvet. Et par striber af farve kan også gemme resten af ​​håret mod skader. Hvis du ønsker at stribe halvdelen af ​​dit hoved, det hjælper også til at begrænse skaderne. Ved denne fremgangsmåde er kun nogle strenge valgt til farvning. De er bleget og pakket ind i en særlig folie. Det kan startes fra hårgrænsen til kronen, så den stribede hår er fuldt synligt.

Glasur

Denne metode er meget populær i Vesten. Frosting gøres bedst på en salon, hvor du er lavet til at bære en stram plastiklåg med små huller overalt. Den frisør trækker ud tråde, der skal farves og gælder farve. Dette sparer resten af ​​håret, hvor farven ikke er slidt væk fra.

Nogle vigtige punkter

Prøv at bruge naturlige farver, ligesom brune, da de går bedre med indiske hudfarver. En lys brun eller blond farve ville ikke rigtig supplere din hudfarve. Undgå at have håret farvet og rettede eller permanentet samtidig. Du skal vente omkring seks uger før de to procedurer. Beskyt dit hår med et tørklæde eller Chunni fra overeksponering for solen efter farvning. Sørg for, at du bruger farvestoffer, som ikke indeholder ammoniak. Hvis du har farvet dit hår, undgå at anvende henna.

Henna: Henna er den mest populære naturlige måde at farve håret. Det er også en vidunderlig, naturlig balsam. It frakker hver hårstrået og tilfører styrke og krop til håret. Ved at tilføje kattha (catechu) eller kaffe, kan man få en rigere brun farve. Tør amla kan være pulveriseret og tilsat til henna blandingen også for blødhed og glans.

Nye tendenser: Naturlige farver er i øjeblikket på mode. Forskellige nuancer af brunt, honning, kobber, chokolade brun, rødbrun er i. Disse farver kan vippes eller stribet med lysere farver som gylden, blond eller endda platin (hvidlige). Browns kan være fremhævet med bronze eller rødlige nuancer.

Hvordan til at farve hår med henna

Henna (Lawsonia Inermis) er anerkendt for sin høje farvestof indhold. Urten producerer forskellige nuancer af rødt på sin ansøgning på hår, der farver hår. Det skyldes, at tilstedeværelsen af ​​lawson i planten, at henna har farvelægning egenskaber. Denne bordeaux forbindelse, koncentreret i stilke del af bladene, kombinerer med protein til tilvejebringelse farvevirkning. Hår bleget eller farvet med henna-produkter giver blødt, skinnende og sundt resultat. På denne måde anvender henna på hår har utallige fordele.

Læs også:

Fremstilling af henna

Tag pulveriseret henna i mængden afhængigt af længden af ​​dit hår i en container. Tilføj citrus juice eller vand til fremstilling af en pasta. Yoghurt kan også føjes til henna. Derefter lægge låg til dækning af beholderen og opbevares ved stuetemperatur i 12-15 timer.

Instruktioner for anvendelse af henna på hår

  1. Før påføring af henna at farve hår, så sørg for hår grundigt vasket og tørret. Derefter bør hår blive kæmmet det i sektioner før du går videre.
  2. Sæt på en gammel skjorte eller wrap nogle klud omkring dine skuldre, så henna spild ikke ødelægge dit tøj.
  3. Begyndende fra halsen, anvende henna til hår og hovedbund. Blandt måder henna kan anvendes, er udtværing med handsker, ved hjælp af squeeze flaske og ved hjælp af en sprøjtepose.
  4. Sørg for, at det anvendes grundigt og tykt. Konstatere, at pastaen ikke udelade nogen tørre pletter nedenfor.
  5. Demark hår, ved sektionering man kan anvende henna på mere hensigtsmæssig måde.
  6. Dæk hele håret med nogle plastfolie eller plast købmand taske, holder henna varm og fugtig, mens den har sin effekt.
  7. Nogle pasta vil rulle ned på din pande og hals; tørre det rent uden at forstyrre pasta af hovedet.
  8. Giv dig tid til at henna pasta til det ønskede resultat, mindst 4 timer. Folk, der holder det for længere varighed udlede bedre resultat.
  9. Efter pasta bliver tør, vaske alle pastaen med vand, skylning så meget af det ud. Derefter anvende nogle shampoo og følge den med en balsam til at slippe af sidste dele af henna fra hår.
  10. Tør dit hår og opleve ændringen.

Ting, at mænd har behov for at vide om farve deres hår

Hår farve er et fænomen, der er begrænset til ikke blot at mere retfærdig sex, men også mænd, disse dage, eksperimentere med forskellige hårfarver og farvestoffer for at ændre den måde, de ser. Bare døende eller farve dit hår kan gøre underværker for dig, hvis du har været på udkig for at indføre en dramatisk ændring i dit liv. Selvfølgelig, nogle skøn og sund fornuft er nødvendig ikke bare for at få det helt rigtige look, men også for at undgå at forårsage skader på dit hår.

Hårfarve til mænd

Så uanset om du vælger at farve dit hår til at dække grå hår eller til at bringe nogle friskhed ind i dit liv og se, at kende den rigtige måde at gå om det kan gøre hele forskellen mellem at ende med en katastrofe og gøre en dristig stil erklæring.

At vælge den rigtige farve

Når du vælger en farve, altid gå efter en, der er tæt på din naturlige hårfarve, især hvis det er din første gang. Du ønsker ikke at ende op med en farve, der er i modstrid med dit øjenbryn eller en, der sammenstød med din hud tone.

Igen, som en ængstelig første-timer usikker på, om den farve, du har valgt rent faktisk vil passe til dig, så du kunne bruge en midlertidig eller en semi-permanent hårfarve. Så hvis resultatet er ikke noget, man ønskede, behøver du ikke at leve med det for længe, ​​da det vil udviske efter et halvt dusin til et dusin shampoo. Du kan derefter prøve en anden farve og til sidst bruge en permanent farve, når du har afviklet på den rigtige farve.

Farvning dit hår

Mens farve dit hår kan være ganske spændende, som du finder dig selv helt forvandlet i en inden for få timer, er der også altid den fremherskende opfattelse af den mulige skader, der kan ske for dit hår tekstur. Kendsgerningen, at sagen er, at farve dit hår ordentligt vil få det ingen skade. Hvad kan forårsage skade er en usund niveau af peroxid eller en over-forbrug af permanente farver, et fænomen, der kaldes over-behandling.

Ændring af hårfarve ofte

Hvis du er i vane med at skifte hårfarve hyppigt, især hvis de er drastiske ændringer mellem stærkt kontrastfarver derefter eksperter rådgive at bruge dybe conditioning behandlinger for at undgå skader på håret. Over-behandling kan også begynde at gøre dit hår ser kedelig og livløs. Når dette sker, er det bedst, hvis du skiftede til semi-permanente farver, hvor pigmenterne forbliver på toppen af ​​håret giver det masser af tone og glans.

Lad dit hår gør alle de taler

Når det kommer til at se godt, en af ​​de ting, der får mest opmærksomhed - og fortjent det - er håret. Denne kronen af ​​alle udklædning har potentiale til at gøre eller bryde det udseende, som er så omhyggeligt blevet udformet med det tøj, tilbehør, make-up og alt andet.

Det er nok derfor, der er så meget opmærksomhed til styling, indstilling, farve og alt andet, der kan gøres for at hår. Men de ting at huske er, at mens det er fantastisk at have hår, der ser awesome, er det mere fantastisk at have hår, der er også sundt. Og den første regel af sundt hår er færre kemikalier.

Alt, hvad der kommer pakket i en flaske og er blevet kærnede af en fabrik er formentlig snøret med kemikalier, som vil gøre mere skade end gavn for håret. Lige fra shampoo og balsam til hår farver og spray-alt er blevet lavet med kemikalier.

Det er ikke til at sige, at vi skal skye alle produkter helt. Det er dictum af tid, vi lever i, at vi skal vælge det mindste onde, for onde det hele er! Så vælg med omhu.

En mild shampoo er altid bedst. Shikakai (Acacia concinna) og amla (Embilica officinalis) gøre den bedste shampoo og balsam kombination, men mangel på tid i vores verden dikterer, at vi vælger en shampoo og de fleste dermatologer anbefale en mild shampoo og balsam.

Når det kommer til stil, alt med måde er den ene regel at følge. Hårspray og hårfarve kan forårsage enorme skader, da de svækker håret og lad det mere udsat for brud og fald. Hår farver altid indeholde nogle farvning agenter og på trods af de fugtighedscremer, de hævder at have, kan de forlader hår meget tørt og meget skør. Også her naturligt er vejen at gå. Henna er en af ​​disse traditionelle farvestoffer, som kan gøre underværker for håret. Det handler ikke kun giver farve, men er også en god balsam af håret.

Hårspray også beskadige den eksterne struktur af håret. Læger anbefaler, at hårspray skal vaskes væk så hurtigt som muligt. Dermatologer også advare mod den daglige brug af stylingprodukter. Brug sparsomt og kun når det er absolut nødvendigt, de rådgiver. Et andet godt råd kommer lige fra Bedstemor School of Hair Sundhed - olie dit hår inden du shampoo. Det fylder den naturlige fugt og minimerer de skadelige virkninger af skrappe kemikalier.

Praktiserende læger insistere på, at den måde, dit hår ser har mere at gøre med, hvad du spiser, at hvad du ansøge om det eksternt. 'Du behøver ikke at bruge produkter for at gøre det ’look’ skinnende, hvis dit hår er skinnende naturligt', er deres argument. De anbefaler mørke bladgrøntsager, rødbeder, sommer squash, broccoli, gulerødder og friske grønne urter såsom koriander, mynte og basilikum som fremragende valg for et rigt udbud af næringsstoffer til dit hår.

De anbefaler også tilføjelsen af ​​hvad man praktiserende kaldes ”hår-venlige krydderier” såsom spidskommen og gurkemeje til grøntsagsretter. ”Krydderier,” sagde han til os, ”ikke kun tilbyde deres egen helbredelse visdom; men også hjælpe transportere næringsstoffer fra andre fødevarer, du indtager til de celler og væv i kroppen.”

load...