8 bedste shampoo til fedtet hår 2018 - fedtede hårløsninger

12 november 2018

Disse picks vil forlade din hovedbund følelse klinisk ren.

Intet lægger en dæmper på en god hår dag ligesom fedt-bogstaveligt. Hvis du næsten ikke kan gøre det gennem arbejdet med dit hår ned på grund af din fedtet tråde, har du sikkert spekuleret over, hvorfor dine Lokker ikke kan opretholde deres hoppe.

Fedtet hår kan være forårsaget af mange ting, siger Jessica J. Krant, MD, MPH, hudlæge ved Laser & Skin Surgery Center i New York. Konstant farve eller styling dine låse med varme kan amp op fedt, da snavs og olie har tendens til at blive fanget i dine beskadigede hår neglebånd. Dine hormoner også kan spille en rolle, og producerer alt for mange androgener-en kønshormon, der har også været forbundet med acne -Kan overstimulate dine talgkirtler (dem som pumper ud olien).

load...

Men din shampoo kunne være en synder, også, siger hun. Mens sulfat-fri og farve-safe shampoo er sikkert mere skånsom mod dit hår, har de ikke altid lade din hovedbund pibende ren, som kan forårsage olie til at opbygge på dit hår over tid.

Du har måske hørt, at vaske dit for meget kan faktisk gøre problemet værre, men det er en myte. ”I virkeligheden er aktiviteten af ​​talgkirtler meste drevet af androgen stimulering versus tilstedeværelse af olie på overfladen af ​​huden,” siger Julia Tzu, MD, grundlægger og medicinsk direktør for Wall Street Dermatology. ”Fysisk fjerne overskydende olie er faktisk den bedste måde at imødegå oiliness og give meget tiltrængt lettelse for dem, der lider fedtet hud, så længe fjernelsen ikke medfører overskydende irritation af huden.”

load...

Din bedste chance? Vask dit hår regelmæssigt-men ikke mere end én gang om dagen-med en af ​​disse fedt-kampene picks.

Mens denne shampoo er bedst kendt for sin evne til at bekæmpe skæl, kan det også hjælpe nix olie. ”Denne shampoo indeholder salicylsyre, som fjerner overskydende olie fra huden og eksfolierer døde hudceller, der fører til skæl,” siger bord-certificeret hudlæge Joshua Zeichner, MD, direktør for kosmetisk og klinisk forskning på Mount Sinai Hospital. Han anbefaler at synge alfabetet, mens vask dit hår (og skylning efter du er færdig med at synge) for at sikre tilstrækkelig tid der er gået for produktet at gøre sit arbejde.

Du har allerede prøvet trækul produkter på dine tænder og ansigt (og måske endda din mad), så hvorfor ikke din hovedbund? ”Charcoal er ekstremt absorberende og kan hjælpe med at fjerne overskydende olie fra huden,” siger Dr. Zeichner. Han tilføjer, at det er almindeligt anvendt til patienter med akne, og er nu ved at blive inkorporeret i shampooer, også. Denne formel bruger trækul stammer fra kokosnøddeskaller sammen citron og grapefrugt olier til at forlade dit hår følelse og duftende frisk.

Læs også:

load...

En afklaring shampoo behøver ikke at være tørre. Denne indstilling fra R + Co omfatter kokosolie til betingelse, troldnød og rosmarin bladekstrakt at oprense og fjerne ansamlinger, og aminosyrer for at efterlade en blank-ikke uvasket-finish.

Når det er tid til at komme ned til erhvervslivet, kigge efter afklaring shampoo, der fratage mere olie og snavs væk fra hår og hovedbund. Disse kan være for barsk til at bruge hver dag for nogle mennesker, men er perfekte daglige shampoo til andre. To ingredienser findes i denne mulighed fra Pantene, natriumlaurylsulfat og natrium laureth sulfat, er almindeligt strippet fra farve sikker shampoo, men de gør et bedre stykke arbejde med rengøring.

Sure, granatæble og ingefær er stor på din plade, men de har også Boons, når det kommer til skønhed. ”Granatæble og ingefær har anti-inflammatoriske egenskaber,” siger Dr. Zeichner. Granatæble olie er også rig på linolsyre (som fedtet hud mangler), tilføjer han, og forskning viser, at visse tanniner i granatæbleekstrakt hjælper med at holde talgproduktion under kontrol.

Takket være natrium laureth sulfat, vil denne mulighed fra Neutrogena forvise nogen oprustning tilbage fra tør shampoo, hårspray og olier på din hovedbund. Formuleret til alle hårtyper (selv farvet låse!), Vil dens tykke skum komme derind til dyb rengøre din hovedbund. Plus, det er designet til at være effektiv til en gang om ugen brug, så du kan bruge din go-to shampoo resten af ​​ugen. Bare eksperimentere med vask, indtil du finder, hvad der virker bedst nogle mennesker har brug for daglig vask, mens andre kan slippe af sted med at springe flere dage, siger Dr. Krant.

Uanset om dit hår er lige, bølget, krøllet eller stramt oprullet, denne hovedbund-beroligende shampoo fra Christophe Robin udnytter naturlige ingredienser-lignende jujube bark og kirsebær blomstre ekstrakter-at absorbere overskydende olie, rolig irritation og fugter din hovedbund. Bedste bruges dagligt, vil dette lys og blid formel lade dine tråde følelse silkeblød.

Salicylsyre igen gør en udseende i denne anbefaling fra Dr. Tzu, en ultra-kraftfulde ingrediens, der er målrettet din olie kirtler. Denne shampoo kan hjælpe med at behandle hudlidelser såsom skæl, psoriasis, eller endda arp, så det er stadig blid nok til at bruge på følsom hud.

load...