7 tips om opretholdelse af sunde, afslappede hår

10 november 2018

Afslappet hår ved sin definition, gennemgår kontrolleret skade med henblik på at rette det, men at opretholde denne hår i en sund måde er muligt med flere enkle trin. Hvis du ikke er i øjeblikket efter de fleste af disse tips, kan dit hår ikke være så sundt som det kan være. Alt hår skal blive forkælet, men afslappede maner kræver endnu mere speciel behandling på grund af deres bearbejdet natur. Se om disse syv tips til at opretholde en sund afslappet hår kan ikke hjælpe dig med at få din straight Lokker i den bedst mulige form.

Se en professionel for kemiske anvendelser

Det er typisk, hvor du vil bruge flest penge i at opretholde afslappet hår, men det er værd at investere i en betroet stylist for touch-ups og / eller farve. De er licenseret for en grund. Alt for mange kvinder (og børn og mænd) går rundt i dag med skadet hår, der er resultatet af hjem behandlinger.

load...

Find en stylist, du har tillid til. Det kan ikke være let; du måske nødt til at prøve flere saloner og få anbefalinger, før du finder en, du er tilfreds med. Når du finder en professionel og opbygge et godt forhold til hende, skulle hun være i stand til at rådgive dig om en lud eller no-lud relaxer er bedst for dig, som skærer vil de fleste fladere dit ansigt og hvordan man passer dit hår på daglig basis.

Hvad gør man, når afslappet hår er overprocessed

Anvendelse relaxers til tidligere behandlet hår eller forlader kemikalier på alt for længe er to af de mest almindelige fejl, når det kommer til glatning. Mens hjem kits er nemmere at bruge end nogensinde, og billigere end at have en professionel gælder behandlinger, disse produkter også gøre det nemt at overprocess håret. Ikke venter den anbefalede tidsramme mellem touch-ups er en anden risikabel relaxer flytte.

load...

Konsekvent anvendelse af glatning kemikalier til tidligere behandlet hår i sidste ende vil føre til skade, brud og eventuel permanent hårtab. Selv hvis du skal anvende dine egne relaxers, har en betroet ven hjælpe dig med tilbage sektioner af hver gang håret muligt. Bedre endnu, men gem dem øre og se en stylist til denne opgave.

Vælg lav eller ingen varme styling

Strygejern og krøllejern er meget praktisk, men daglig brug vil i sidste ende føre til tørhed og skader. Heat værktøjer er fint til lejlighedsvis brug, men prøv at komme ind i vanen med lav eller ingen varme styling, når du kan. Eksempler på styling teknikker, der ikke kræver en masse varme, omfatter:

Læs også:

Prøv også en af ​​disse frisurer, der ikke behøver at have ender "rumlede" eller krøllede:

Wrap og beskytte natten

Ikke alene indpakning dit hår om natten spare dig tid om morgenen, men det beskytter også dine sarte Lokker samtidig med at sove, især hvis du tilføjer i ekstra beskyttelse i form af en silkeagtig hår dækning eller pudebetræk. Når du forme dit hår til formen på dit hoved, du bevare krop og volumen i en lav vedligeholdelse måde, der kræver absolut ingen varme. Du behøver ikke at "bump" dine ender med et krøllejern eller fladjern, så det uopvarmede indstilling metode er skånsom mod den mest delikate del af din manke.

load...

Betingelse regelmæssigt

Relaxers fratage væk nogle af hårets naturlige olier i løbet af processen med at rette; udskiftning af fugt er afgørende for at holde håret i god form. I stedet for fedtede, petrolatum-belæsset produkter, der faktisk ikke fugter håret, men kun belægge det, er afhængige af god kvalitet balsam og fugtighedscreme for at opretholde ordentlig fugt niveauer i dine Lokker. Følg hver shampoo med et skyl-ud balsam og dyb tilstand to til fire gange om måneden, afhængigt af din hår behov.

Trim efter behov

Enderne af dit hår kan blive alt for tør, hvis ikke passet ordentligt. De er de ældste og mest skrøbelige dele af dit hår og de har brug for at blive behandlet med største omhu. Dog er de ikke kommer til at vare evigt, og det er bedre at slippe af med split og tørre ender hellere før end senere. Hvis du rutinemæssigt forkæle dit hår og observere andre gode praksis, skal du trimme sjældnere end en person, der strygejern dagligt eller aldrig dybe tilstande.

Bær beskyttende stilarter

Hvorfor beskyttende stilarter såsom chignons, updos og fletninger? Fordi disse frisurer holde dit hår ender og ude af syne, som giver dem mulighed for at bevare fugten, og som igen fører til mere hår fastholdelse. Selv hvis dit mål er ikke at vokse hår ned ad ryggen, godt fugtes ender er stadig vigtige, da de passer ind i en overordnet sund leder af hår. Dette er ikke at sige, at din manke altid skal være op og ud af syne; Efter alt, hvis du har lange, sunde, rettede låse, en del af at nyde dem viser dem ud, ikke? Men hvis du begynder at lægge mærke til, at dine ender synes tørrere og / eller er på udkig værre for slid, så indarbejde flere beskyttende stilarter ind i din almindelige udseende.

load...