6 æblecider eddike fordele for dit hår

14 november 2018

Anvend en gang om ugen til salon-værdig resultater.

Apple cider eddike (ACV) har lidt af en rep på internet-du kan bruge det som en skin tonic, en naturlig rengøringsmiddel, fordøjelse regulator, og selv som en potentiel vægttab støtte. Det er den ultimative gør-det-hele ingrediens, og selv hvis du ikke har brug for det i køkkenet er der en anden god grund til at bestanden op: æble cider eddike kan være en eliksir for dit hår.

load...

”Apple cider eddike er en af ​​de bedste udrensning og afbalancering behandlinger for hår,” siger NYC berømthed frisør Netty Jordan. Det er alt sammen takket være sin sure karakter, der hjælper æblecidereddike exfoliate tørre flager fra din hovedbund, fjerne rester, og øge glans, siger bord-certificeret hudlæge Anna Guanche, MD.

Udnyttelse af æble cider eddike for dit hår er lidt mere kompliceret end upending en flaske det over hovedet under et brusebad. Her eksperter deler de bedste måder at bruge det sammen med nogle anbefalede produkter.

Gendan din hovedbund pH

Hvorfor din hovedbund pH sag, alligevel? Ifølge en tidligere undersøgelse i International Journal of Trichology den højere alkalisk pH en shampoo har, jo højere din hovedbund pH være, hvilket betyder, at dit hår er mere tilbøjelige til at lide af neglebånd skader, krus, og en tør, irriteret hovedbund. Den surhedsgrad i æblecidereddike modvirker basisk pH, hjælper med at forbedre din hovedbund sundhed.

load...

For at genskabe balancen i din hovedbund pH, så tjek den dp HUE æble cider eddike Salt Scrub, anbefaler Debra Jaliman, MD, bord-certificeret NYC hudlæge, assisterende professor i dermatologi ved Icahn School of Medicine på Mount Sinai og forfatter til Hud Regler: forretningshemmeligheder fra en Top New York Hudlæge.

”Dette krat vil hjælpe blidt eksfolierer hovedbunden, hvilket igen vil fremme hårvækst og sundere hår,” siger Dr. Jaliman, at bemærke, at krat øvrige ingredienser-Himalaya havsalt, olivenolie og antioxidanter såsom vitamin E og polyphenols- er alle nærende og gavnligt for dit hår.

Fjern produkt oprustning

Hvis du bruger produkter på dit hår-dagligdags shampoo og balsam, hårspray og geléer, skum og skum-nogle små rester fra sådanne produkter forbliver på din hovedbund og hår, efterlader tråde til at se kedelig og livløs. ”En af de nemmeste og billigste måder at slippe af med denne [rest] ophobning og genoprette liv til dine låse er ved hjælp af æble cider eddike,” siger Felix Fischer, en NYC-baserede berømthed frisør.

load...

Juliene Featherman, frisør og ejer af juju salon & økologi i Philadelphia, anbefaler dette DIY æblecidereddike tonic til kunderne:

Ingredienser:

Steps:

1. Kombiner æble cider eddike og vand i en gammel shampoo flaske.

Læs også:

2. Ryst at kombinere.

3. Shampoo hår som du normalt ville gøre.

4. Håndklæde tørre dit hår, derefter anvende æblecidereddike tonic i hele dit hår fra rod til spids.

5. Lad sidde i et par minutter.

6. Skyl grundigt og tilstand.

Hydrat fysisk eller krøllet hår

Enhver med krøllet hår ved, at det kan være lidt af en udfordring, der danner perfekte slangekrøller den ene dag og en tomme dyb lag af Frizz den næste. Krøllet og naturlige hår tendens til at være meget tør, og fugtgivende produkter kan veje ned tråde. Æble cider eddike skylninger er super nyttige for disse hårtyper, siger Jordan. ”The apple cider eddike vil naturligvis fjerne tilfører samtidig infusion hår med hydratisering og forsegling ned det ydre lag af håret. Denne behandling vil ikke tynge de neutrale fibre som andre conditioning masker,”siger hun.

At give dine dehydrerede tråde relief-og genskabe naturlige krøller mønstre-er nemt. Start med at vaske dit hår med en sulfat-fri shampoo, siger Jordan. Derefter anbefaler hun skylning med et produkt, der indeholder æble cider eddike. Du kan bruge tonic opskrift over eller Jordans pick, Pureology Eddike Hair Rinse. Lad virke i to til tre minutter, derefter skylles og betingelse for ren, skinnende hår.

Forebygge eller behandle en tør, irriteret hovedbund

Takket være sine antibakterielle og svampedræbende kvaliteter, kan æble cider eddike hjælpe, hvis du er plaget af skæl, en hovedbund oprustning, der opstår, når der er for meget gær til stede på fedtet hud, siger Dr. Jaliman. Brug Featherman s DIY æble cider eddike skylning for at undgå skæl. Fischer anbefaler også John Masters Organics Herbal Cider Hair Clarifier & Farve Sealer.

Gendan skinne

Vi ønsker alle, at shampoo kommerciel hår-omfangsrig, krus-fri, og fuld af glans. Anvendelse æble cider eddike glatter ned hårstrået kutikula, siger Dr. Guanche. Resultatet? Skinnende, glat hår uden krus og ruhed. Fischer anbefaler laver et æble cider eddike behandling skyl hver søndag at prep dit hår for den kommende uge. Bland en tredjedel kop æble cider eddike med to kopper vand. Kombiner med en smule shampoo til dit første vask, skyl og tilstand som sædvanlig.

Forhindre hårtab

Er æble cider eddike nyttigt for hårtab? Dr. Jaliman tænker så, da ACV er så meget gavnligt for sammensætningen af ​​din hovedbund. ”En sund hovedbund er nøglen til at holde håret sundt og forebygge hårtab. Æble cider eddike vil hjælpe med at holde din hovedbund beskyttet af afværge bakterier og holde en afbalanceret pH-niveau,”siger hun.

For hovedbund sundhed, Dr. Jaliman anbefaler at blande tre til fire spiseskefulde af æble cider eddike med en kop vand i en sprayflaske. Anvend det til hovedbunden og massage i, lade blandingen sidde i 10 til 15 minutter før vask. ”Masserer vil bidrage til at øge blodcirkulationen og stimulere hårvækst,” siger Dr. Jaliman.

load...