5 tegn på udtynding af hår mænd skal passe på i deres 20ere

14 november 2018

Hårtab er noget, der sker for de fleste mænd på et eller andet tidspunkt. Trods det faktum, at de fleste af os har en lille chance for at holde den samme hår i hele vores liv, vi stadig klamrer sig til tanken om, at hårtab ikke vil ske med os. Desværre er dette benægtelse gør det vanskeligere at stoppe skaldethed fra hævder de fleste af vores hår.

Vi nægter at acceptere tegn på tyndere hår og lever i en konstant tilstand af illusion, indtil det kritiske øjeblik, at vi ser på os selv i spejlet og opdager, at halvdelen af ​​vores hår er væk.

Ønsker du at vide, hvorfor det er svært at behandle den gennemsnitlige fyr i hans 20'erne til hårtab? Fordi de fleste mennesker har svært ved at tro, at mandlig skaldethed påvirker unge voksne.

load...

Den opfattelse, at kun midaldrende mænd oplever skaldethed er ikke kun falsk, det er ødelæggende. Det forårsager 20-årige mænd til at føle selvbevidst om deres hårtab, hvilket betyder, at de fleste af dem nægter at konfrontere den virkelighed, at deres hår er tyndere. Accept denne virkelighed er det første skridt i retning af at forhindre hårtab fra acceleration og værre.

For at forhindre udtynding hår, mænd har brug for at være proaktiv

Den gode nyhed er, at hårtab er helt behandles, så længe du fange det tidligt. Af denne grund er det vigtigt, at mænd er i stand til at spotte tegn på tyndere hår, så de kan begynde en behandling program, der stopper mandlig skaldethed. Her er nogle tegn på udtynding hår mænd i alle aldre bør være på udkig efter:

load...

1. Vigende hårgrænse

Dette er sandsynligvis den mest almindelige tegn på, at dit hår er begyndt at tynde ud. Den vigende hårgrænse starter normalt ud som noget små - måske håret omkring dine tindinger bliver en lille smule tyndere end resten af ​​dit hår, eller din pande er en centimeter højere. I første omgang er det ikke så stor en aftale. Men når du forlader vigende hårgrænse ukontrolleret, er det som regel fortsætter med at vokse, indtil det skaber et stort M-form mønster i håret.

Hvis du vil vide mere om at spotte de forskellige stadier af mandlig skaldethed, har et kig på Norwood Scale.

Læs også:

2. Der er mindre hår i dit krone område

For et par år tilbage, dit hår var så tyk, at vi næppe kunne se din hovedbund. Men i disse dage, partering dit hår efterlader en mærkbar forskel, som alle kan se. Dette er fordi du har mistet noget af håret i dit krone område, effektivt at miste noget af dit hår volumen. Problemet er, at man aldrig rigtig ved, hvor meget udtynding kommer til at ske. For nogle mænd, kunne det bare være en lille smule kaste. For andre, kan deres hår fortsætte udtynding indtil der er store skaldede pletter.

load...

3. Dit hår ikke holder sin stil på samme måde

Lad os se det i øjnene, er der kun to grunde til, at dit hår ikke er styling den samme måde, det bruges til at: du lægger relaxers eller forskellige hårplejeprodukter i det, eller du har mistet så meget hår, at det sidder anderledes på din hoved. Hvis du har problemer med at få den frisure, du altid har haft, kan du være ved at miste mere hår end du tror.

4. Du bemærker hår liggende

Selv om det er rigtigt, at vi alle kaste hår, hvis du oplever mandlig skaldethed, så kan du forvente meget mere hår, der skal falde ud. Tjek dine kamme, hårbørster, brusebad hjerneflugt, og pudebetræk til hår. Hvis du ser mere end de sædvanlige tråde løgne, er du miste dit hår.

5. Din hovedbund er tilbøjelig til solskoldning

Fordelen ved at have et tykt hår er, at toppen af ​​dit hoved forbliver beskyttet mod UV-stråler. Men når dit hår begynder udtynding, og du begynder at miste denne beskyttelse, vil du opleve, at din hovedbund er mere modtagelige for solskoldning. Hvis du ikke bruger mere tid udendørs end normalt, og din hovedbund bliver mere følsom over for solen, kan du miste noget af dit hår.

Behandling for udtynding hår mænd kan bruge

Det er vigtigt, at du holde udkig efter disse tegn, så vil du være i stand til at spotte hårtab, før du mister det meste af dit hår. Den gode nyhed er, at der er en række af behandling planer til rådighed, der kan stoppe og, i nogle tilfælde endda vende hårtab. Oprettelse af et regime fyldt med sunde fødevarer, biotin kosttilskud og klinisk testet medicin som minoxidil og finasterid kunne være din bedste satsning for at stoppe hårtab.

load...