4 måder at slippe af med armhulen i hjemmet

11 november 2018

Hår under armene rangerer op dér ​​med en af ​​de mest irriterende steder at være fuzzy. Vi kan blive enige med dig, når du siger 'det er af udgravninger'. De fleste armhule hår er på tykkere side. Det betyder, at når det bryder hudens overflade, efter at den er blevet fjernet, er det påfaldende og kan føle stikkende. Dette gør den til en af ​​de steder, hvor håret er fjernet ofte.

Der er et par forskellige måder at tage sig af det lige i dit eget hjem, og en, der er mere end blot midlertidigt. Vi hjælpe med at give dig nogle råd til at få de bedste resultater og sikkerhed tips for hver metode.

Laser eller IPL hårfjerning

Pulserende lys bruges til at forringe hårsækken. Med de fleste systemer, du har brug for at have let til middel hudfarve og hår på mørkere hud. Mens du også kan få laser eller IPL (intenst pulserende lys) gjort professionelt, er der devicesyou kan bruge derhjemme, ligesom Tria Laser (sammenligne priser på Amazon) vist her.

load...

(Se alle hjem laser og IPL hårfjerning Systems).

For de bedste resultater: Hver virksomhed vil give dig specifikke instruktioner om, hvor mange sessioner at bruge på dig selv, herunder hvor mange uger til at vente mellem hver session. (Eksempel: Brug en gang hver fjerde uge i seks måneder).Safety Tips: Du skal falde inden for en lys hudfarve rækkevidde til sikkert bruge en af ​​disse modeller hjemme. Mørkere hud kan brænde eller blister. Disse er high-tech udstyr, så læse over alle instruktioner og sikkerhed tips meget omhyggeligt.

Hvorfor vi elsker det: det er FDA godkendt til permanent hår reduktion. Med gentagne behandlinger bør du se mindre hår, eller hår, der kommer tilbage finere. Du kan være i stand til helt at holde op med at skulle fjerne hår i armene eller i høj grad reducere antallet af gange hver uge.

load...

De, der har mørkt tykt hår virkelig sætte pris på, når håret er helt væk fra folliklen. De behøver ikke at 'skygge', der er ofte tilbage efter barbering.

Hårfjerningsmidler (hårfjerning cremer)

Det rigtige spørgsmål dybest set nedbryder hår over hudens overflade, så du kan tørre det af. Desværre vil håret stadig være der, det er lige under hudens surface.For bedste resultater: Efter at lade produktet gøre sit arbejde, tørre et lille område for at se, om det er at fjerne hår før afgang cremen fra hele området (uden gå over foreslåede maksimale tid).Safety Tips: har en patch test først, før du bruger fordi hårfjerning cremer er et stærkt produkt. Patch test hver eneste rigtige spørgsmål produkt du prøver, selv fra samme firma. For at undgå rødme, behøver scabbing og afskalning ikke overlade det på længere end foreslået i instruktionerne. Umiddelbart tage produktet fra, hvis du føler nogen brændende.

Læs også:

Hvorfor vi elsker det: Jeg vil være ærlig, kan jeg ikke sige, at jeg elsker hårfjerningsmidler, fordi de kan være temmelig barske og har en klar perm duft. Men jeg vil give dem kudos for at være overkommelige, tilgængelige på apotek, let at bruge og ikke kræver nogen dygtighed.

load...

Barbering

Ingen tvivl om det er den nemmeste og mest almindelige måde at slippe af med armhule hår. Barbering skærer håret af ved hudens level.For bedste resultater: Barbering efter mindst fem minutter inde et brusebad eller bad, så det varme vand og damp har tid til at blødgøre hud og hår.

Hvis du ikke har nogen rødme, bumser eller betændelse, let exfoliate område lige før barbering. Dette hjælper med at slippe af døde hudceller, der giver mulighed for en tættere barbering og hjælper med at forhindre indgroede hår.

Brug en god kvalitet barberkniv og barberskum. Sørg for at kaste eller ændre knivene, når de begynder at få kedeligt. Ellers er du bare beder om nicks, nedskæringer eller barbermaskine rash.Safety Tips: hår kan vokse i forskellige retninger. Sørg for at barbere i den modsatte retning af hårvækst at få en tættere barbering.

Hvorfor vi elsker det: Når det gøres korrekt, kan du få glatte hårløse armhuler i et par minutter.

Epilatorer 101

Disse gadgets gøre arbejdet for dig, at fjerne hår lige ud af hårsækken. Armhuler kan være hårfri i ugevis en time.For Bedste resultater: Følg alle anvisningerne fra producenten og bruge de forskellige funktioner, det kan have at mindske smerter eller knækkede hår.

Sikkerhedstips: Ren og vedligeholde din enhed for at undgå bumser og hår bryde over eller under hudens overflade.

Hvorfor vi elsker det: Voks og sukkerbestrøningen fjerne også hår fra roden, men kræver mere dygtighed at gøre derhjemme. Epilatorer tager lidt tid at vænne sig til med følelse og teknik, men de er vidunderlige til hurtig hårfjerning og kan gøre en stor investering.

load...