3 tegn på skaldethed du måske ikke har overvejet

15 november 2018

Det vigtigste skridt til at bekæmpe hårtab er at tage en proaktiv tilgang. Jo før du tager handling, jo bedre er dine chancer for at holde en fuld leder af hår. Jo længere du venter med at gribe ind over for mandlig skaldethed, vil sandsynligvis være mindre effektiv din behandling program - især i de sene stadier af mandlig skaldethed. Af denne grund er det vigtigt, at du er i stand til at spotte tidlige tegn på skaldethed, så du ikke vågner op en dag og opdager, at halvdelen dit hår er væk.

Hvordan at lægge mærke advarselstegn på skaldethed

Sandheden er, at mange mænd lader mandlig skaldethed gå ukontrolleret, indtil de har nået en kritisk fase i deres hårtab - selv når tegnene er der alle sammen. Men hvorfor skulle nogen ignorere balding indtil det er for sent? Oftere end ikke, på grund af benægtelse. Mange unge mænd associate hårtab med midaldrende og nægter at tro, at en ungdommelig person under 40 kunne skaldethed. Desværre, de tager fejl. Mandlig mønster skaldethed kan ske for enhver, selv folk i deres sene teenageår og tidlige 20'ere.

load...

Så hvordan kan vi fanger hårtab, før det kommer ud af kontrol? Det første skridt er at være realistisk. Benægtelse er ikke til at få dig overalt. Når du affinde sig med det faktum, at din hårgrænse er vigende, og dit hår er tyndere ud, kan du tage handling.

Også, du har brug for at kende de advarselstegn, der ofte går ubemærket hen. Hvis du ser nogen af ​​disse tidlige tegn på halvskaldet, kan du overveje at starte en hårtab behandling program.

1. Dit hår handler anderledes

Medmindre du har holdt en brummer snit for de fleste af dit voksne liv, bør du have en god idé om, hvordan at børste og forme dit hår. Du ved hvor cowlicks er, hvor der hvirvel på din krone er, og hvordan man kan style dit hår, så det ikke klæber op eller krølle på specifikke områder. Generelt den måde dit hår opfører vil kun ændre af to grunde: du bruger produkter eller kemiske glattejern eller du oplever hårtab.

load...

Hvis du ikke har skiftet til en ny type shampoo, balsam, eller styling agent og pludselig dit hår er ikke styling den måde, det bruges til, kan du være i de tidlige stadier af skaldethed. Mens det er nok ikke noget, som du ønsker at høre, der er en lys side til det. Når du fange det på denne tidligt, har du en langt større chance for at stoppe det, før det bliver mærkbar.

2. Der er hår overalt!

Kaste hår er naturligt. Den gennemsnitlige person mister mellem 50 og 100 hår hver dag, så du skal ikke flipper ud, når du finder et par dele af dit hår liggende. Holde det i tankerne, bare lave en mental note om, hvor mange hår du finder i din hårbørste eller sidder i bunden af ​​bruseren. Hvis du begynder at bemærke mere end normalt, kan du begynde at kigge ind i hår tab behandlingsregimer.

Læs også:

3. Dit hoved er ved at blive større

Er din pande ser en lidt større? Tag et kig på Norwood Scale at se, om din hårgrænse har ændret sig gennem årene. Hvis det er tilfældet, kan du være at få den frygtede vigende hårgrænse. Realistisk set er det svært at holde styr på din hårgrænse, når man ser på dig selv i spejlet hver dag, så se på nogle billeder af dig selv fra et par år tilbage og sammenligne din hårgrænse til, hvordan det er nu.

load...

For de fleste fyre, hårgrænsen recession begynder på hjørnerne af hovedet og til sidst spredes indtil den danner en smal enkes højdepunkt. Når der ikke gøres noget, kunne en vigende hårgrænse tiden vokse ind i et større problem, der efterlader en stor del af dit hoved med en dyb M-formet skaldethed mønster.

Jeg har bemærket tidlige tegn på skaldethed. Hvad nu?

First off, ikke panik. Lægevidenskaben har kommet langt siden de dage i vore fædre og bedstefædre. Bare fordi du har bemærket, at nogle af dine hår falder ud betyder ikke, at du kommer til at gå skaldet. Nu hvor du har fanget det i tide, er det vigtigt, at du tager en engageret tilgang til bekæmpelse af hårtab. For nogle mennesker, der betyder, at en livsstil valg: DHT blokerende shampoo og balsam, spise sundere fødevarer, og udforske medicinske muligheder.

To af de mest almindelige behandlinger er minoxidil og finasterid. Begge er videnskabeligt bevist og FDA godkendt til at hjælpe med at forhindre hårtab i de fleste mænd, og nogle mennesker kan endda regrow hår, de har mistet. Det trick til succes med disse behandlingsprogrammer er at være tålmodig og engageret. Resultater vises ikke natten over, de tager flere måneder.

Synspunkterne i denne artikel har til hensigt at fremhæve alternative undersøgelser og fremkalde samtale. De er de synspunkter af forfatteren og afspejler ikke nødvendigvis synspunkter Hims, og er kun til orientering, selv om og i det omfang, at denne artikel indeholder rådgivning af læger og praktiserende læger. Denne artikel er ikke, det er heller ikke beregnet til at være, en erstatning for professionel lægelig rådgivning, diagnose eller behandling, og bør aldrig påberåbes for specifik medicinsk rådgivning.

load...