24 smukke hårklipp på kvinder i deres 60ere

10 november 2018

Efter 60 plus år, har du sandsynligvis have en idé om, hvad frisurer ser bedst på dig. Men lad ikke forældede skønhed regler dikterer, hvordan du skal bære dit hår. Sandheden er, at du vil se smuk i en klipning og farve, du har det godt med.

Der er to ting at overveje, når du vælger en frisure: yourface form og dit hår tekstur. Der er nogle frisurer, der vil bedre passer begge. For at hjælpe dig med at finde et nyt udseende, vil vi udforske smukke kvinder, der fandt en stil, der smigrer deres funktioner til inspiration.

Glenn Close

load...

Glenn Close (født marts 19, 1947) bærer hendes hår et par inches under hendes hage, som er super flatterende på næsten alle kvinder. Denne nedskæring virker for hende, fordi hendes hår er naturligt tykt og bølget, så det reagerer godt til at krølle (som tilføjer kroppen).

Hvis du har glat hår, kan en nedskæring, der falder under hagen være super flatterende. Vi anbefaler på det kraftigste "lange nejer." Bare sørg for at få nogle lag skåret i eller spørg din stylist for en "A-line" snit, hvilket betyder bagsiden er kortere end den forreste.

Barbara Hershey

Barbara Hershey (født 5 februar 1948) absolut ser langt yngre end hun er. Hun er også bevis på, at kvinder i 60'erne kan bære deres hår længe, ​​hvis det passer deres ansigtsform og hår tekstur.

load...

Langt hår er stor på firkantet, rund, og hjerteformede ansigter. Det er ikke så flatterende på kvinder med lange ansigter, fordi det kan gøre det ansigt synes endnu længere.

Som for hår tekstur, jo tykkere og mere grove dit hår er, jo længere du kan bære det. Hvis du har tyndt hår, der har tendens til at falde halte eller flad, vil du sandsynligvis ønsker at gå med kortere hår.

Ellen Barkin

Ellen Barkin (født April 16, 1954) ser fantastisk med en bølget skulder-længde bob. Det er trendy blandt kvinder årtier yngre end hende, og det er perfekt til hendes fine hår. Den bedste nyhed er, at skulder-længde hår kan være flatterende på alle ansigtsformer.

Maria Shriver

Maria Shriver (født november 6, 1955) har fantastiske grove, tykke hår. Det ser flot ud i lange lag, der indrammer hendes ansigt og den blide bølge i slutningen blødgør det vidunderligt. Du skal også sætte pris på hendes hårfarve. Det er en smuk nuance af bronde (en blanding mellem blondine og brunette).

load...

Kris Jenner

Kris Jenner (født 5. November, 1955) er et stil-ikon og ofte holder op med hendes lige så berømte døtre. Hun bærer ofte hendes hår i en kort nisse med masser af volumen op øverst. Det er en hemmelighed at trække off denne kortere snit med en rundere ansigt.

Nisser er meget populære blandt ældre kvinder, og der er mange retninger at tage denne stil. Hvis du har et rundt ansigt, holde nogle bodyon toppen af ​​dit hoved til at forlænge dit ansigt. Dette sker ofte med masser af lag og hårprodukter, der tilfører volumen.

Mary Steenburgen

Bangs kan tørre år ud et ansigt, som det fremgår her på Mary Steenburgen (født februar 8, 1953). Hendes ansigt-framing lag tilføjer også en ungdommelig touch og bølgerne æglæggende på hendes skuldre føje til elegance.

Emmylou Harris

Fejning, side-fejede pandehår som sanger Emmylou Harris (født April 2, 1947) bærer er også super flatterende. De kan skjule en rynket pande, sætte fokus på dine øjne, og tilføje interesse for næsten enhver klipning.

Dana Delany

Hvis du gør vokse dit hår længe, ​​sørg for at det er sundt og ikke falder fladt. Spørg til lange lag, som giver håret tekstur og bevægelse og overveje en side-del. Dana Delany s (født den 13. Marts, 1956) klipning og farve isa perfectexample af, hvordan man kan trække det.

Carine Roitfeld

Paris Vogue redaktør Carine Roitfeld (født 19 September, 1954) er super trendy med hendes Mussy shag klipning. Hun ser kantet, kølig og meget sofistikeret, selv om hun har valgt at gå med en mindre-stylet look end de fleste kvinder hendes alder.

Jessica Lange

Dette er en stor frisure til alle, uanset deres alder. Jessica Lange (født April 20, 1949) viser, at du ikke behøver at gå super kort dagen efter du rammer en vis alder.

Det vigtige er at bære, hvad der flatterende på dig, og skulder-længde er flatterende på alle. Før voksende din korte hår længere bør du overveje, om dit hår tekstur kan håndtere denne nedskæring.

Super krøllet hår har brug for at være længere, fordi længden vejer ned krøllerne. Hvis du går kort, kan du få en puf. Hvis du har tyndt, fladt hår, du har brug for krop, så spørg din stylist til at skære i et par lag.

Læs også:

Christine Baranski

Lange nejer er flatterende på kvinder i alle aldre og med alle ansigtsformer. Denne lange bob om Christine Baranski (født 2 maj 1952) er en af ​​dem, go-to stilarter, at enhver kvinde kan trække ud. Det er klassiske, men sjovt og hendes højdepunkter viser virkelig off bølger og hendes meget tykt hår.

Deidre Hall

Hvis du vil beholde dit hår længere, da skuespiller Deidre Hall (Født 31. Oktober, 1947) har, vil du ønsker din stylist til at skære i lag. Lag tilføjer bevægelse og swingto en frisure. Bare sørg lagene er længere og starter på hagen eller i nærheden af ​​den til at holde udseendet moderne.

Oprah Winfrey

Bare fordi du er ældre, betyder ikke, du kan ikke bære en ungdommelig hestehale. Oprah Winfrey (29 januar 1954) får væk med en ofte og hun fuldender hendes udseende med fantastiske briller.

Roseanne Barr

Du har måske nogle grå, ingen grå, eller du kan være alt gråt. Hvordan håndterer du det er op til dig. Flere kvinder er omfavne deres grå hår og lade det vokse i, hvad det var naturligt meningen.

Denne bob frisure på Roseanne Barr (født November 3, 1952) er smigrende til hendes runde ansigtsform. Det er vidunderligt med de svungne pandehår og vidunderlige grå farver i hele håret.

Hvis du ønsker at farve grå hår, har du et par muligheder. Går mørkere kan være sværere at holde op, fordi blonde hår blander sig med grå som den vokser i. Men hvis du aldrig har været en blond, kan farven ikke passer dig. I dette tilfælde kan du vælge en kobber- eller rig chocolateshade.

Susan Sarandon

Det er vigtigt at omfavne dit naturlige hår tekstur som Susan Sarandon (født 4 oktober 1946) gør. Hun har naturligt bølget hår, som hun ikke forsøger at rette med et slag tør og flad jern. Resultatet er ganske dejlige.

Patti Scialfa

Dette kig på musiker (og Bruce Springsteens kone) Patti Scialfa (født juli 29., 1953), tager år fra hendes udseende. Hun bærer sit hår som en 20-årig magt, men de lange, side-fejede pandehår blødgøre udseendet. Det er helt fantastisk.

Susan Lucci

Hvis du har tørt hår, der kan få fluffy, gå med det som Susan Lucci (født december 23, 1946) gør. Lydstyrken er super flatterende og hendes bølger og tynde pandehår indrammer hendes lange ansigt perfekt.

Beverly Johnson

Lang, frodige og dejlige. Beverly Johnson (født 13 oktober 1952) viser, at du kan have smukke lange hår godt efter alder 30. Det centrale er dit hår sundhed. Vær ikke bange for at få hair extensions (som Johnson sport her) for at gøre dit hår fyldigere og lusher.

Alfre Woodard

Alfre Woodard (Født den 8. November, 1952) bærer en stor, fed, og smukke udseende med vidunderlig krøller. Det er rodet, men stylet og super søde. De røde højdepunkter i hendes sorte hår virkelig tilføjer et ungdommeligt udseende til hendes sjov stil.

Marisa Berenson

Marisa Berenson (født 15 februar 1947) viser off to forskellige udseender, en naturlig og en udrettet. Begge ser godt ud, men det viser, at du ikke sidder fast med en tekstur. Hvis du er villig til at tage en risiko, leder til salonen og se, hvad en anden tekstur ser ud på dig.

Anna Wintour

Anna Wintour (født November 3, 1949) har haft den samme frisure i årtier. Det er en stor kigge efter hende og hun? S naturligvis meget komfortabel med det.

Dette er en klassisk hage-længde bob, der er skåret til en enkelt længde. Det er perfekt til hendes glat hår og indrammer hendes smukke ansigt. Plus, det virkelig viser off hendes lange, elegante hals.

Jane Seymour

Jane Seymour (født 15 feb 1951) bærer hendes hår længe. Det er en slags hendes varemærke, og det virker smukt på hende. Så meget for den regel, at kvinder aldrig bør bære deres hår længe efter 55.

Hendes stumpe, tykke pandehår er et perfekt supplement til længden så godt. De skal være ramme hendes ansigt og de knapt mærkbare lag tilføje lige nok volumen til hendes glat hår.

Julie Walters

Denne nedskæring på skuespillerinden Julie Walters (født februar 22, 1950) er smigrende, kantet, og super cool. Det beviser, at du kan gå kort, andstill vise lidt personlighed. Da det er tilbage snarere pjusket, det er også en af ​​de letteste korte frisurer at opretholde dagligt.

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John (født 26 September, 1948) har slidt mange udseende gennem årene, og hun ser stadig helt fantastisk. Hun viser også den alsidighed af en skulder-længde snit. En dag kan du gå direkte og den næste tilføje store, smukke krøller.

load...