22 inspirerende korte hårklipp til alle ansigtsformer

10 november 2018

Når du søger tocut dit lange hår kort eller ønsker at genopfriske din kort frisure, er det godt at vælge en frisure, der vil fladere din ansigtsform. Uanset om du har en rund, lang, oval, kvadratisk eller hjerteformede ansigt, vil der være stilarter, der ser godt ud på dig og andre, der måske ikke er så flatterende.

Den gode nyhed er, at næsten alle tendens vil arbejde med hver ansigtsform, du bare nødt til at få den rigtige snit. For eksempel nisse typisk ikke smigre et rundt ansigt. Det kan dog være fantastisk, hvis du langstrakt dit ansigt ved at bære korte pandehår, der klæber op eller lade dem flot og længe i en side-sweep.

load...

Dine hår tekstur spørgsmål

Dit hår tekstur spiller en rolle i at vælge en flatterende frisure så godt. Dit hår densitet og tekstur kan diktere din frisure, dit hår længde, og hvordan din stylist skærer dit hair.Curly hår vil ikke arbejde med alle korte frisurer, men hverken vil super fint, fladt hår.

Glem ikke din personlighed

Når det kommer til korte frisurer, især din personlighed spiller en stor rolle. Tænk over, hvad der går gennem dit sind, når du ser en kvinde med en struktureret bob eller en kantet klipning.

Du er sandsynligvis passerer en slags dom over hende, hvad enten du kan lide det eller ej. Mange tror automatisk en kvinde med en stor kantet snit skal være cool, mens en kvinde med en struktureret bob er sofistikeret.

load...

Overvej også, at kort hår har tendens til at trække mere opmærksomhed end langt hår. Hvis du kommer til at få en platin Pompadour, folk vil lægge mærke til.

Alle ansigter: nissen

Pixie haircuts har været populære i langs tid. Mens de er typisk kortere på toppen, er tendenser blevet skæve retning længere lag. Dette giver dig meget mere frihed til at style dit hår i et utal af måder.

Super kort hår betyder ikke, at du sidder fast med en monoton look. Så længe du holde håret længere på toppen, kan du feje det til side, skal du oprette en dyb side del eller lige ned i midten, feje det tilbage i en Pompadour, eller krølle det op for lidt af bølge. Med lidt længde, kan du ændre dit udseende som du ønsker det.

De bedste Ansigt

Næsten alle nisse frisurer ser godt ud på oval, kvadratisk, og hjerteformede ansigter. Denne særlige stil ser godt ud på runde ansigt shapesbecause det giver vinkler, som visuelt blødgør ansigtet s rundhed. "Alle de små stykker til at understrege kindben og øjne, det er næsten som om du bygger i kindben med denne nedskæring," siger stylist Jimmy Paulus i Allure Magazine.

load...

Hvis du har en lang ansigt, kan denne nedskæring gøre det ser endnu mere aflange. For at undgå, at tilføje pandehår til din nisse, der hænger ned over din pande.

Den bedste hår tekstur

Denne særlige udseende fungerer bedst for petite kvinder med bølget eller glat hår. Hvis du har krøllet hår, kan du stadig bære dit hår kort, men det vil ikke se sådan ud uden en masse udtynding og glatning.

Alle ansigter: en blød nisse

Når du tilføjer lange, tykke side-fejede pandehår til en nisse, det er et helt andet udseende. Denne ene fungerer også på hver ansigtsform, og det er et godt valg, hvis du har en lang ansigt.

Samlet set kan den stil ofthis særlige haircut blive båret af kvinder i alle aldre, hårfarve og ansigtsform. Det er meget smukt, afslappet, og professionel på samme tid. Det efterlader dig også med en vis længde for at spille med til særlige begivenheder eller når du bare vil have noget nyt uden en tur til frisøren.

Bølget, tyk, lige, og fint hår vil være godt for denne nedskæring. Det eneste hårstruktur det virkelig ikke virker for er meget krøllet hår.

Alle ansigter: en stilfuld snit

Denne nedskæring på magasin redaktør Joanna Coles er fabelagtig på alle ansigtsformer. Det gør dog ikke arbejde med alle hår teksturer. Det er bedst for hår, der er tyndt og lige.

Den store ting om det er, at det ser virkelig rart, når det er fladt. En mangel på kroppen er noget, som mange kvinder med tyndt hår beskæftige sig med, så de lange lag af snittet er faktisk perfekt. Du kan også anvende produkt- slag tør det at øge mængden når det er nødvendigt, eller blot bære det som en vask-og-gostyle.

Alle ansigter: den krøllede bob

Kvinder med naturlige bølger og krøller ikke lades ude af de kortere haircuts. Du må ikke ønsker at gå så kort som den nisse, men du kan være i stand til at bære en kortere bob. Det er et snit, der smigrer enhver ansigtsform.

Det gode ved denne stil er, at det har bare nok længde til at slappe af nogle af de krøller og bølger. Afhængig af din særlige hår tekstur, går kortere kan resultere i en lidt mere poufiness end du ønsker.

Alle ansigter: en slank bob

Hvis du tænker på at gå kort og ligesom denne nedskæring, er du heldig, fordi det ville fungere godt for nogen. Ved at skære bob en tomme eller så under hagen, det blødgør jawline og tilføjer lige nok organ til siderne. De lange pandehår henlede opmærksomheden på øjne og den side del tilføjer volumen.

En ting at huske på med kortere hår er opretholdelsen involveret. Selv på denne længde, vil du sandsynligvis ønsker at få det trimmet hver måned eller deromkring for at bevare den stil. Jo længere dit hår er, jo mere tid du kan vente mellem salon besøg.

Alle ansigter: en langhåret lang bob

Den lodne lange bob er en af ​​de hotteste frisurer, og det har mange berømtheder hugge deres lange sluser. Hemmeligheden bag denne stil er urolig ender. Det er ufuldkommen, men ikke helt hovedgærdet. I stedet er det lufttørret og finger-krøllet fabulousness.

De fleste kvinder har en vis naturlig bølge i deres hår og denne nedskæring kan du vise det frem med stil.

De bedste ansigtsformer

Den lodne lange bob virker på alle ansigtsformer. It'sthe ideelle snit til kvinder med lange ansigter, fordi det er ikke for lang og ikke for kort. Plus, når det er bølget, det tilføjer krop til siderne af dit ansigt, hvilket gør det synes at være bredere end den faktisk er.

Det handler om at blødgøre de kanter, når du har et firkantet ansigt. Denne bølget shag fungerer smukt for det.

Spørg din stylist for en blød, tilspidset bob der rammer lige på hagen. Når styling, skal du sørge for at kradser dit hår toplay sin naturlige bølge. Du kan også tilføje tekstur ved hjælp af en tør shampoo spray, derefter fladjern enderne.

Læs også:

Næsten alle ansigter: edgy nisse

Næsten hver kvinde, uanset din alder eller ansigtsform, kan bære thisedgy og cool version af nisse. Den eneste undtagelse isif du har en lang ansigt da lydstyrken op toppen kan gøre det ansigt synes længere.

Der er mange lag i denne nedskæring, og det er meget nemt at style hver dag. Det er ikke meningen at være perfekt, så jo mindre du gør med det, jo bedre det ser ud.

Næsten alle ansigter: bobs med pandehår

Bobs er en af ​​de mest alsidige nedskæringer korte længde. Det virker lige så godt withblunt pandehår, som den gør withside-fejede Ornö pandehår. Denne hage-længde bobwithbangs kan Benice på anyface form, men det virker bestwith oval, hjerteformet, og lange ansigtsformer.

Lange, firkantede, og runde ansigter: en stor genvej

Denne sexet og legende snit fungerer godt et naturligt firkantet ansigtsform. Det ville være rart med en lang orround ansigt, også.

Du vil måske undgå denne nedskæring, hvis du har en hjerteformet ansigt. Den lange bang rammer lige på hagen, opmærksom der. Det er en funktion, du måske ønsker at blødgøre op fordi chins tendens til at være pointier onheart former.

Lange og ovale ansigter: den kortere shag

Dette er en stor kortere shag frisure, der virker bedst på ovale og lange ansigtsformer. Volumenet på toppen opvejes af de meget lange lag, som er super tyk foran. Det rammer ansigtet perfekt og rammer lige over hagen.

Den shagginess af dette look er fabelagtig. Det er en stil, der kan arbejde både dag og nat, og det har tonsvis af dimension.

Lange og ovale ansigter: den sofistikerede bob

Hvis du har en lang ansigt eller et ovalt ansigt, der er lidt længere, overveje en sofistikeret bob som denne. Vinklerne vise en stærk kæbe og de lange lag tilføje nogle bevægelse til bob, så det ikke er alt for firkantede.

De lange pandehår vil også maskere en høj pande. Du kan bede din stylist til at skære lagene på dine øjne og kinder.

Oval ansigt: du kan få funky

Hvis du har et ovalt ansigt, kan du bære næsten enhver frisure, herunder korte. En funky snit er perfekt til dig, hvis du har den personlighed for det. En kvinde, der idræt dette hår beder om opmærksomhed, og det er meget vovet og sexet.

Da alles hoved er en anden form så godt, bør en god stylist tage jeres i betragtning, når der skæres en kantet cut.After alt, hvis du vil denne dristige og korte, du vil være sikker på og se godt ud fra alle vinkler.

Square ansigt: en bob for en stærk kæbe

Hvis du har et firkantet ansigt, vise din stærk kæbe med en bob, der rammer du under kæbebenet. "En bob arbejder med, ikke imod, knoglestruktur," salon ejer Rodney Cutler sagde på Glo. Spørg din stylist for en "gradueret bob", som er kortere i ryggen og vinkler længere fremad.

Hjerteformede ansigt: en dejlig lang bob

Længden af ​​denne lange bob er perfekt til et hjerteformet ansigt. De længere bølger efterlades under hagen, som blødgør hagen. Det giver også mindre volumen langs siderne, hvor ansigtet er bredere, så det er meget slankende.

Hjerteformede ansigt: sød og krøllet

Hvis du har krøllet hår, kan du med held breakthe regler, når du beslutter at gå kort. Selvom det ofte anbefales at forlade krøller lang, kan du trække det ud.

Tricket her er at eje krøller, men få masser af lag skåret i at reducere mængden. Du kan se det bedste i ryggen, hvor det bliver rigtig kort, men lagene er forskellige. Oppe foran, krøller naturligt blødgøre en stærkere hage, men lagene er lige over det, ikke lige i tråd.

Tilføjelse pandehår til krøller er en anden regel breaker. Det virker smukt, selv om, og det handler om disse lag. Ved at skære hver enkelt krølle (typisk når håret er tørt), kan en stylist ramme dit ansigt perfekt med blot et par slyngtråde.

Hjerteformede ansigt: den shag er awesome

Perfekt til en hjerteformet ansigt, denne lodne, endnu stylet, bob ville faktisk arbejde på en ansigt. Det er interessant, fordi den volumeis tilføjet til den ene side takket være en dyb side del. Hendes bangsdraw al den opmærksomhed, fordi de er helt stylet og lige over panden linje. Det er en perfekt kontrast til den urolig shag, der gør op resten af ​​hendes hår.

Runde ansigt: vinklet, side-fejede pandehår

På et rundt ansigt, vinklerne fra lange, side-fejede pandehår udligne nogle af rundhed. Denne nedskæring er en dejlig eksempel på, hvor godt det virker. Kunsten er at undgå at tilføje toomuchvolume til siderne af yourface, så det fungerer bedst withstraight hår.

Runde ansigt: hage-længde bob

Typisk er kvinder med runde ansigter opfordres til at holde sig væk fra den klassiske bob, der rammer lige Efterfyld hage. Det kan gøre et rundt ansigt ser rundere. Men det kan se helt fantastisk.

Denne ene virker for et par grunde. Ved afskeden hendes hår ned i midten, det falder ligesom et gardin, der skjuler noget af rundhed. Når det er fejet tilbage bag det ene øre, er det endnu mere slankende og bølgerne tilføje lidt af en distraktion. Du skal også overveje, at hun har en lang hals, hvilken længden accentuerer.

Lang ansigt: en stor kort frisure

En flatterende snit for kvinder med lange ansigter, denne ene er ideel, hvis du har naturligt pin-glat hår. Det har masser af volumen langs siden med pandehåret til at afrunde ansigtet. Det kunne også arbejde for kvinder med tyk, let bølget hår, især hvis din stylist tynder det lidt.

Lang ansigt: få pandehår

Mange kvinder med lange ansigtsformer har en høj pande. Du kan nedtone det ved blot at få nogle pandehår skåret i din stil. Uanset om du går med stumpe eller side-fejede pandehår, et par totter eller en tykkere stil, kan de gøre underværker for en række forskellige frisurer. Derudover kan pandehår også tage et par år væk fra dit look.

Lang ansigt: krøller og bølger tilføje bredde

Et andet element, du måske overveje, hvis du har en lang ansigt tilføjer eller spiller op bølger. Uanset længden, bølget eller krøllet hår vil tilføje bredde til dit ansigt og gøre det ser lidt kortere end den er. Den klassiske vinklet bob er en stor nedskæring for dette, fordi det virker med alle hår teksturer og kan være så bølget som du ønsker til enhver lejlighed.

load...