20 berømte brunetter med flotte haircuts

10 november 2018

Kig på den lange, tykke, naturligt bølget hår. Hvem ved, hvor meget af det er ægte, men Penelope Cruz hår er drop-dead gorgeous.

Til dette look:

Spørg efter karamel højdepunkter, hvis du har mørkt hår. Et par tråde omkring ansigtet ville være fantastisk. Jeg anbefaler BALAYAGE metode når at få højdepunkter på mørkt hår.

Langt hår kræver nogle lag for at holde det fra at gå halte og A-line (pouffy forneden). Spørg til lange lag, der ramte på hagen og kraveben. Kortere hår? Start lagene på kindbenet.

load...

Lange, side-fejede pandehår er flatterende på tykt langt hår, såsom Cruzs.

Må ikke vokse dit hår dette længe, ​​hvis dit ansigt er lang, eller aflange. Dette ser bedre passer hjerte-ansigt formede piger og dem med runde ansigter. Langt hår trækker en allerede lang nedad.

Victoria Beckham

Denne smukke nisse snit fungerer på Victoria Beckhambecause hun har super stærke træk. Denne nedskæring virker fint på næsten alle hår teksturer fra straightto fint til krøllet og groft.

Jennifer Aniston

Stadig den mest berømte manke i Hollywood, Jennifer Aniston 's lange, stykke-y bølger haveeveryone grøn af misundelse.

load...

For at få dette look:

Spørg din stylist for "piece-y lag." Du har brug for lag skåret i håret starter ved spidsen af ​​din næse.

Højdepunkter er et must. Jeg foreslår BALAYAGE løbet folie højdepunkter. Håret maleri metode er meget mere naturligt og stylist kan styre, hvor lysstyrken går.

Til stil, tilføje en volumizing spray eller mousse til håndklædetørt hår. Blow tørt hår, kramme at få bølger.

Rihanna

Rihanna er kendt for hendes fantastiske frisurer. Hun legede alle mulige korte stilarter i de seneste par år.

Audrey Tautou

Den franske skuespillerinde har en af ​​de sødeste frisurer gennem tiderne. Hendes nisse look er perfektion.

Megan Fox

Hun er en bedøvelse og sjældent har en dårlig hår dag.

Beyoncé Knowles

load...

Ked af at informere dig, men Beyonce berømte låse er ikke hendes egen. Hun siges at bære en blonde foran paryk eller udvidelser. Men hun har optrådt udvidelse-fri fra tid til anden, vise hendes naturlige låse i en våd look eller lang bob. Og mens hun er en naturlig brunette, er hendes manke ofte bleget en honning blondine eller lysere.

Angelina Jolie

Angelina er kendt mere for hendes læber, hendes velgørende arbejde, hendes talent andher kuld af børn, end hun er til hendes hår, men hun er en berømt brunette, alligevel.

Katie Holmes

Katie Holmes er en af ​​de sjældne mennesker, der bare ser bedst med kort hår. Hendes hårfarve er gorgeous (hun er nogle gange lettere end dette) og formen passer hendes ansigt.

For at få dette look:

Hvis du har et rundt ansigt, kan du få denne nedskæring, men sørg for at få en længere version af det. Kort hår accentuerer kun et rundt ansigt.

Spørg efter denne nedskæring at være kortere i ryggen, vinklet frem, så det fremhæver din jawline. Et par lange, side-fejede pandehår vil dække en høj pande.

Læs også:

Hvis du har krøllet eller super bølget hår, indse, at du vil blive glatning dit hår hver dag for at holde denne stil. Denne nedskæring virker bedst på kvinder med glat hår.

Julia Roberts

Fuldstændig smuk. Julia Roberts klipper de kastanje bølger, der er helt sikkert forbedret med nogle udvidelser (nogle af os er født med sådan naturligt tykt hår og extensions i Hollywood er så almindeligt i disse dage som brystimplantater).

Du kan få clip-ons eller en vævning. Der er mange versioner, men de alle koster hundredvis af dollars og op.

Når udvidelser er i, skal du vinke dit hår.

Salma Hayek

Ikke alle kan bære stick-glat hår skilt i midten, men Salma Hayek sikker kan. Du kan få Hayeks højglans i en flaske, men det er vist off bedst, når rettede med en flad-jern.

Til dette look:

Dette er all-over farve uden højdepunkter. Spørg din kolorist om en glasur, efter at du får dit hår farvet. Det bringer dybden af ​​din hårfarve.

Dette skære passer til de fleste ansigtsformer og arbejder på mange længder. Det er en stor snit til at vokse ud, og i denne økonomi, at få en nedskæring, der vil vare et par måneder er vigtig.

Jennifer Lopez

Dette er afavorite snit på Jennifer Lopez. Farven og lagene er dejlige

Jennifer Garner

Jennifer Garner hår er ikke hendes fineste punkt. Hun er normalt afbilledet kører om i sveder og en hestehale. Hun er bedre kendt for sine mejslet kindben, hendes bi-stukket læber, og hendes pige-next-door personlighed. Men hun er en berømt brunette, så hun gør thelist.

For at få dette look:

Start med en Volumizer eller texturizer på håndklædetørt hår. Børste produkt gennem håret (kvinder typisk savne dette trin). Blow-tørre dit hår med en orne stritter rund børste og mål af curling hår med en stor tønde krøllejernet.

Giselle Bundchen

Giselle hår er på nippet til at blive gylden her, hvilket betyder, at hun knap nok gør denne liste. Alligevel er Bundchen mørke låse lysere bare nok, at de ikke er blondine.

Til dette look, føntør hår lige, men ikke tør det hele vejen. Lad det lufttørre i slutningen, så det har den helt rigtige mængde af bølge (de fleste hår har nogle naturlige bølge i det).

Kim Kardashian

Hun forsøgte at være en blondine i omkring fem minutter, og derefter reality stjerne Kim Kardashian straks farvet sit hår mørkt igen.

Christina Ricci

Christina er kendt for sine stumpe pandehår og hendes store frisurer. Denne nedskæring viser off hendes fantastiske øjne.

Halle Berry & hendes nisse frisure

Halle skar berømt hendes lange hår korte år siden, voksede det ud og derefter klippe det igen. Hun ser fantastisk i denne nisse frisure.

Natalie Portman

Natalie ser dejlige uanset hendes frisure. Hun har prøvet det nisse og voksede hendes hår langt og altid ser awesome.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson frisure her er dejligt.

Jessica Biel

Virkelig mere berømt for hendes forhold til Justin Timberlake, er Jessica Biel også kendt for sin smukke "bronde" (blonde / brunette) låse.

load...