15 smukke grå frisurer til kvinder i alle aldre 2018

9 november 2018

Mens mange kvinder bruger timer på en salon eller i deres badeværelse forsøger at dække over grå hår, andre omfavne det. Grå hår kan være smuk og naturlig grå er en farve, du kan simpelthen ikke få med farvestof.

Hvis du er i den fase, hvor du tænker på at gå naturligt, du er i lykke. Der er mange smukke kvinder, der kan tilbyde inspiration, grå er smuk. Uanset om du ønsker at sætte fut i din naturlige grå, dække det op, eller gå med dine striber, lad os udforske nogle fantastiske gråhårede udseende og tips til at holde dit hår ser fantastisk.

load...

Går grå meget ung

Det kan ikke tage lang tid at lægge mærke til gråt hår. Nogle kvinder er genetisk disponeret for det, og vil begynde at gå grå i en meget ung alder.

British Vogue redaktør Sarah Harris, afbilledet her, fortæller bloggen Into the Gloss, at hendes hår begyndte at dreje sølv i hendes sene teenageår. Hendes mor havde også gået sølv tidligt og farvet sit hår i årevis, før hun gav op og bare lade det gøre sit naturlige ting.

Harris efterlader håret naturlig og får tonsvis af komplimenter på det. Hun fortæller Ind i Gloss, "Så ofte jeg har unge piger komme op til mig på gaden, og de er ligesom, 'Hvem er din frisør? Hvad farvestof bruger du?' Jeg er ligesom, 'Hvad farvestof ?!' Og ikke mange mennesker tro mig-medmindre det er en frisør, der er ligesom, 'Ja, kan du ikke få denne farve ud af en flaske.'"

load...

En naturlig stribe af grå

Stacy London isa reality tv-vært, der har specialiseret sig i kvinders makeovers. Hun er også kendt for hendes varemærke grå stribe, som hun har haft siden hun var barn. Hun vælger ikke at farve det til at matche resten af ​​hendes hår.

Det er en fantastisk strejf af farve, der kan ramme ansigtet. Mange kvinder opdager, at deres grå kommer i stribet så godt, og det er noget, du helt kan arbejde i din stil.

En smuk stribe af grå

Uanset om det er naturligt eller tilsat med farvestoffer, der er noget fascinerende, og en lidt vild, om en grå stribe. Det tilbyder nogle fantastiske styling muligheder samt, herunder en meget ren og klassiske updo.

Når du går grå, kan du opleve, at mere opmærksomhed er bragt til dine øjenbryn. De kan gå grå så godt, som kan gøre dem ser lidt tynd. En mulighed du har, er at farve dine øjenbryn til at matche din tidligere grundfarve eller gå bare en smule mørkere end dit hår.

load...

Alternativet er at bruge et øjenbryn blyant til at udfylde sparsomme områder og mørkere en let pande. For de mest naturlige look, trække i korte linjer, der ligner hår.

Du kan blødgøre dine håndmalede bryn ved lagdeling i en pulveriseret skygge DEN samme farve som pande blyant eller dit hår. Hold dine bryn på plads ved at sprøjte hårspray på din finger og børstning din finger over dine bryn.

Grå højdepunkter omkring ansigtet

Antydninger af grå kan være meget flatterende som Gloria Steinham viser. Mens hun kan farve resten af ​​hendes hår brunt, hun valgte at forlade den naturlige grå striber. Det giver en helt ny betydning til "ansigt-indramning," et kig mange kvinder går til med lag eller højdepunkter. Ikke desto mindre, det er ganske slående.

En sexet grå bob

Et klassisk look, er det svært at slå et slankt bob med gråt hår. Hvis dit hår er naturligt glat, er dette absolut et kig til at overveje.

Med gråt hår, kan du vælge makeup, der addswarmth til dit ansigt. Du kan gøre dette med fejer af bronzer, popper af rødme på dine kinder, og ved udtværing dine øjne med en smule brun eyeliner. Glem ikke læbestift eller en farvet gloss, enten. En smuk rose eller pink vil se fantastisk med grå og hjælpe med at bringe ud af dine læber.

Super-kort, super sporty

Genveje er meget populære blandt ældre kvinder, og de kan tage på en masse forskellige udseender, så det passer til din personlighed. Uanset om det er en sporty snit eller en blødere nisse med bølger og krøller, der er masser af stilarter, der ser fabelagtig.

Som dine grå vokse i, vil du bemærke, at det hasa ruhåret tekstur. For at holde dit hår så blød og smidig som mulig, New York stylist og forfatter til "Eva Scrivo om skønhed," Eva Scrivo anbefaler børstning hår hver nat i flere minutter. Regelmæssig børstning hjælper distribuere olier fra hovedbunden til resten af ​​håret, og samtidig holde din hovedbund sund.

Scrivo anbefaler også at bruge en afklaring shampoo eller skylning hår med æble cider eddike en gang om ugen eller så for at holde produktet opbygning til et minimum.

Læs også:

Kort sølv hår

Det er simpelthen en fantastisk hårfarve. Bløde lag skåret i en klassisk nisse give den dimension og tillade den naturlige farve til at skinne.

Et problem mange kvinder med gråt hår har, er, at den kan begynde at gul fra solen, hårdt vand, og andre miljømæssige faktorer. For at holde dette sker, er det bedst at neutralisere gule.

Du kan gøre dette ved at vaske dit hår to gange om ugen med en farve-korrigere violet shampoo. Sørg for at holde shampoo på dit hår længe nok, nogle gange er det endda tager op til 10 minutter.

Lang, sølvgråt hår

Lang sølvgrå hår er noget af det mest fantastiske, du vil finde. Det giver en vis elegance, men er sjov og ungdommelig på samme tid. Hvis du har været der dækker dit grå, er det trick at beslutte, hvornår de skal gå naturligt.

Husk, at du sandsynligvis bliver nødt til at udholde en periode på seks til 12 måneder, der kan være lidt akavet som din nye naturlige hår vokser i. Du kan klippe dit hår kort eller langsomt skåret så meget af den tidligere farvet hår som muligt så den nye vækst blander i hurtigere.

Lav en erklæring med langt gråt hår

Longgray hår gør en erklæring og kan projicere billedet af at være stærk, selvsikker og smart. Den smartness af dette look kan skyldes til dels briller, men pointen er, at dit hår skal afspejle, hvem du er.

Makeup artist og stil guru Bobbi Brown interviewede hende frisør Mario Diab i sin bog for ældre kvinder kaldet "Living Beauty". I det, foreslår han forskellige haircuts baseret på din personlighed.

Hvis du roser dig selv på din afslappede natur, overveje en struktureret, kort til mellemlang frisure, foreslår han. Hvis du er klassisk og poleret, overveje en en-længde bob eller en mellemlang længde cut med et par ansigt-framing lag. Hvis du vil have alsidighed, holde håret længere, men tilføjer pandehår.

Overvej også dit hår tekstur og ansigtsform. Tyk hår ser virkelig godt, når det er tilbage længere. Hvis dit hår er tyndt, og du har meget lidt af det, vil du ønsker at gå kortere og har lag skåret i at tilføje krop.

Korte grå hår

Salt og peber hår på genveje er en anden stor look. Mange afrikanske amerikanske kvinder, der bærer deres hår super korte erfaring denne periode, da de går naturligt og det kan faktisk tage et par år ud. Igen kan der være en overgangsperiode, hvis du giver op farvestofferne, men arbejder med din stylist kan hjælpe du ser godt ud hele vejen igennem.

Varmer op en kølig grå

I modsætning til varme farver som røde, brune, og blondiner, grå er en cool farve, så det kan vaske ud din hud tone. For at kompensere, overveje at få højdepunkter eller lowlights langs siderne af dit ansigt til at gøre dit ansigt pop og til at give dit hår dimension.

Thebalayagetechnique er fantastisk til højdepunkter og er ofte foretrukket frem folie højdepunkter, især hvis du ønsker en subtil, naturligt look.

Mask grå med blonde

Mange kvinder, der er næsten helt grå vælger at farve deres hår blond eller få blonde striber. Blonde blandinger i bedre med den helt grå vækst som kronen og rødderne vokser i.

De fleste colorists bruge permanent hårfarve til at farve grå hår. Det giver langt bedre dækning end semi-permanente farvestoffer. Hvis du farve dit eget hår, overveje at bruge en pensel til at anvende hårfarve. Ifølge Scrivo i sin bog, "Anvendelse farve med spidsen af ​​dysen ikke har den samme kraft eller friktion." Hun foretrækker at bruge en pensel til at stikke den farve i rødderne af håret.

Gå med multi-farvede folier

Den lange bob er en anden fabelagtig udseende til gråt hår. Det er klassiske og har en sofistikeret stil, som virker på mange kvinder. Du kan give det mere dimension med lidt farve.

Til dette look, så spørg din kolorist at tilføje et par forskellige nuancer. Traditionelle folie højdepunkter vil tilføje smukke striber, og du kan også have sin maling i højdepunkter og lowlights at give en illusion af mere volumen. Det er en stor trick for lige, tynde hår.

Dækker grå hår

Når du beslutter dig for at dække dit grå hår, vil du nødt til at få det rørt op med jævne mellemrum, så vedligeholdelse kan være et problem. Hvor længe du kan gå mellem farvestof job afhænger af, hvor grå dit hår er.

Hvis du er 100 procent grå, er det bedst at farve dit hår hver tre til fire uger. Hvis du er 50 procent grå, kan du gøre det fem uger ad gangen. Generelt vil rødderne nødt til at blive rørt op hver ottende uge eller efter behov.

load...