12 fantastiske frisurer til den aflange ansigtsform

13 november 2018

At vælge en ny frisure med anoblong ansigt er en masse sjov. Fra bobs til skulderlangt haircuts, har du mange smukke muligheder.

Du vil opdage, at de mest flatterende stilarter gøre yourface synes kortere end det er. Det kan gøres ved at tilføje pandehår, lag, eller volumen til dit hår. Der isplentyof inspiration til at befound i dagens hotteste frisurer slidte bycelebrities.

Slank Bob

load...

Den klassiske bob er et godt valg for lange ansigter. Det er et sofistikeret look, der arbejder med lige og bølget hår, uanset om det er fint eller tykt. Ved at holde længden tæt på hagen og lidt kortere i ryggen, det gør opmærksom på din veldefineret knoglestruktur.

Denne bob ser smukt uden pandehår, men det er også perfekt til stumpe eller side-fejede pandehår.

Chin-længde lodne bob

Chin-længde nejer og shags er ideelle til en lang ansigt, fordi de skaber en illusion af bredden. Denne nedskæring er mere af en shag men det har også fornemmelsen af ​​en bob grund af den graduerede længde. Det er en perfekt moderne stil, der kan arbejde for kvinder i alle aldre.

load...

Textured bob

For endnu mere interesse, intensivere tekstur i dit bob. Snittet er meget dramatisk, med super korte lag i ryggen, der fører til lag godt under hagen op foran. De pandehår fuldføre udseende, og det er en perfekt én for enhver kvinde, der har tykkere hår, der kan producere så meget volumen.

Skulder-længde med pandehår

Nogle af de bedste stilarter for længe står kvinder er skåret lige omkring skuldrene. Hvis du går længere, kan den gøre dit ansigt nedad. Skuldrene er sweet spot, der perfekt balancerer dit ansigt med et ønske om at holde langt hår.

Blunt pandehår med glat hår

Bangs af enhver stil kan gøre underværker for at gøre dit ansigt ser kortere end det er. De skjuler en bredere pande, der ofte kommer med denne ansigtsform, og smukt henlede alles opmærksomhed på dine øjne.

Blunt bangswith glat hår er et perfekt match, selvom de også arbejde med bølget hår.

load...

Lige, lange Lag

Læs også:

Med den rigtige frisure, ville ingen selv gætte på, at dit ansigt er aflang. Det er i hvert fald tilfældet med disse lange lag. Det er en stor mulighed, hvis du har mere lige eller finere hår. Enkelheden kan du også lege med farver, hvilket gør eventuelle højdepunkter chancen for at komme i centrum.

Skulder-længde med lange lag

En anden flatterende stil til glat hår, denne ene efterlader de forreste lag næsten lige så længe som det vigtigste organ af hår. Det er en vask-og-go stil med naturligt glat hår og en, der kræver en flad jern med bølget hår.

Hvis dit hår har tendens til at være flad, kan du bruge styling produkter for at tilføje krop. Du kan også overveje at farve dit hår. Det er interessant, at farvestoffet faktisk plumps op hårets follikler, som øjeblikkeligt kan skabe volumen.

Bølget og lang

Jo længere dit hår, jo mere vil det tynge en lang ansigt. Denne nedskæring er ikke for lang og krøller hjælpe med at sætte bredden til ansigtet.

Har din stylist skåret i lag for at tilføje fylde og lad ham ikke tynde ud dit hår for meget. Med en tyndere ansigt, vil du være mere tilfredse med hele det volumen, du kan få.

Skulder-længde med side-fejede pandehår

Side-fejede bangsare en fantastisk tilføjelse til enhver klipning, du vælger. Vinklen bryder op en højere hårgrænse og trækker øjet til dit ansigt. Med nogle søde, bløde krøller, får du den ekstra volumen, der giver ansigtet en mere oval udseende.

Tyk og bølget

Skæring yourhair ved skuldrene er også et godt valg for meget tykt hår. Det er en længde, der ikke tynger ned krøller eller bølger, og det er nemmere at passe hver dag. Efter alt, hemmeligheden til smukke hår er at holde det sundt, så uanset hvad du kan gøre for at fastholde, at i din daglige rutine vil være det værd.

Formel updo

Dette er en fabelagtig valg for en formel updo, selvom det ikke er meget "op." Det er fordi du ikke ønsker at tilføje for meget volumen på toppen af ​​dit hoved, når du har en længere ansigt. Ved at trække dit hår tilbage og lade slyngtråde ramme dit ansigt, det er meget smigrende. Plus, du er nødt til at sætte pris på den rodet intricacyof denne knude på rød hår.

load...