10 værste ting at gøre for sort hår

11 november 2018

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor dit hår ikke synes at blomstre den måde du tænker det skal? Enderne er altid tør eller det er tyndere på trods af dine bedste bestræbelser på hårpleje. Selv om det undertiden synes vi gør alt, hvad vi kan for at passe godt på vores Lokker, det er ikke altid tilfældet. Er du begå nogen af ​​disse "hår forbrydelser"? Hvis ja, kan det være, hvorfor du ikke ser så meget vækst eller skinne. Disse 10 dårlige ting at gøre for at sort hår kan have en negativ forringe dets sundhed, så hvis du ser dig selv gøre nogen af ​​dem, stop.and se, om sundheden for din manke ikke forbedres.

For meget varme

De værktøjer, der gør vores liv nemmere kan også skade dit hår, når de er misbrugt. Det daglige "bump" med din trofaste krøllejern kan langsomt men sikkert tørre dine ender. Selv en engangs-program med brændende varme kan permanent dræbe dit hår, så tag det roligt. Prøv blidere metoder til at give krølle og volumen til dine Lokker, såsom indpakning om natten eller satin-dækket ruller. Lejlighedsvis pasning med et termisk styling værktøj bør være sikker, men altid bruge en varme protectant som en barriere mellem et varmt strygejern og dit hår.

load...

Gode ​​Heat Beskyttelsesmidler til Prøv

Blegning

Blegning er til hvidt tøj, og når det kommer til sort hår, er du nødt til at spørge dig selv, hvis du vil have sunde låse eller at være en platin blond - fordi du normalt ikke kan have begge dele. Naturlig hår kan undertiden modstå denne ekstreme lynnedslag, men ikke uden tunge og hyppige condition, men hvis du bruger din afslappet, vælge en anden farve, helst en, der ikke løfter din naturlige nuance mere end tre niveauer.

Stripping Relaxers

Hvis du bruger mayonnaise at forsøge at fratage en relaxer fra dit hår, i det mindste er du ikke gør det permanent skade (selvom du ikke laver noget andet ud over belægning dit hår med et krydderi). Men hvis du bruger opvaskemiddel, barske shampoo eller produkter, der lover at fratage kemikalier ud, så du er meget sandsynligt at forårsage dit hår skade. Relaxers er permanente - når anvendes til håret, den kemiske proces ændrer det. Intet vil fratage en relaxer, så gem din eddike, kokosmælk og rengøringsmiddel. Enten praksis tålmodighed eller gøre den store chop. Mere "

load...

Ved hjælp af de forkerte produkter

Gå ind i de fleste apoteker eller discountbutikker og chancer er du vil se den "etniske hår" midtergang eller lidt out-of-the-way hjørne. Det er, hvor forhandlere til lager, der markedsføres mod afrikanske amerikanske forbrugere. Problemet er, at mange af disse produkter er ikke godt for sort hår. De indeholder ofte kvælende ingredienser som olie, eller er så tunge, at der er ingen måde dit hår vil "hoppe og opføre sig." I stedet for at nå til den første krukke, der lover øjeblikkelig vækst (ikke sådan noget), se på etiketten ingredienser. Hvis petroleum eller vaseline er en af ​​de første på listen, lægge den tilbage. Du kan også lade den etniske midtergangen helt og udvide din shopping horisont. Mærker som Paul Mitchell, Jane Carter Solutions og Shea Fugt arbejde med alle hår teksturer. Din helsekostforretning er et godt sted at handle. Der er ingen grund til at bruge billige, dårligt lavet produkter, der ikke modtager din manke.

load...

Smart Produkt Picks:

Indsæbning for ofte

Læs også:

Daglig hårvask er fint for nogle hår teksturer, men sorte hår er ikke en af ​​dem. Selv hvis du shampoo det anbefalede en eller to gange om ugen, skal du sørge for, at du bruger blide rensemidler. Undgå enhver, der indeholder natriumlaurylsulfat, det er den ingrediens, der giver shampoo masser af skum, som er perfekt til stripning naturlige olier ud, det modsatte af, hvad du ønsker for godt fugtes Lokker, der ikke bryder.

Ikke indsæbning ofte nok

Tænk over dette: med mindre du går rundt iført en hat hele dagen lang, dit hår er underlagt støv, beskidt luft, snavs, og forurening. Du vasker din krop hver dag - forhåbentlig. Selvom du ikke skal vaske sorte hår hver dag, er det nødvendigt at se noget vand oftere end en gang om måneden. Ikke indsæbning og lade snavs ophobning vil ikke vokse dit hår. Mindst en gang om ugen er en god tidsplan at følge for hårvask, men overveje din livsstil, også. Hvis du motionerer ofte, kan det være nødvendigt at indarbejde co-vasker i din regime; Hvis dit hår er meget kort og naturlig, udrensning det tre gange om ugen kommer ikke til at være så tørring som hvis dit hår er afslappet og farvet. Uanset shampoo rutine du følger, gør det regelmæssigt. Mere "

Trække hår stramt

En frisure må ikke gøre ondt, og hvis din gør, eller forårsager små bump til at udvikle på din hårgrænse, det er for stramt. Alt for mange børn og kvinder har smertefulde frisurer, der ikke er nødvendige. Det betyder ikke, at du ikke kan bære en slank hestehale, hvis du ved, det ser godt ud på dig, men det betyder, du har brug for at løsne det før seng og ikke bære denne samme stil dag efter dag. Fletninger er en vidunderlig lav vedligeholdelse, beskyttende 'gøre, når det gøres korrekt. Når du er færdig forkert, kan de være en hurtig vej til sparsomme fine streger og permanent hårtab. Mere "

Overprocessing

Ved nu, du sikkert ved ikke at anvende relaxer til tidligere behandlet hår, men med så mange mennesker anvender kemikalier i hjemmet, er det alt for let at gøre denne fejl. Tilføj permanent farve (især nuancer, der lysere) til rettede hår, og du ofte har en opskrift på disasteror mindst overprocessed Lokker. For at undgå dette hår kriminalitet, er det bedst at se en stylist for relaxer og farve applikationer. Det er også en god idé at have en ærlig stylist på hånden, en der vil fortælle, at aske blonde ikke vil gøre noget for din afslappede hår, undtagen tørre det ud. Nogle gange kan vi ikke få alt, hvad vi ønsker i vores frisure - det er hvad vævninger er for. Mere "

Hårdhændet behandling

Næsten alle får ledningsrod på et tidspunkt, men det er hvordan du håndterer dem, der afgør, om du bevarer dit hår, eller om du trækker det ud. I stedet for at narrer ved sammenfiltring arbejde gennem dem med fingrene først og derefter med en bred tand. Detangle mens dit hår er mættet med balsam, hvis nødvendigt. Hvis du er i en fart, gemme dine udrede, når du ikke er - det er, når vi er i et kapløb for at gøre ting, som så ofte fører til at trække nogenlunde stedet for at arbejde gennem forsigtigt.

Holde på spaltede spidser

Damer, der forsøger at vokse længere låser ofte har en hård tid med denne ene, men skære væk spaltede spidser er afgørende for sundt hår. Vil du hellere have en langvarig manke med tynde, gennemsigtige sektioner, hvor den er brækket? Eller vil du hellere starte kortere, men med stærke, tykke låse? Desværre har nogle kvinder vælger den første mulighed og gå rundt med usund hår, der viser. Spaltede spidser do not fix sig selv - du skal trimme dem væk efter behov for at forhindre dem i at rejse længere oppe i håret og opsplitning endnu mere.

load...