10 lette produkter til afslappet hår 2018

10 november 2018

Kvinder med afslappet hår ikke kun brug for at vide, hvordan at holde deres Lokker så sunde som muligt, men de er normalt på udkig efter måder at opretholde let, hoppepude hår. Det kan være let at tynge rettede låse, især hvis din manke er allerede fint. Når det kommer til produkt picks, at vælge de bedste af dem for afslappede Lokker ofte betyder på udkig efter lette muligheder.

Kig på etiketterne ingrediens for at sikre du undgå tunge ingredienser som olie / vaseline og mineralsk olie. Du kan også prøve at styre fri af alt for mange sulfater og parabener. Mens mange kvinder allerede, at sulfat-holdige produkter er tørring, kan de også føre til protein opdeling, som er det sidste, afslappede hår behov. Parabener kan være knyttet til skadelig hormonal aktivitet, men juryen er stadig ude på at gøre bestemte krav. Stadig, det er bedre at forebygge end at helbrede, når det kommer til produkter, som du placerer på din hovedbund og hår hver dag.

load...

Denne liste indeholder nogle af de bedste, mest letvægts produkter, der ikke tynger ned afslappet hår, og dækker alt, hvad du skal bruge fra leave-in balsam til slagtesvin som glans spray og sera.

Leave-In Conditioner

En god leave-in kan hjælpe dig med at opretholde optimale fugt niveauer. Denne ene af Det er en 10 indeholder også keratin, som er med til at styrke dit hår. Holde dine Lokker stærk er afgørende, når de er afslappet. Den tilsatte protein er med til at udfylde huller i dit hår neglebånd, tage væk krus og stigende glans. Denne spray-on balsam er meget let, og lidt går en lang vej. Selv om det tæller som et dyrere produkt, behøver du ikke at bruge meget at mærke virkningerne. Det er helt sikkert et godt valg til at have på hånden efter hver shampoo og konditionering session.

load...

Jane Carter løsning revitaliserende leave-in conditioner

Denne leave-in balsam af Jane Carter er en anden letvægts mulighed, perfekt til fugtgivende din afslappet manke uden at gøre det tungt. Når jeg forsøger at beslutte, hvilke leave-in er bedst for dig, spray eller spritz balsam tendens til at være lettere end deres cremet modstykker. Som med alle Jane Carter Solution produkter, denne balsam indeholder masser af naturlige ingredienser er designet til at gavne din Lokker. Dette er ikke blot leave-in arbejde som en fugtgivende balsam, udfører også flere pligter som Detangler og lys varme beskyttelsesmiddel.

Arganolie

Når det kommer til olier, har du dit valg af produkter, der spænder fra ekstremt lys til meget tung. Steer klart af ricinusolie og olivenolie (medmindre du laver en varm olie behandling eller olie skyl) og se efter lette, naturlige versioner. Argan olie er en favorit af mange kvinder, naturlige og afslappede ens. Det er meget let, lugter himmelsk og er så godt for håret. Det fungerer fantastisk på en færdig frisure; det tilføjer glans og reducerer krus. Regelmæssig brug, der fokuserer på enderne af dit hår, bør føre til vækst fastholdelse og sundere låse overordnede.

load...

Creme af naturen arganolie stil og glans skummende mousse

Når du opretter frisurer med våde sæt, du vil have lette produkter, der giver et varigt hold. Denne Creme of Nature skummende mousse gør netop dette. Uanset om du opretter en rulle sæt eller bruge Flexi-stænger, forventer veldefinerede krøller, der nemt kan vare en uge eller længere. Komplet dækning er vigtig for at få gode resultater, så sørg for at anvende dette produkt i fugtigt hår og kam igennem til fuldt ud at mætte. Fromage er vidunderligt for at skabe fleksible, langtidsholdbare besidder.

Læs også:

Dagcreme: SoftSheen-Carson Optimum Oil Therapy

Med naturlige olier som kokosolie, avocado, og jojoba, denne lette fugtighedscreme fra SoftSheen-Carson hjælper med at beskytte dit hår fra daglige styling og samtidig give det de næringsstoffer, den behøver. Bruges regelmæssigt, det holder dine Lokker blød og smidig. På morgener, når du ønsker at "bump" dine ender, skal du sørge for og anvende en ært-størrelse beløb til dit hår før du rører med direkte varme. Dette produkt vil tilføje nogle varme beskyttelse; Husk dog, at hyppig bumpe ikke anbefales. Hvis dine ender føler tørre meget ofte, anvende denne cremet fugtighedscreme til dem natten, og over tid, bør du mærke en forbedring.

Carols Daughter Black Vanilla Moisture & Shine Hair Sheen Spray

Hvis man undgår dårlige ingredienser er vigtigt for dig, har Carol datter længe været en brand, der skabte produkter designet til at opretholde et sundt hår. Denne glans spray er perfekt til at skabe et færdigt stil med glans og masser af bevægelse. Den bekvemme 4-oz. Størrelse gør det bærbare nok til at stash i din håndtaske til frokosten touch-ups, hvis du har brug for dem. Indeholder blot en håndfuld af ingredienser, herunder mandel og sojabønner olier, Black Vanilla linje er en favorit for mange på grund af sin fantastiske duft og fremme af sund låse.

Mizani shyne bodyfying glans hårspray

En anden måde at skabe en smukt færdige frisure, denne Mizani glans spray tilføjer masser af glans til afslappede Lokker uden at forlade dit hår følelse tung. Bedste anvendes på tørt hår, der allerede er stylet, lignende produkter bare give din 'gøre en poleret look. Forvent ikke fat, bare masser af glans. Mens spray er perfekt til at få din stil færdig i starten af ​​din dag, de er også en meget let måde at tilføje administration, når de lægger din manke op for natten.

Got2b Glossy Anti-Frizz Shine Hår serum

Sera kan arbejde for afslappet hår, så længe du bruger dem på den rigtige måde. Disse produkter kan veje ned dine Lokker, hvis du er hårdhændede med dem, så du kun behøver en pea- til en skilling størrelse beløb, selv for meget lange Lokker. Hvis dit hår er meget fint, gælder kun en DAB af serum til enderne af din manke. Denne got2b anti-frizz indstilling er designet til at tæmme enhver krus og give din 'gøre en poleret look. Serum fungerer godt for høj porøsitet hår; afslappet hår har ofte en højere porøsitet, især hvis det også er farvet. Disse produkter kan skabe et glat udseende, som mere porøs hår til tider mangler.

Garnier hårpleje Fructis slanke og glans anti-frizz serum

Denne billig mulighed er en fantastisk måde at tilføje glans til afslappet hår, samtidig med at masser af fylde og volumen. Plus, det er en krus fighter. Husk, at en lille rækker langt, når det kommer til sera. Start med en lille mængde, og kun tilføje, hvis nødvendigt. Denne udjævning produkt fra Garnier kan arbejde på lige eller krøllet afslappede stil. Forvent masser af glans og blødhed. Ligesom mange sera, denne ene indeholder silikoner, som er de ingredienser, der hjælper frastøde krus. Nogle Lokker kan tåle "kegler" bedre end andre. Hvis du kender din manke er følsom over for silikone produkter, du sikkert gerne undgå sera og holde sig til glans spray i stedet.

load...