10 bedste olier til sort hår 2018

11 november 2018

Med eksplosionen i plejeprodukter til de unikke og varierende teksturer af sort hår, kan det undertiden være forvirrende at vide, hvad de skal købe. Tilbage i dag, hvor de fleste produkter catering til det sorte hår markedet indeholdt kvælende ingredienser som råolie, sammen med billige tilføjelser, der gjorde intet for at forbedre hårets sundhed, har forbrugerne ikke meget valg. Det allestedsnærværende krukke med Ultra Sheen fedt (blå eller grøn) sad på badeværelse tællere i hele det sorte samfund.

I dag er en anden historie. Du har din pick af produkter, der spænder i pris fra billigt at pebret, og mange af dem tout krav som "kontrol krus" og "krølle definition". Der er store fund på din apotek hylde samt salon mærker, der er værd at de ekstra penge.

Nogle gange, du ønsker at holde det enkelt. Følgende picks er blandt de bedste olier til sort hår. Du kan bruge dem alene, eller vær kreativ og blande din egen blanding. Udover at være vidunderligt for at bruge på dine Lokker, de fleste af disse olier er multi-purpose; nogle af dem kan bruges som et organ fugtighedscreme, mens andre fremførsel til køkkenet.

load...

Coconut: naturens måde ekstra jomfru økologisk kokosolie

En af de mest kendte olier, der gavner mange typer af hår, kokosnød er en favorit, fordi det faktisk fugter Lokker. For at være klar: de fleste olier ikke fugter håret. De bidrager til at forsegle i fugt, hvilket skulle komme i form af vand, herunder vandbaserede produkter. Men den kemiske struktur af kokosolie gør det muligt at trænge ind i hår tråde, styrke og fugtgivende den indefra. Kig efter økologiske sorter af denne olie, som er let tilgængelige på mange regelmæssige købmandsforretninger sammen med helsekost forhandlere.

Multi-purpose krav: Brug kokosolie til madlavning, bagning og som en all-over fugtighedscreme.

load...

Jojoba: Leven Rose Økologisk 100% Pure koldpresset uraffineret Natural jojobaolie

En af de mest attraktive kvaliteter om jojobaolie er, at dens makeup ligner, at vores hovedbund naturlige sebum. Det gør det til et ideelt olie til hovedbunden massage. Ligesom andre olier på denne liste, det fungerer meget godt som en fugemasse over vand-fugtet hår. Kig efter uraffineret jojoba, som er gylden i farven.

Multi-purpose krav: Brug jojobaolie som en ansigtsbehandling fugtighedscreme og naturlig makeup remover.

Oliven: ekstra jomfru olivenolie

Olivenolie er ikke bare til madlavning længere. Denne fave kan have flyttet ind i dit badeværelse et stykke tid siden, mens også nyttig i køkkenet. Meget let at finde, kigge efter ekstra jomfru olivenolie, populært kendt som EVOO i hår kredse, når det er muligt. Denne sort har meget lidt behandling eller forædling gjort til det, så det har bevaret mange af sine næringsstoffer. Olivenolie nærer tør hovedbund; nogen plaget af en kløende hovedbund kan finde lindring med blide EVOO massage.

load...

Multi-purpose krav: Kog med det for dets hjerte-sunde fordele, eller bruge den som et hudplejeprodukt.

Sød mandel: nu løsninger sød mandelolie

Kvinder på udkig efter en letvægts olie, der ikke vil tynge fine tråde vil sandsynligvis gerne sød mandelolie. Det fungerer godt som en let fugemasse, uanset om du bruger det kun til tørre ender eller som en olie skyl.

Multi-purpose krav: Dup lidt på sprukne læber eller hud for nødhjælp, samt et sundt fedt til madlavning.

Castor: Jamaicansk sort ricinusolie

En af de mest billige olier, har denne ene flyttet fra apoteket hylde til mange hjem. Mens almindelig ricinusolie længe har været brugt som et afføringsmiddel, er det blevet mere almindeligt i hårpleje, også. Denne her er utroligt tyk, så brug den sparsomt; ellers vil dit hår blive tynget og klistret. Apoteket-grade ricinusolie har fordele, men jamaicanske Black Castor Oil har virkelig kommet til sin ret. Ellers kendt som JBCO, denne sort får sin mørke farve og nøddeagtig duft fra askeindholdet stammer fra ristede hjul bønner. Det menes, at asken hjælper med hårvækst. Kvinder, der sværger ved JBCO sige det hjalp regrow udtynding kanter og gjorde deres hår vokse hurtigere samlet.

Læs også:

Multi-purpose krav: Brug almindelig amerikansk olie for at blødgøre hårde pletter på fødderne.

Vindruekerneolie: NU løsninger vindruekerneolie

Ligesom sød mandel, denne ene er en letvægts olie perfekt til kvinder, der ikke ønsker tungt hår. I modsætning til olivenolie, betyder det ikke har en stærk duft, så det er en anden plus, hvis du ikke ønsker at maskere lugten med en æterisk olie. Skæl syge kan finde lindring fra regelmæssig vindruekerneolie hovedbund massage.

Multi-purpose krav: Ligesom andre på denne liste, har denne olie erstattet "dårlige" eller højt kolesteroltal fremmende olier i køkkenet, når madlavning.

Avocado: NU løsninger avocadoolie

Rich, tyk og meget nærende, er avocadoolie hurtigt ved at blive en populær olie i hårpleje. Brugt i alt fra balsam, til styling produkter og DIY hår masker, denne ene er fuld af blødgørende egenskaber, der gør håret føles blødere, glattere og sundere.

Multi-purpose påstand: Ligesom frugten det er afledt af, avocado olie er godt for kroppen indefra og ud. Brug olie til at hjælpe med at lindre psoriasis og udskifte vegetabilsk madolie med det at bidrage til at øge "gode" kolesterol niveauer samtidig sænke de dårlige.

Argan: pura d'eller marokkanske Argan olie

En af de pricier olier til at pryde denne liste, er Argan vokset i popularitet i de seneste år. Kig efter 100% Argan eller 100% marokkanske arganolie, hvis du ønsker det fulde udbytte af denne krus-fighter og ekstrem glans-booster. På grund af omkostningerne, kan du ønsker at tilføje små mængder til din shampoo eller balsam at øge deres blødgørende egenskaber i stedet for at bruge olie af sig selv.

Multi-purpose krav: Brug arganolie i stedet for oliven til at drysse på salater og brød dypning.

Tea Tree: Nu æteriske olier 100% ren træ tree olie

Tea tree olie er pakket i meget mindre beholdere end andre olier, der er anført her, fordi det altid skal blandes med et luftfartsselskab olie eller andet produkt før der gælder for dit hår eller hovedbund. Denne lille emballage er typisk af æteriske olier (EOS). Ligesom andre EOS tea tree olie er meget potent, og en lille ising går en lang vej. Det hjælper med skæl og kløende hovedbund, samt hjælpe fjerne produktet oprustning, som kan hæmme hårvæksten.

Multi-purpose bedyrer: Acne syge har længe brugt tea tree olie til at bekæmpe bumser. Det er også kendt for sine antiseptiske egenskaber.

Shea Butter: uraffineret Ivory Shea Butter af Better Shea Butter

Ikke teknisk en olie, kan shea smør smeltes ned i en olie, hvis det ønskes, men dets tykke, smøragtig egenskaber er grunden til en masse mennesker elsker det. Det er en vidunderlig fugemasse og blander godt med andre olier på denne liste, så det er lettere at anvende. Shea smør giver også noget sol beskyttelse, hvis du er udendørs en masse, og med alle de fedtsyrer, den indeholder, det blødgør tørre Lokker særdeles godt. Når shopping for sheasmør, kigge efter en bleg gul farve, som er nært beslægtet med hvordan uraffineret det er. Mørkegul smør er nok yderst raffineret og derfor ikke så næringsrigt.

Multi-purpose krav: Denne tunge smør virker vidundere på tør hud, især albuer, knæ og fødder.

load...